Wpisy 1 312 553 – 1 312 652
4 stycznia 2013 00:09 → 4 stycznia 2013 08:56, 100 wpisów
Niema chętnych-więc i ja przestaję się TU bałwanić(Ale daję Wam szansę-5min.{)
www.youtube.com/watch?v=YX6eoRTaoUc
dla ludzi z twardymi nerwami
dla ludzi z twardymi nerwami
w grudniu na 33 wyslane zaklady mm mialem 11 wygrywajacych... pod wzgledem liczby (nie wartosci) wygranych byl to chyba jak dotad najlepszy miesiac
witaj unhappy o 14 3/7 i wieczorem2/7 kuźwa jak żyć panie premierze?
pylcek, ja bym ci odpowiedzial: dlugo i zdrowo
obawiam sie jednak, ze pan plemiel, ktoremu budzet zus sie nie dopina, moglby byc odmiennego zdania
obawiam sie jednak, ze pan plemiel, ktoremu budzet zus sie nie dopina, moglby byc odmiennego zdania
ok to ty blisko władzy jesteś i głównej centrali TS!Wygraną masz zapewnioną!
pylcek, no wlasnie nie w lotto szostka w wa-wie nie padla juz grubo ponad pol roku... teraz gdynia jest w modzie
okazuje sie, ze czerwiec pod wzgledem liczby wygranych mialem jeszcze lepszy: 25 zakladow wygrywajacych na 56 wyslanych
Miło było ale uciekam!Wygrane na pomorzu wiadomo premier jest tam!Powodzenia
senna
cena ? i brak oczekiwanych wyników ?
a jak / w co - o jakie marzenia - na jaką kasę i za ile, plus minus/ grałeś do świąt ?
cena ? i brak oczekiwanych wyników ?
a jak / w co - o jakie marzenia - na jaką kasę i za ile, plus minus/ grałeś do świąt ?
robal
gram w mm na 10 skreśleń, przed świętami zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł
gram w mm na 10 skreśleń, przed świętami zagrałem za 25 zł, wygrałem 6 zł
senna
a widzisz, patrzysz na takie rzeczy - ile czasu nie padło, na prawdopodobieństwo, na cenę zakładu i do tego, taka prosta sprawa - ile w każdej grze totalizatora można/chcesz wyrwać ?
a widzisz, patrzysz na takie rzeczy - ile czasu nie padło, na prawdopodobieństwo, na cenę zakładu i do tego, taka prosta sprawa - ile w każdej grze totalizatora można/chcesz wyrwać ?
drapek
cóż, te Twoje z wczoraj... powiem tak - to i tak lepszy wynik niż mój
cóż, te Twoje z wczoraj... powiem tak - to i tak lepszy wynik niż mój
1/10 + -> noooo, to coś szarpłeś ...
u mnie kompletna amba, inaczej mówiąc - golas w paszczę
u mnie kompletna amba, inaczej mówiąc - golas w paszczę
aaa, to już drugi raz w tym roku - dziś na plusa obstawiam ...24
r36
dlatego czasem trza grac z +; dziś o bonus walczę bez, a 9/9 zz +
dlatego czasem trza grac z +; dziś o bonus walczę bez, a 9/9 zz +
drapek
taaaa, ale - bez urazy, moim zdaniem, w całym tym bezsensie gry na mm+ p r a w i e jedyna korzyść, to te j a k i e ś ratowanie doooopska przy niskich trafieniach, a nawet 100% zysk przy aż takim celu, jak sięgnięcie jednej
taaaa, ale - bez urazy, moim zdaniem, w całym tym bezsensie gry na mm+ p r a w i e jedyna korzyść, to te j a k i e ś ratowanie doooopska przy niskich trafieniach, a nawet 100% zysk przy aż takim celu, jak sięgnięcie jednej
r36
ale jest tu na mp jeden taki farciarz co na plusie dość często goli TS, może i mnie się kiedy uda-tym bardziej że keno praktycznie wywaliłem ze swego portfolio
ale jest tu na mp jeden taki farciarz co na plusie dość często goli TS, może i mnie się kiedy uda-tym bardziej że keno praktycznie wywaliłem ze swego portfolio
drapek
może i jest, może i goli - nie wszystko można/trzeba/warto wiedzieć
a patrząc na stronę lotto widzę 10/10 z plusem - jedna na rok ...
może i jest, może i goli - nie wszystko można/trzeba/warto wiedzieć
a patrząc na stronę lotto widzę 10/10 z plusem - jedna na rok ...
drapek
keno ? - tak też nie korzystam
nie gram też w kaskadę i nie gram w trzy kubki
keno ? - tak też nie korzystam
nie gram też w kaskadę i nie gram w trzy kubki
r36
gdyby nie naiwnosć w bonus, grałbym przeważnie 9/9+; ale chciwośc na te 2mln nie zna granic
gdyby nie naiwnosć w bonus, grałbym przeważnie 9/9+; ale chciwośc na te 2mln nie zna granic
a ja lubię 3 kubki, a wsoją draogą fajna by była taka nazwa jakiejś drapki - sprzedaj ten patent TSowi
drapek
coś Ty - teraz nic z tego
teraz są zajęci
teraz wdrażają /zapewne/ p r a w i e wszystkie Nasze propozycje
coś Ty - teraz nic z tego
teraz są zajęci
teraz wdrażają /zapewne/ p r a w i e wszystkie Nasze propozycje
robal
ty sie nie smiej bo za pół roku wejdzie noa zdrapka 3 kubki
ty sie nie smiej bo za pół roku wejdzie noa zdrapka 3 kubki
Monet
jak obecnie trzaskasz w lotto ? sztuka za trzy, czy cztery ?
jak obecnie trzaskasz w lotto ? sztuka za trzy, czy cztery ?
witam ponownie android sie zacina drapek po losowaniach 80 zeta zwrot 42 reszte plecy
Propozycje?
To ja też mam
Żeby TSik łaskawie rozważył wypłatę za trafienie jednej liczby w opcji gry na dwa skreślenia.Jakby nie liczyć to 50% ze normy max.
Co one na to?
To ja też mam
Żeby TSik łaskawie rozważył wypłatę za trafienie jednej liczby w opcji gry na dwa skreślenia.Jakby nie liczyć to 50% ze normy max.
Co one na to?
wiesiek
imo - nie wejdzie, bo pomimo
.............................
ludzie ludzie - zwariowałem - pieniądze rozdaję
Czerwony wygrywa czarny przegrywa, Każdy szczęściu dopomoże każdy dzisiaj wygrać może, raz dwa trzy ...
............................................
jednak dość jednoznacznie - źle się kojarzy
imo - nie wejdzie, bo pomimo
.............................
ludzie ludzie - zwariowałem - pieniądze rozdaję
Czerwony wygrywa czarny przegrywa, Każdy szczęściu dopomoże każdy dzisiaj wygrać może, raz dwa trzy ...
............................................
jednak dość jednoznacznie - źle się kojarzy
Monet
z całym aparatem opresji państwa - nie muszą NIC...
a jak, jeśli całkiem się BY już sprywatyzowali, i poczuli oddech konkurencji, żeby nie powiedzieć pewnego rodzaju wolności, i nie traktowania grających, jako nieomal niewolników płacących daniny, podatek, haracz - to kto wie, kto wie...
z całym aparatem opresji państwa - nie muszą NIC...
a jak, jeśli całkiem się BY już sprywatyzowali, i poczuli oddech konkurencji, żeby nie powiedzieć pewnego rodzaju wolności, i nie traktowania grających, jako nieomal niewolników płacących daniny, podatek, haracz - to kto wie, kto wie...
robal
mnie się kojarzy z filmem Jak rozpętałem III wojne światową
mnie się kojarzy z filmem Jak rozpętałem III wojne światową
wiesiek
i prawie całkiem słuszne skojarzenie - ten, powyższy, txt jest właśnie wycięty ze ścieżki dialogowej z tego arcydzieła
w trakcie, i PO III - nie będzie
niczego
i prawie całkiem słuszne skojarzenie - ten, powyższy, txt jest właśnie wycięty ze ścieżki dialogowej z tego arcydzieła
w trakcie, i PO III - nie będzie
niczego
obserwatorzy z teesa
widzicie ?
to kiedy ten jeden dzień w tygodniu -* może środa ? * -
z grą w mm za starą stawkę i starą wysokość wygranej ?
widzicie ?
to kiedy ten jeden dzień w tygodniu -* może środa ? * -
z grą w mm za starą stawkę i starą wysokość wygranej ?