Wpisy użytkownika zero
Łącznie 146 wpisów w archiwum, pokazane od nr 90 781. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Rano po bardzo ostrej imprezie facet budzi się w łóżku a obok leży obca kobieta - kto ty jesteś, jak ty wyglądasz, ile ty masz lat ? - pyta kobietę. _ No wiesz każdy ma tyle lat na ile wygląda - ona mu odpowiada. Patrzy długo na nią i mówi : ty mi nie pieprz tak długo to ludzie nie żyją.
Witam, dzisiejszy mój sen "znalazłem trzy monety 10-cio złotowe" a więc 3 i 10 we wszystkich dzisiejszych losowaniach.
mariuncio75 ja znam smak pasztetowej więziennej a ty nie wierzgaj tak nogami jak cię jeszcze nie dymają..
wygraną odbierasz po ostatnim losowaniu bo kupon przecież musisz oddać przy wypłacie
Tak na szybko policzyłem to 10/10 nie było chyba od 10 czerwca, jeżeli tak to bonus powinien wynosić w/g regulaminu: "1% łącznej kwoty stawek wpłaconych za udział w grze MM w każdym losowaniu tej gry". Organizatorzy powiększają bonusa po losowaniu o 10.000 zł (czy zawsze 1% wynosi równo 10.000 zł ???)jeżeli tak to brakuje w bonusie ok 200.000 zł.
Ten kto trafił dzisiaj 10/10 powinien odebrać wygraną i natychmiast złożyć reklamację z żądaniem rozliczenia wpływów TS z MM za okres od 10 czerwca w celu ustalenia 1% tych wpływów.
Pasko z całym szacunkiem ale nie mogę zrozumieć w jaki sposób chcesz policzyć wpływy TS w MM za 152 losowania wychodząc od kwoty wypłat wygranych jeżeli wszystkie wygrane w MM są gwarantowane a nie stanowią 50% wpływów. W Twoim dziale âwygraneâ n.p. za dzień 19 sierpnia podajesz kwotę wypłaconych wygranych 582.096,00 zł a w tym dniu o godz 14:00 padło 10 X 8/8 z plusem co chyba daje 1.300.000,00 zł. WYGRANE W MM NIE MAJĄ POWIĄZANIA Z WYSOKOŚCIĄ WPŁYWÓW ZA TĄ GRĘ.
Regulamin TS w § 20 określa wysokość BONUSA na 1% łącznej kwoty stawek WPŁACONYCH za udział w tej grze. Reasumując: nie jesteśmy w stanie ustalić wpływów TS z gry MM.
Regulamin TS w § 20 określa wysokość BONUSA na 1% łącznej kwoty stawek WPŁACONYCH za udział w tej grze. Reasumując: nie jesteśmy w stanie ustalić wpływów TS z gry MM.
Do Pasko (wpis 152184) Co do dnia 19 sierpnia jeżeli 69528 zł wypłacone w MM plus stanowi 2 x więcej niż 582096 zł wypłacone w MM to reszta twojego wywodu ma tyle samo wspólnego z prawdą. Jeżeli wygram 10 x 10/10 z plusem to TS wypłaci mi 25.000.000 zł â 10% i nie będzie to żadne 50% wygranych, wpływów czy czego tam jeszcze innego. Teoretycznie taka wygrana może być w każdym losowaniu. Mówimy przecież o MM a nie o innych grach liczbowych TS, w których przeznaczają 50% wpływów na wygrane. To że Tobie się zgadza wysokość BONUSA świadczy o tym, że TS nierzetelnie go oblicza ma on wynosić 1% z wpływów na MM a nie jakieś 50% czegoś. Jeżeli podajesz, że 19 sierpnia wypłacono w MM plus 69528 zł (link Multi Multi Plus) to TS zaniżył tą kwotę o 1300000 zł za 10 x 8/8 plus.
Do eksperta Pasko. Dzisiaj przed godziną 14:00 bonus w MM wynosił 60.000 zł a o godzinie 16:00 bonus wynosi 50.000 zł ??????????????????????
w MM gram chyba 10 lat (każde losowanie)- najlepszy wynik 5/5 z plusem 1800 zł
Yapa..."A ja jeśliďťż Pan pozwoli, z przyjemnością..." a TS "pińcet złoty dla mnie nie ma a piniędzmi sra"...
Dariusz podaj takie wykazy na kolejne 7 losowań to będziemy wtedy wdzięczni....
po kumulacji i jeszcze tego jeb...go bonusa też niech ktoś weźmie....bo mnie wykończy
zakon13 to pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej panie kierowniku
Zauważyliście, że te qrwy TS od jakiegoś czasu dobrze sobie radzą beż większej ilości powtórek
dla Pań
Przy skreślaniu kuponu 10/10 zapisałem sobie oboki (5 szt) 6,19,41,48,68 ale qrrrrrrrrrwa tego nie wysłałem
Przy skreślaniu kuponu 10/10 zapisałem sobie oboki (5 szt) 6,19,41,48,68 ale qrrrrrrrrrwa tego nie wysłałem
« PoprzednieKolejne 100 »