Wpisy 2 523 711 – 2 523 810
25 grudnia 2015 00:11 → 25 grudnia 2015 08:50, 100 wpisów
No cóż-Święta,nieŚwięta-trzeba iść żeby mieć siłę zasiąść za stołemDobranoc Lucy!!!
A u Mnie tylko 3/6 w L+ , 3/5 w ML i w zdrapce Super 7 - 7 złotych
poranne sprostowanie
wczorajsze 2/3 i 4/10+ nie uznaję za wygraną tylko częściowy zwrot
mianowicie 42 zł zainwestowane a 10 zł zwrócone
wczorajsze 2/3 i 4/10+ nie uznaję za wygraną tylko częściowy zwrot
mianowicie 42 zł zainwestowane a 10 zł zwrócone
tymczasem borem lasem świątecznym krokiem do wieczora
jeżeli ktoś gra wysokich wygranych
świętującym uśmiechu
jeżeli ktoś gra wysokich wygranych
świętującym uśmiechu
bolek ..nic niestety ..nie ma takiego uśmiechu TS .. .aby zyż porazka ..jak ty wiesz co miałeś tyle
krasna ..thanks za to mój ..a twój kg ..ja wcale nie bede pisał ...z powodu byłaś nie grzeczna .. chciałaś zglosic paczkiewicz ,,krzyś jest >>KLON<<< jak ja pamietom tyle
krasna ..a tam byłem inne goltenlotto.pl ..oszust 4 barbi nie znane nicki wymyslony i nerwosol rozumu..>>tak zgłosił bana dla krzysia ....>>> a on admin >>boss<< ..nie miał sprawy ...ja ..grzeczny zostałem usuwane nicki
krasna ..nie pije mamrota nie było na stole ..tylko jesc normalne ..na wigilia
krasna ..dawno stare czasy były dobre imprezka ..niz teraz dupcia ..tak nuutaaaaa
Krzysio to Ty grzeczny jesteś u mnie na stole też tylko kompocik wczoraj
krasna ..a twój mezusia smutne ma zachowanie jak warczeć.. na wigilia ..troche połama opłatkana wigilia
Krasnalek
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 496 000
Krasnalek dowod w profilu
Puscilem na 4losowania jeszcze 3losowania
Kobieta w kolejce kupila prze de mna zdrapki za 500zl
Krasnalek w poniedzialek kupuje minilotka 20zakladow na 10 losowan
krasna ..nie graj ..minilotto ..bedziesz miałaś chora ubujstwo ja nie mam sprawy ..bedziesz wiedzieć na koncu
Krasnalek nie sluchaj krzysia
Krasnalek w multi w tym miesiacu gralem moze 2razy
zbichuu ..no dobrze ..jak chcesz masz sprawy ..ty masz pomagac krasna co kresleć mini loto ..za 10 lat pózniej nie bedzie 5/5
W mini grasz z chybika
W maju w sierpniu i we wigilie trafilem w mini z chybika 4/5
Do konca roku daleko moze jeszcze epadnie 4/5
zbichouu ..no wiem widziałem foto ..za 484 zł ..i co szcześliwy jesteś
Krasnalek u mnie w pracy jest gosciu co gra w minilotka prawie co losowanie 1zaklad z chybika za 1,25 trafil 4/5 placili prawie 1000zl
krasna ..nie jo zazdrosny .to czego zyć TS ..płacic i przegroo ..TS wawa zbiera kasa za studia pałacu tyle swieci dom centrum ..a u ciemie ..czemno horror
Gram w kolekturze kety 700lecia w styczniu gos trafil 5/5 padlo 10wygranych czy jakos tak dostal 18000 byl bardzo zly
krzysio ja mam dobry humor tylko jestem głodna i czekam aż syn wstanie na śniadanie bo jeszcze śpi
krasna ..pomyśl troche jeden bogaczo zarobi 1 godz 5000 zł .. a skąd ma ..naród daje kasa
zbigniew też bym była wściekła bo taka szansa zdarza się może raz w życiu a tu taka lipa
Na poczatku byla radosc jak zobaczyl ile wpadlo to go zatkalo
krasna ..no dobrze nie zadlądasz w kieszeniu kasa ..a czemu ty nie chodzisz w markecie ..boi sie kupić a bogaczo wszystko kupi i szczeście
krzysio kiedyś miałam sąsiada był chirurgiem bardzo dobrym zarabiał krocie a zmarł pod płotem jak pies
pieniądze szczęścia nie dają ale żyć pomagają
pieniądze szczęścia nie dają ale żyć pomagają
krasna ..widze masz ostatnio 100 zł przyszłaś do markiecie .. i co nie mozesz wiecej jak wszyscy tez taki biedny naród
Dawac losowanko
krzysio ja jestem odmieńcem nie lubię marketów i robienia zakupów
krasna ..mówisz nie lubi marketów ..nic nie warto ..jak ty masz grubo kasa ..czuje pojedziesz do markete
Kawe pije
Lewy
zbigniew g >> to jak będzie to losowanie już , jeśli mówisz dawać losowanie to nie wiem czy będzie w tej chwili
Na 21,40 czekam