Wpisy 3 608 278 – 3 608 377
9 lipca 2019 00:00 → 9 lipca 2019 01:43, 100 wpisów
Gosia wiem o tym
Mówiłem że 1 jest dziś pewniakiem
Gosia gdzie znowu idziesz ?
Arczibalik73 chyba poszedł do piwnicy
To zostań
Nocne rozmowy na zielonym stoliku
Umówiłem się z dziewczyną ale nie przyjechała hmmm.
Jak do jutra nie przyjedzie idę na podryw
Tak Magda. Miała do mnie przyjechać
kupowałem przed chwilą przez neta mini i wystąpił jakiś błąd siano mi chapnęło a numeru transakcji nie ma
Umawialiśmy się przed moim wyjazdem. Mówiła że pójdziemy na plażę naturystów i na zabawę.
Johno ja bym przez neta nie grał ale Twoja decyzja
A teraz czekam na nią A ona pisała że przyjadę,ie dopiero jak wygra 5/5 W MM
Czyli dałam mI do zrozumienia że nie przyjedzie. To się nazywa umawianie w ciemno
5/5 by musiała z plusem chapnąć by na podróż i pobyt starczyło...chyba ,że ma zaskurniaki
3 608 282. Sebastian_M jestem jestem, nie jestem w domu, do piwnicy pojde jutro po południu, i dzisiaj czaesc słoików wyniosłem z wisniami do piwnicy, jutro musze ogarnac jeszcze jedna połke aby gdzies te słoiki umiescić , mam bardzo małA piwnice a w niej musze4 jeszcze duzo innych zeczy zmiescić poza weglem
Ja funduję pobyt i atrakcje ale może mnie wystawiła
Gosia to po co się ze mną umawiała ?
sebastian spokojnie nie ta to inna
Pytałem. Powiedziała że przyjdzie jak wygra 5/5 W MM i czy się na to zgadzam.
Nie zgodziłem się.
Sebastian to musisz przedłużyć urlop...Magda. trafi 5/5 i przyjedzie
Arczibalik73 czekam na nią do jutra. Jak nie przyjdzie trudno idę się bawić. Nie będę czekał w nieskończoność
Gosia
Gosia A jak nie trafi ?
Arczibalik73 tego kwiatu jest pół światu
Nie ma zamiaru przyjechać niech powie i tyle.
Tak A jak trafi w grudniu ?
To ja mam tu siedzieć i czekać do grudnia ?
3 608 307. Sebastian_M moze jeszcze przyjedzie, kto wie?może coś jej wypadło niespodziewanie,i nie moze przyjechać, nieraz i tak bywa, a moze zgubiła telefon do ciebie PODAWAŁEŚ SWÓJ NUMER?
Miałem jej kupić kostium kąpielowy
Gosia jest super ale ja muszę wracać do pracy. Poza tym mam w sierpniu zaplanowany następny urlop.
Arczibalik73 umówiliśmy się bez podawania nr tel.
3 608 319. Sebastian_M
Aha rozumiem,
Aha rozumiem,
Dziś siesiedziałem w umówionym miejscu i trzymałem w ręku latarnię morską. Ręka mi zdrętwiała i latarnia wypadla z rąk i się potłukła
Trzymałem tę latarnię bo to był sygnał że to ja. Tak miała mnie rozpoznać
Nap i sała?
latarnie morska trzymałes w reku nie siedziałes pod latrnia morska? i reka az ci zdretwiała nie moze być i się potłukła
Coś mi się wydaje że Magda mnie wysterowała
Trzymałem latarnię morską zrobioną z ceramiki . Taka duża i ładna. A byłem koło Domu Rybaka. To było to umówione miejsce. We Władysławowie każdy wie gdzie jest Dom Rybaka
Kurs?
Na jaki ?
widzisz sebastian tak to jest sie umawiac z kobieta pod latarnia morska nie lepiej gdzies w kawiarni
Jak można zmienić kurs bez uprzedzenia ?
Umówiłem się koło kawiarni tak jak puszesz
Nie umówiłem się pod latarnią Arczibalik73
3 608 319. Sebastian_M popłyneła w iina strona nie pod ta llatarnia gdzie sie mieliśćie spotkać chyba
Latarnię trzymałem w ręku jak znak rozpoznawczy
Arczibalik73 nie czytasz co do Ciebie piszę. Nie umówiłem się pod latarnią rozumiesz ?
Dokładnie napisałem gdzie będę na nią czekał
ja bym trzymał raczej czerwona róze . bo kobiety wola róze niż jakas latarnie zawsze mogliscie sie udać pod loatarnie o zachodzie słonca np.
Gosia dpbranoc
Arczibalik73 co za różnica co trzymałem w ręku. Najważniejsze że nie przyszła
A mogłem trzymać nawet telewizor
Mieliśmy wspólne plany
no rozumie sebastian umówiliście się pod kawiarnią a znakiem rozpoznawczym miała byc morska latrnia a raczej jej swiatełko, reka Ci zdretwiała i latarenka sie potłukła ,ok rozumiem, sebastian spokojnie jeszcze poczekaj, moze jeszcze przyjdzie może nie odebrała tego sygnału
Napisałem. Poczekam do jutra. A Magda jest tu codziennie na czacie i rozmawiamy.
3 608 344. Gosia__77 2019-07-09 (00:36) żeby wygrać trzeba grać
Dobranoc Arczi Sebastian
Gosiu 77 Dobranoc spokojnych snów
Dobranoc Arczi Sebastian
Gosiu 77 Dobranoc spokojnych snów
Arczibalik73 powiem Ci coś
3 608 348. Sebastian_M rozumiem wspolne plany, skad ja to znam,i natym zawsze jest koniec na wspólnych planach
a to z Magda sie umowiłeś aha
a to z Magda sie umowiłeś aha
Tak z Magda6a co ?
3 608 354. Sebastian_M nie no nic, no
Myślisz że nie było warto ?
Arczibalik73 ile zrobiłeś słoików wiśni?
3 608 356. Sebastian_M nie wiem tego czy by ło warto czy nie, a magda jest panna, wolna? a moze jest zajeta?
62 słoikiwtym kilka 1
62 słoikiwtym kilka 1
1litrowych reszta takie baniaczki 05 litrowe
Pisała ze nie ma męża
To dużo tych słoików narobiłeś
jutro wqidze zaczyna sie promocja na 7 liczb i połowa stawki czyli 50% chyba bedzie trzeba swoje pewniaki wdrozyc w gre
Jutro zagram na 7 liczb
Trudno
Od jutra do piątku promocja na 7 liczb
Grasz stawką x 1?
no ja chyba tez , dzisiaj wysłałem tak na odczepnego 1 multika i na 2 dni mini lotka i dfzisiaj jak to w poniedziałek lipa po całosci,ale było blisko liczby które postawiłem na mini wyszły w multiku tak gram stawka x1 na kilka losowań, a w szczegolnosci tak jutro zagram w tej promocji
Wejdzie najmniej oczekiwanym momencie
Jak masz wygrać to wygrasz nawet jednym zakładem
W promocji za 7 liczb płacą 9000 zł
Może dać stawkę x 2 ?
3 608 368. Sebastian_M dokladnie tak bedzie, zaóważyłem ze ostatnio liczby które wytypuje wychodza z tzw, 1 dniowym opóżnieniem mam tak od jakiegoś czasu, dokładnie tak jest jesli masz wygrać to wygrasz i 1 zakładem jesli ma być to bedzie
sebastian jesli chcesz mozesz i dać stawke nawet 3x ja GRAM STAWKA x 1
sebastian jesli chcesz mozesz i dać stawke nawet 3x ja GRAM STAWKA x 1
3 608 370. Sebastian_M tak tylko najpierw traf ta cała 7/7 a wtedy bedziesz soe cieszył z tej wygraneja to nie jest tak łatwo to od tak trafić choć tak sie wydaje acoo tam taka 7/7 trafic
jutro w multika kilka powtórek liczb z wieczora powinno sie znależć
3 608 376. gonzaga ale czy tak bedzie to zobaczymy, czas pokaże