Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 247 947. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pamietam ten dzien jak dzis. Wstaje rano do kosciola. Sprawdzam na komie wyniki z soboty z 22:15...i wszystko siada. Oprocz ostatniej liczby...albo przedostatniej na kuponie.
Ajajaj. Sprawdzalem w testerze liczb moja siodemke na 22:15 i ostatnie 6/7 padło ... 19.11.2012. Zerowe szanse na powtorke 6/7 w tak krotkim czasie.
ZAPOMNIALEM ŻE GDY mm JEST LOSOWANE Z PREDKOSCIA SWIATLA TO SIE NIE GRA. KOMPLETNE 0. POJE... TO JEST. I SIE TLUMACZA CZASEM ANTENOWYM! MALO KASY MACIE CIULE!?
Tak jest w soboty, wt i czw. DLatego ze wtedy jest najwiecej losowan. A dziwi mnie że te nczytajacy lektor ani sie nie zajaknie.
I co jest niesamowite co zaobserwowalem. Dzieki ZEGAROWI na stronce multipasko zauwazylem że losowanie zawsze zaczyna się o 14:00:07 badz 22:15:07. Tak jakby bylo puszczane z tasmy. Ani sekundy roznicy. Codziennie tak samo.
Tak sie chyba rzadko zdarza żeby maszyna wylosowała mi kupon kaskady na ktorym mam 24 rozne liczby. Co by nie bylo wylosowane zakreslalem. wyszlo 8/10 na jednym
chyba sie przerzuce na kaskade. Caly czzas wygrywam 2 zł. ale wygrywam.
1/3
1/7
same oboki. Koncze z tym. Tylko kaskada do konca roku. Zegnam Cie MM.
1/7
same oboki. Koncze z tym. Tylko kaskada do konca roku. Zegnam Cie MM.
Juz od kilku dni pisalem ze sie przerzucam z MM na KAskade bo zawsze cos wygrywam. I wczoraj 10/12 = 25 zł
Jedna liczba i by bylo 1000 zł.
Jedna liczba i by bylo 1000 zł.
Ale puscilem jeszcze MM 10 skreslen. I znow pech bo wczoraj z tych liczb padła 6. To juz po kuponie. Tak samo jak ostatnio mialem na 5 skreslen i dzien wczesniej z niej bylo 5/5. I kupon do kosza. 1/5 bylo.
Japtan - głupie kupony mi wyszły. Szczegolnie 10. Może cos z tej 3 sie uda. Kreslilem bez analizy, bez map.
12,37,79
2,16,29,35,50,60,62,75,76,77
12,37,79
2,16,29,35,50,60,62,75,76,77
Lila musze sie pochwalic - wczoraj w KAskadzie 10/12.
Mialem juz nie grac w MM ale dzis chyba ostatni raz. Na kuponie przewazaja duze liczby bo mi sie wydaje ze ostatnio wiecej pada duzych liczb, ale pewnie dzis jak na zlosc bedzie wiecej z przedzialu 1-40. Bo kuźwa Zelus nie mzoe wygrac w MM. jakas klatwa nad nim jest. Inni wygrywaja ale ja nie. Tez takie mysli macie o sobie ?
Mialem juz nie grac w MM ale dzis chyba ostatni raz. Na kuponie przewazaja duze liczby bo mi sie wydaje ze ostatnio wiecej pada duzych liczb, ale pewnie dzis jak na zlosc bedzie wiecej z przedzialu 1-40. Bo kuźwa Zelus nie mzoe wygrac w MM. jakas klatwa nad nim jest. Inni wygrywaja ale ja nie. Tez takie mysli macie o sobie ?
1/3
3/10
Spier*dalam jak najdalej od MM. Kaskada - do momentu duzych strat.
3/10
Spier*dalam jak najdalej od MM. Kaskada - do momentu duzych strat.
Czemu gramy w MM - przeciez jeszce 60 kulek zostalo w bebnie. Nie ma szans wygrac.
Puscilem sobie dzis lotto. Chyba pierwszy raz od 2 lat. W dodatku z plusem. Sam skreslalem.
Codziennie wygrywam w KAskadzie.
Wtorek - 25 zł
Środa - 8 zł
Czwartek - 10 zł
Mam w du*pie MultiMulti.
Wtorek - 25 zł
Środa - 8 zł
Czwartek - 10 zł
Mam w du*pie MultiMulti.
Ale wysyp malych liczb! A mialem sen ze padalo 1,2,3,4,5,6,7,8... i zapomnialem o tym.
Warto sie bawic w Plus parzysty/nieparzysty w Betgunie za 1.80? Progresja nie poszaleje ale przynajmniej nie ma serii jak w ruletce 15 czarnych pod rzad....tu max 5-6.
4 raz pod rzad wygrywam w kaskadzie. ale dzis tylko 2 zł. lepsze to niz glupie multimulti/
0 zł...0/7....kupon wazny przez 5 losowan i koncze z tym. Szkoda kasy kochani. Jak se nie zarobimy to nic nie bedziemy miec. Ciule nam nie dadza. Hazard to gorsze niz narkotyki! Ja juz daje se siana.
profesor...ja wlasnie dzis obstawilem:
PSG
Besiktas
Atletico M.
AKO 3.03
PSG
Besiktas
Atletico M.
AKO 3.03
7 skreslen na 6 losowan...Przedzial liczb od 1 do 30 bo ostatnio malo bylo z tego zarkesu
Gdybym nie byl u spowiedzi to bym cos powiedzial...bo jak ją widze to...eh...zero kobiecosci w niej.
besiktas
Elche
Helmond
to drugie to istny fuks...w 94'. mial dawac remis Bury ale nie dal...a bylo 2-2...a wtedy by mial 2000 zł
Elche
Helmond
to drugie to istny fuks...w 94'. mial dawac remis Bury ale nie dal...a bylo 2-2...a wtedy by mial 2000 zł
ale ja sie boje...ja wole grac tasiemce i za mniejsza stawke. albo sie uda albo nie. szkoda serca
ja dalem Besiktas...PSG....i Atletico...dwa siadły a Atletico meczy sie po I polowie....Stawka 10 zł do wygrania 30 zł
Jak na nią patrze to mi sie zdaje że ona na wszystkich krzyczy w domu i nic jej nie pasuje.
Znow pewniaczek trafion (17). Mozna bylo sie spodziewac ze bedzie liczba 24...bo dziś 24 grudzien.
Emeryt zapraszam:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3960
Kto typuje meczyki to zapraaszam tutaj :
torsan - jutro zobaczymy...trafne informacje i zrodla na temat meczu najlepsze sa w dniu rozgrywania danego meczu.
Torsan
no przeciez Ci podawalem link do mojego temtu na forum multipasko
no przeciez Ci podawalem link do mojego temtu na forum multipasko
nawet sie podrbapac nie mozna tak szybko kulki leca...nienawidze tego. w te 3 dni!!!!!
szkoda ze nie ma prostych wlosow....albo zakrecone ale rozpuszczone.
przy losowaniach gdy jest lektor czuje sie jak dziadek ktory nie zdazy spisac wynikow....ale zapieprzaja.
Pasko - czy zmieniles moze zdanie na temat tego co rok temu CI pisalem? Mianowicie chcialem prosic o zmiane moje nicku na "Żeluś" gdyz w tamtych czasach nie było literówek...wtedy mi odpisales ze jestem zbyt dlugo na stronce abys mogl zmienic moj nick. Moze sie cos zmienilo od tamtego czasu?
Pasko: dzieki.
Mi wtedy chyba chodzilo o zmiane nicku na "wojnecki" i tego sie juz nie dalo zrobic. Nawet mam konto takie drugie ale nie uzywam
Mi wtedy chyba chodzilo o zmiane nicku na "wojnecki" i tego sie juz nie dalo zrobic. Nawet mam konto takie drugie ale nie uzywam