Wpisy 1 027 207 – 1 027 306
21 lipca 2012 14:39 → 21 lipca 2012 15:16, 100 wpisów
bronson też tak myślę i dlatego taką propozycję składam pasko
lila i już się cieszę
lukasz300 no nie wiem ale nieraz się można żdziwić i to nie wiesz jak ja już raz tak miałem
złotarybko...dzisiaj zagram na 10 skreśleń i na 3/3 i systemem raz kozie śmierć
dobra ...znikam.. czuję troche rośnie moje problemy ..
lukasz300 ja tak myślę że jeszcze w tym roku coś da ten zestaw myślę że będzie powyżej 7/10
jocia
jocia 1026938. jocia 2012-07-21 (12:42) Polska
cos z tych
52,55,4,35,8,29,72,53,2,7,65,76,10,70,50,80,60,61,71,1,36,6,48,49,45,55,31,75,57doprawdy nie wiem
oj dziś ci słabo poszło
cos z tych
52,55,4,35,8,29,72,53,2,7,65,76,10,70,50,80,60,61,71,1,36,6,48,49,45,55,31,75,57doprawdy nie wiem
oj dziś ci słabo poszło
lukasz300 kurna może będę musiał kiedyś pożyczyć twój zestaw oczywiście jak pozwolisz
jocia w księdze gości się wpisałem u ciebie
Dobra ja też idę TAM
złotarybko
multi multi
krzysio..
albinlotto...
Damian
złotarybko
multi multi
krzysio..
albinlotto...
Damian
nie wiem kto to ale zobacz jego konto i ciagle puszcza te co ja
lila
Lila
lila cześć
jocia cześć
jocia cześć
moze dlaeto nie weszlo wiecej np 8czy 9/10 bo on te same puszcza
lukasz300 typujac tutaj liczby przeciez to oczywiste ze ktos je moze wysylac i o to chodzi przeciez ja mam nawet swoj temat na forum i tam podaje swoje liczby i te liczby sa dla wszystkich
jociu ja się nie martwie ja to wiem że wygram to co chcę
lukasz300 też ale w realu też fakt ale tylko kilka dni dla próby jak zauważę że ma to sens i mogą być te liczby ale jeszcze luknę w tester liczb na tej stronie w narzędziach oraz w mapki i zobaczę co się zapowiada
albinlotto...teraz nic nie wiadomo lukasz300 wygrooć za tydzien moze trafi 1 raz od 7/10
ale on puszcza cały czas te same liczby a kogo one są to nieważne, nieważne jest kto z kim śpi byle by się wyspał
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
lukasz300 jak pozwolisz to ja od ciebie wezmę od ciebie ten zestaw niedługo
ja też gram swoimi
Bronson kto z kim śpi byle dzieci zdrowe były
Bronson kto z kim śpi byle dzieci zdrowe były
lukasz300 jocia też nie pytała to weż sobie kupon z jej profilu
lukasz300 kiedyś napewno padną dopiero jest 6688 losowanie także spoko , spoko
panie bronsonie ,,ja tez teraz jestem bankrutowany ..nie mam wyjście po zakupy
trisetum
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
bronsonie ...ja i ty razem to nic jechowy ...no idziemy napad na bank ..moze kupi same nowiutki mieszkanie
lukasz300 ale tak tobie powiem dość chodliwy zestaw masz
skok stewczyka
lukasz sprawdziłem w testerze liczb
złotarybko odnoszę wrazenie,ze jestes złosliwa
lukasz..przeprszam.. nie sadzilam ze cos wejdzie.zrobiłam to na chybił trafił..
złotarybko..podawaj liczby na czacie..tak jak ja to robię..i ciesze sie jak ktos trafi z moich ..doprawdy
lukasz..przeprszam.. nie sadzilam ze cos wejdzie.zrobiłam to na chybił trafił..
złotarybko..podawaj liczby na czacie..tak jak ja to robię..i ciesze sie jak ktos trafi z moich ..doprawdy
Zawsze gram swoimi liczbami.. nie wiem dlaczego tak sie stalo dzisiaj ..impuls..
jocia
lukasz300 przed tą 9/10 to 6/10 oraz 5/10 no praktycznie co chwile padało a teraz trochę zwolniło ale to chyba cisza przed burzą no i 7/10 dziś padło
bronsonie ..dla ciebie i wez foto sexe ..
-------
http://arkadjo.w.interia.pl/bank.jpg
------
-------
http://arkadjo.w.interia.pl/bank.jpg
------
jocia... nie musisz się tłumaczyć ...jeśli ktoś nie chce aby jego liczby były wykorzystywane nie nie typuje publicznie
miałam za duzo liczb.. i nie wiedziałam co skreślić ..
Oki.. jak rybka ma mi wymawic cokolwiek, to nie podam liczb .
To nie ma sensu..pisalm kiedys,ze dobre dla mnie losowania.. sa 2-3 razy w miesiącu i tyle..oki..zaszywam sie..
Mnie nie chodzi o rywalizację..tylko ciesze sie jak ktos wygra..
Jak bede miala dobre, to powysyłam na @ i gg ..
Oki.. jak rybka ma mi wymawic cokolwiek, to nie podam liczb .
To nie ma sensu..pisalm kiedys,ze dobre dla mnie losowania.. sa 2-3 razy w miesiącu i tyle..oki..zaszywam sie..
Mnie nie chodzi o rywalizację..tylko ciesze sie jak ktos wygra..
Jak bede miala dobre, to powysyłam na @ i gg ..
jocia
lukasz300 ale ja tobie mówię choć zrobisz jak chcesz ale miałem taki zestaw liczb co miałem 7/10 oczywiście nie wysłane za tydzień o 14:00 4/10 z plusem w ten sam dzień o 22:15 6/10 z plusem a na drugi dzień 0 14:00 5/10 z plusem oraz o 22:15 7/10 oczywiście te dwie ostatnie wygrane wysłałem z głupoty bo nie wierzyłem że będą a tu proszę 5/10 z plusem oraz 7/10 bez plusa miałem w jeden dzień a jak bym bardziej zaufał to przynajmniej drugie tyle bym miał a to było w marcu 2012 roku