Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 505 787. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Gdyby człowiek zliczył te złotówki co wydał w ciagu ostatnich lat...nie szkoda nam?
Pisalem że mam dziś debiut swojego systemu na stronce liczby byly nieco zmienione...ale 7/10 jest...chyba wroce do granie po długiej przerwie. Pisalem wczesniej ze moje liczby na dzis 1,10,80...dwie padły.
Wszystko jest mozliwe, szef firmy w ktorej pracuje (potezna firma na cala polske) przewalił w kasynie kilka milionow i nic sobie z tego nie robił...to tak jak dla nas 100 zł w błoto...
Gosia13 - taki sam mial nick gosciu ktory zlapal przez neta pedofila
5/10 ...zawsze to tylko 3,50 zł doplaty do kolejnego grania...bo gram na trzy kupony...
Dzis puszczam 8 x 10 skreslen za 20 zł...ze wspolnymi liczbami, jak sie uda cos to oki, a jak nie to bedzie super pretekst do wkurzenia się i znów rozstanie z MM na pare miesiecy...
Przez tą pogode nie chcialo mi sie jechac do kolektury i mam za swoje bo by było
1/1, 2/2, 3/3, 4/5...
1/1, 2/2, 3/3, 4/5...
Odkad zaczalem analizowac to 0 zl...koniec...od dzis do swiat liczby zwariowane z glowy i jak nic z tego to przerwa i to dluga.
Trza miec kur** pecha...zagrałem na 14 losowan za 35 zł na 10 liczb...dzis ostatnie losowanie i ogolnie wygrałem 2 zł...przecież kuźwa wpisując jaki bądź zestaw liczb w testerze liczb przynajmniej ta dycha powinna wyjsc bo co chwile wypada minimum 4/10...a tu gówno! nie gram. Koniec. Znow pare miesiecy.
Żegnam CIe MultiMulti.
4 kupony x 10 licz - 40 liczb i żeby ani jednej nie trafic...
Pie...dol... się szkoda kasy
4 kupony x 10 licz - 40 liczb i żeby ani jednej nie trafic...
Pie...dol... się szkoda kasy
Dzięki Paśko za dodanie wiary! Jednak ja zrywam z graniem, za dużo niepowodzeń i rozczarowań. Jedyne co mi pozostaje to atakowanie podium TYPUJĄCYCH w styczniu i wygranie coś od Ciebie
O kur.. ha ha...rzeczywiscie...ale oczy jeszcze za mgłą...
Pesko - nie obrażaj mnie bo ja byłem jednym z pierwszych użytkowników gdy powstała ta strona.
ADMIN Janusz może potwierdzić.
Pesko - nie obrażaj mnie bo ja byłem jednym z pierwszych użytkowników gdy powstała ta strona.
ADMIN Janusz może potwierdzić.
TERAZ WSZYSCY U PROGU NOWEGO ROKU PROSZĘ SIĘ PRZYZNAĆ:
Kto się czuje choćby na lekkim plusie grając w MM w 2015 roku?
SZCZERE ODPOWIEDZI PROSZĘ! Ja duży minus, dlatego nie gram do np połowy roku.
Kto się czuje choćby na lekkim plusie grając w MM w 2015 roku?
SZCZERE ODPOWIEDZI PROSZĘ! Ja duży minus, dlatego nie gram do np połowy roku.
Szkoda że TS nie płaci za 1/2 choćby 2 zł...bo można by coś powoli ale systematycznie ugrać.
Wkurzają mnie te 70siątki a jak już się je typuje to nie trafia się ich. 32 się rozszalało. Wczesniej byly przestoje.
NA ile skreśleń najczęściej gracie? Ja 3, 5, 7, 10. Najbardziej lubię 3 i 7.
Jest tylko jeden sposob aby cos ugrac (i tak to nie gwarantuje bycie na plus)...grac nonstop stalych zestawem i może się uda w koncu coś trafić...np 7/10 ...na więcej byc nie liczył. Jest nas tu kilkaset osób, jestesmy tutaj najstarsi od 2007 roku...i nikt jeszcze nikt nie wygrał choćby pare tysiecy...po co grac, to tylko zabawa a kasa ucieka.
0/1
0/2
0/3
0/5
2/10
Czasem sobie mówię "aleś Ty głupi, Ty chcesz cokolwiek wygrać? przecież w bębnie maszyny pozostało jeszcze 60 kul, skończ z tym graniem bo nie ma szans".
Chyba w koncu siebie posłucham.
0/2
0/3
0/5
2/10
Czasem sobie mówię "aleś Ty głupi, Ty chcesz cokolwiek wygrać? przecież w bębnie maszyny pozostało jeszcze 60 kul, skończ z tym graniem bo nie ma szans".
Chyba w koncu siebie posłucham.
PYTANIE DO PAŚKO:
Może by wprowadził opcję na czacie "odpowiedz" do danego postu użytkownika. A ciągle to pisanie nazwy nicka przed postem.
Może by wprowadził opcję na czacie "odpowiedz" do danego postu użytkownika. A ciągle to pisanie nazwy nicka przed postem.
Bez zbędnego myślenia, zwariowane liczby, ciągi liczb.
3 kupony x 7 skreslen
3 kupony x 10 skreslen
3 x kaskada
21 zl...flaszke trza se odpuscic.
Ostatni raz gram i zwariowanymi liczbami.
3 kupony x 7 skreslen
3 kupony x 10 skreslen
3 x kaskada
21 zl...flaszke trza se odpuscic.
Ostatni raz gram i zwariowanymi liczbami.
Jestem troche do tyłu z lotto bo sie troche wyleczylem ale puscilem dzis 3 x kaskada i jakies kody, nie wiem o co chodzi.
Ale ja mam kur.. pecha, stracilem 20 zl, skupilem sie na liczbach 1-40 i gówno z tego. Ja po prostu nie mam co grac, jestem z gory skreslony.
DEFINITYWNY KONIEC Z LOTTO, TO CO OSTATNIO MI SIE PRZYTRAFIA TO JEST NIENORMALNE. JEDNE WIELKIE ZERO. DOZOBACZENIA KIEDYS TAM...PO 8 LATACH GRANIA STWIERDZAM ŻE BYM MIAŁ DOBRE AUTO ZA TE STRACONE PIENIADZE. TO NIE MA SENSU, TAK SIE TYLKO ZASTANOWCIE.
Wzialem liczby z czoła tabeli najlepiej typujących i 0 zł...wziałem drugi kupon ze swoimi jakimi badz liczbmi i 4 zł......i gdzie tu logika tej gry.
Analizujac moje wszystkie gry od lat warto jedynie grac na 5/5 i 10/10. Tyle.
WITAJCIE! Nie gram już 2 lata i jestem bardzo szczesliwy! A Wy jak tam, wygraliście chociaż głupiego tysiąca?
To po co gracie?
Widze nowe nicki....praktycznie nikogo nie kojarze....
Widze nowe nicki....praktycznie nikogo nie kojarze....
Ostatni raz bylem w punkcie lotto kilka lat temu.,...ale sie wyleczyłem
Haha. Wczoraj zawitalem na ta stronę po kilku latach i od głupa zatypowalem. I co? 5/5. Więc nie liczą się systemy statystyki itd. Tylko glupie szczęście.
Nie chwaląc się na multipasko jestem chyba najstarszy. Konto od 2007 roku
Witam . Chce wrócić po kilka latach do grania. Interesuje mnie temat online. Ktos odpowie mi na pytania:
1. Co jest wymagane przybtejestracji
1. Co jest wymagane przybtejestracji
Przy rejestracji. Jak wygląda sprawa wypłaty na konto wygranej. Ile trzeba czekac. Czy tak jak u buków 15 Min?
Jednak nie wroce do gry. Wygrane przelewaja do 60 dni. Nie interesuje mnie taki system
« Poprzednie 100Kolejne »