Wpisy 2 994 784 – 2 994 923
5 października 2017 00:00 → 5 października 2017 00:52, 100 wpisów
oczywiści już powinniście szanować że wam powale pracować na plantacji bawełny bo jak nie to 1000 innych roboli czeka tak więc całowac po nogach i pracować bo nic innego ni umiemy a wszystko mogliśmy zrobić
Na zachodzie nie ma chętnych na jakieś wydumane, trudne studia, starcza na mieszkanie, samochód i raz w roku egzotyczny wyjazd, więc po co im studia a w Polsce kończą jakieś europeistyki i myślą że są mądrzy
jak zobaczy brak pracy lub obowiązków od lika za grosze to się obudzi z ręką w nocniku taki studencik
żeby jeszcze miotłą machać trzeba umieć instrukcje obsługi to nie takie proste jak się wydaje a zamiatać na wszystkie strony to nie to
taka przyszłość nie zbyt różowa a tu ci powie co tak biadolicie weźcie sie do roboty i co to da takie gadu
Większość młodych teraz buja się na rodzicach, mieszkają z nimi, wyciągają od nich kasę i dupcą jakieś emo panienki z tatuażami, niewydarzone
Mulag ale co do roboty?? Za gówniane pieniądze po co do roboty? Muslimy w Rajchu nic nie robią poza kopulacjo i żyją z socjalu. Prędzej czy później u nas to samo będzie, bo inaczej nie sprowadzą muzlimów
nie to rękę otwiera mamo tato daj na samochód na dom lub mieszkanie na studia na wszystko znam takich cały czas coś potrzebują a rodzice ci co maja dają bo synuś potrzebuje a jak jeszcze się trafi niuni a później żona to trzeba dawać bo małżeństwo się rozwali oj bida tragedia
nic jutro przed praca trzeba zagrać w lotto ma coś w głowie nie wiem co ale krążą liczby może październik będzie moim miesiącem wygranych
łatwiej komuś mówić zmień życie przestań biadolić róbcie coś przesralis.. życie wasza wina ale to tylko półprawda a nie cała prawda
Polacy niepotrzebnie dali tak się pod but wcisnąć pracodawcom, Czesi się nie dali i tam średnia płaca jest wyższa, nie ma takich dysproporcji płacowych mimo iż są powyginane chodniki w miastach bo nikt tak jak w Polsce nie robił wałków na najdroższej kostce brukowej, tysiącach słupków w miastach i ekranach w polu jak w Polsce cwaniaki zrobili i się dorobili.
Nie wszystko od nas zależy nie mówię że nic nie zależy od nas ale jesteśmy uzależnienie od innych od państwa które nie pozwala sie rozwijać innych ludzi to nie takie łatwe i proste
A co tam w Polsce zrobisz, jaki biznes bez finansowania od srula rozenkranca z banku ? Bułki możesz sprzedawać albo trumny bo to zawsze idzie ale się nigdy nie dorobisz w biednym kraju
tak skupmy się na liczbach wygrajmy i odmienimy swoje życie tak jest kto nie gra ten nie wygrywa
miałem przerwy w gry jak bym dziś nie zagrał stracił bym 420 zł a co jak by padło 5 z5 tego nikt nie przewidzi
ja po tej 5 w dużego to przestałem grać bo pewnie już nie wygram
jest właścicielem Urzędu Pracy kupił od Powiatu jest szefem urzędu
powtarza ludziom weź się do roboty nie biadol bo się na wymioty zbiera rób coś
Robota to rzecz wtórna, pieniądze się liczą, każdy Ż.yd ci to powie.
to ciężka praca w zimnie bez ubrania no i trzeba mieć predyspozycje biologiczne
ee tam z tego cowiem to najpierw trzeba spuścić z krzyża a potem wziąć prochy by stał a nie kończył. Męka panie
siber za sugerował może ma na miary nie wiem pytaj kto pyta ten nie błądzi
teraz w modzie jest biznes +500 plus sąsiadka ma w dorodze 6 dzieciaka a chłopa czwartego teraz upodobała se jakiegoś emigranta niew wiem z jakiego kraju
No tak. Może odnajdziesz sie w tym co lubisz i tak jak Lila powiążesz przyjemne z pożytecznym
u niego mieszka bo państwo mu dało mieszkanku oczywiscie wcześniej po kapitalnym remoncie można można a można
Ja to planuję nauczyć się arabskiego, przefarbować na beżowo i wtedy będe miał wsyztsko baby, mieszkanie, socjal i będę spał do południa
3 tyś za 6 dzieciaków rodzinne dwóch ojców nie znanych to też kaską alimenty od jednego razem wyjdzie nie zła sumka ponad tak na oko 6,500 tys da sie da się
Nic trza się kłaść do spanka ząbki umyć ale jeszcze coś przekąsze za chwilka uciekam jeszcze chwilkę posiedzę
ciasteczka pisznę ciasteczka pyszna z migdałami oblane słodkim kalałem
dlaczego brakło jednej liczby ale był bym szczęsliwy a tyle na sb pisałem że nawet nie musze mieć tych milionów wystarczy mi 250 tyś czy tam 300 tak przecież pisałem i brakło jednej liczby ale szkoda
mnie brakło 1 liczby i wtedy miałbym 17 mln - 5/6 ale serce waliło jak sprawdzałem, bo ostatni numer nie wszedł
ale bym się zdenerowałe jak bym w mini dzis nie miął ważnego losu
ale teraz uważam ,że jak już trafiłem 5 w dużego to już więcej w to nie gram, bo nie wygram 6/6. Moja szansa minęła
Od dawna ci mówiłem graj bo jest szansa na kilo bananów i kilo pomarańczy i krem
ale to tylko 420 zł życia mojego nie zmieni bo ta jedna liczba i by zmieniła odrazu bym domek kupił
nie duża działeczka ale bym był szczęśliwy jedna liczba i dalej nic
Ale pomyślmy matematycznie, jeśli 6 lat mi zajęło by trafić 5/6 przy prawdopodobieństwie 1 do ok. 50 tysięcy to ile mam grać by trafić 6/6 przy prawdopodobieństwie ok 1 do 13 mln ??