Wpisy 1 281 772 – 1 281 871
17 grudnia 2012 03:13 → 17 grudnia 2012 09:04, 100 wpisów
no to Ci wspolczuje, ja skaleczylam sie to na taka rane juz
2 antybiotyk biore
2 antybiotyk biore
agatkaa
drzwiami samochodymi się tak urządziłem, zostawiłem palca i trzasnołem drzwiami
drzwiami samochodymi się tak urządziłem, zostawiłem palca i trzasnołem drzwiami
tommek
agatkaa
senna
Wszyscy pozostali obecni na chacie on- o offline także
agatkaa
senna
Wszyscy pozostali obecni na chacie on- o offline także
Ja mam dzisiaj w pracy kolejny dzień przyjmowania klientów w sprawie porad prawnych czyli albo będę siedzieć czekając na Godota (bo ludzie się umawiają a potem nie przychodzą) albo ludzi będzie jak mrówków
Zakłady puszczone czyli można powiedzieć na 14-stą jestem przygotowana
Zakłady puszczone czyli można powiedzieć na 14-stą jestem przygotowana
agatkaa
Dzisiaj moim zdaniem wpadnie coś z tego : 17,48,79 oraz/lub 14/31 a wydaje mi się także, że 30,39,40 nie są bez szans. Ponadto wczoraj weszło 12,18 co zazwyczaj oznacza w niedługim przedziale czasu parkę 77,78 (kiedyś podpowiedział to na chat rustu2009 no i muszę przyznać, że nieźle się sprawdza)
Dzisiaj moim zdaniem wpadnie coś z tego : 17,48,79 oraz/lub 14/31 a wydaje mi się także, że 30,39,40 nie są bez szans. Ponadto wczoraj weszło 12,18 co zazwyczaj oznacza w niedługim przedziale czasu parkę 77,78 (kiedyś podpowiedział to na chat rustu2009 no i muszę przyznać, że nieźle się sprawdza)
tommek
No to z Ciebie szczęściarz. Ja załapałam się na urlop po świętach
No to z Ciebie szczęściarz. Ja załapałam się na urlop po świętach
parka 77,78 jest bardzo możliwa, ale tak jak piszesz nie koniecznie na 14
agatkaa
Ja wczoraj z swoich liczb na forum niepotrzebnie potworzyłam 10 polując na bonus i tak z wydanych 5 złotych odzyskałam 2 złote
Teraz czekam na słonika czyli zdrapkę lotto by dalej testować moją teorię nt. numerów zdrapek
Ja wczoraj z swoich liczb na forum niepotrzebnie potworzyłam 10 polując na bonus i tak z wydanych 5 złotych odzyskałam 2 złote
Teraz czekam na słonika czyli zdrapkę lotto by dalej testować moją teorię nt. numerów zdrapek
medusia, tego bonusa to trudno rozbic, moze wtedy jak bedzie now
mnie sie lepej wtedy typuje
mnie sie lepej wtedy typuje
witajcie z rana
agatka i nów nic nie dał...
agatka i nów nic nie dał...
islandorka
No to ja sie przyłączam bo ledwo co zwrot stawki to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej
No to ja sie przyłączam bo ledwo co zwrot stawki to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej
islandroka i agatkaa
Nów coś jednak w sobie ma bo liczb trafnie wytypowałam więcej niż zazwyczaj tylko ich dobór do zakładów to była porażka
Nów coś jednak w sobie ma bo liczb trafnie wytypowałam więcej niż zazwyczaj tylko ich dobór do zakładów to była porażka
ja dzis myje okna i piore firaneczki, puszcze sie moze na 22...medusia wymysl cos...wczoraj ze snu normalnie masakra...
tommek
Z przyczyn ekonomicznych teorię testuję na tych za 1 złoty. Niestety póki co wytypowane przeze mnie numerki zdrapek głównie zapewniają dalszą frajdę drapania Ciekawe jest jednak to, że znacznie rzadziej niż w grupie kontrolnej czyli innych numerach. Może po prostu szczęścia nie mam. Kolega z pracy po rozmowie ze mną w kolekturze na jeden z numerów trafił 10 złotych co przy wkładzie w wysokości 1 złotych nie jest takie złe
Z przyczyn ekonomicznych teorię testuję na tych za 1 złoty. Niestety póki co wytypowane przeze mnie numerki zdrapek głównie zapewniają dalszą frajdę drapania Ciekawe jest jednak to, że znacznie rzadziej niż w grupie kontrolnej czyli innych numerach. Może po prostu szczęścia nie mam. Kolega z pracy po rozmowie ze mną w kolekturze na jeden z numerów trafił 10 złotych co przy wkładzie w wysokości 1 złotych nie jest takie złe
islandorka
Ja dzisiaj puściłam 39,40,14 z metody mojej i kondi połączone z twórczością własną czyli uzupełnieniem "żelaznych" zestawów z tej mojej metody na "stary kupon multilotka" czyli 31,48,17,79,50,67,19,34,49, oraz z bliżej nie wyjaśnionych przyczyn liczbę 19 i lubiące ją 4,34,44,53 oraz namolnie podpowiadaną przez intuicję liczbę 55
Ja dzisiaj puściłam 39,40,14 z metody mojej i kondi połączone z twórczością własną czyli uzupełnieniem "żelaznych" zestawów z tej mojej metody na "stary kupon multilotka" czyli 31,48,17,79,50,67,19,34,49, oraz z bliżej nie wyjaśnionych przyczyn liczbę 19 i lubiące ją 4,34,44,53 oraz namolnie podpowiadaną przez intuicję liczbę 55
------
............................
Dzień dobry.. .
............................
Dzień dobry.. .
tommek
Moim zdaniem jest. Tyle, że niestety by zgarnąć główną wygraną nadal potrzebne jest szczęście. Ale jakbyś chciał się pobawić w testowanie to oto numery w układzie od najczęściej przynoszącego główne wygrane do tych które zrobiły to więcej niż jeden raz czyli :
35
5,12,23,43,69
3,13,25,39,53,68,77,96,127
zestaw według danych na 11 XII 2012 r.
Moim zdaniem jest. Tyle, że niestety by zgarnąć główną wygraną nadal potrzebne jest szczęście. Ale jakbyś chciał się pobawić w testowanie to oto numery w układzie od najczęściej przynoszącego główne wygrane do tych które zrobiły to więcej niż jeden raz czyli :
35
5,12,23,43,69
3,13,25,39,53,68,77,96,127
zestaw według danych na 11 XII 2012 r.
agatkaa
Masz rację ostatnio nie miałam przyjemności spotkać go ani na chacie ani na gg. Może wreszcie poprawił wynik i było 6/6
Masz rację ostatnio nie miałam przyjemności spotkać go ani na chacie ani na gg. Może wreszcie poprawił wynik i było 6/6
agatkaa
Teraz pewnie nie tylko on zaginie w akcji. W okresie przedświątecznym wielu z nas tak ma albo będzie mieć
Teraz pewnie nie tylko on zaginie w akcji. W okresie przedświątecznym wielu z nas tak ma albo będzie mieć
Medea.. .
------------------
------------------
wiesiek
tommek
Znam ten ból. Dlatego wybrałam metody nieracjonalne. Zabawy wiecej a efekty jakby trochę lepsze
tommek
Znam ten ból. Dlatego wybrałam metody nieracjonalne. Zabawy wiecej a efekty jakby trochę lepsze
medea , nie wiem czemu ale mam dzis przeczucie ze mogą być liczby dwucyfrowe z 0 na koncu
Dostałem cynk od UFOli że to nie będzie ostatni poniedziałek w 2012...
Angierski>> Twoja programa pomaga Ci w skuteczniejszym wybieraniu?
chciałem żeby podali ale mnie do fortunaty odesłali. To ich agent pod przykrywką tutaj...
Monet
A pytałeś może czy, kiedy - będzie znowuniedziela? w jakich okolicznościach przyrody wystąpi ?
powodzenia wysokich trafnych
poszczególnym typującym
A pytałeś może czy, kiedy - będzie znowuniedziela? w jakich okolicznościach przyrody wystąpi ?
powodzenia wysokich trafnych
poszczególnym typującym
monet
To i bez szarych ludków wiadomo. Wyobrażasz sobie jak szczęśliwa byłaby biurokracja niebiańska jakbyśmy im się tam zwalili hurtem tzn. wszyscy chrześcijanie. U nas to nie ma to tamto sąd musi być nie to co u innych czyli na przykład w islamie czyli przepędzenie przez most nad piekłem. A u hinduistów to już normalnie dramat, bo albo reinkarnacja (ciekawe jak skoro świat w likwidacji) albo stan nirwany (a wtedy odwołania tych wkurzonych gości co goli, bosi i żrący korzonki medytowali latami). Jednym słowem nikt na górze nie ma interesu w upadłości Świat spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
To i bez szarych ludków wiadomo. Wyobrażasz sobie jak szczęśliwa byłaby biurokracja niebiańska jakbyśmy im się tam zwalili hurtem tzn. wszyscy chrześcijanie. U nas to nie ma to tamto sąd musi być nie to co u innych czyli na przykład w islamie czyli przepędzenie przez most nad piekłem. A u hinduistów to już normalnie dramat, bo albo reinkarnacja (ciekawe jak skoro świat w likwidacji) albo stan nirwany (a wtedy odwołania tych wkurzonych gości co goli, bosi i żrący korzonki medytowali latami). Jednym słowem nikt na górze nie ma interesu w upadłości Świat spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
Monet program tez ma dobra passe, wtedy trzeba slabe momenty przeczekac
Robal>>>
Umknęło mi ... o znowuniedzielę podpytać.
Ale mam z nimi stałe łącze wiec następnym razem.
Umknęło mi ... o znowuniedzielę podpytać.
Ale mam z nimi stałe łącze wiec następnym razem.
Dzień dobry.Miłego dnia i jak zawsze wysokich wygranych.
medea
angierski
program ? a nie Ty ? z wcelowaniem się w zakresy i nastawy ?
Monet
nie CZeba- myknęła/mignęła mi jakoś
e46
dobrego
angierski
program ? a nie Ty ? z wcelowaniem się w zakresy i nastawy ?
Monet
nie CZeba- myknęła/mignęła mi jakoś
e46
dobrego
Monet.
Kontakty nieziemskie.
Kontakty nieziemskie.