Wpisy użytkownika w124
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 887 084. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tak jest do wieczorka wszystkim do losowanka na 22 niegram ale coś się zatypuje
dziś 77 nie odpuści poleci pierwsza w kulki za nią 63 a w kolejce trzecia 1
deki72 co tam bierze teraz ja w niedziele się wybieram u mnie kolega same płotki chwyta
babki to pamiętliwe są bardzo ja niepamiętam nawet imienia ostatniej swojej kobiety
pieknaja no nie inaczej każda to cukiereczek gwiazdeczka pączuszek i niewiem co tam jeszcze
lila miałem dobre namiary dziś ale poprzeinaczałem bo sobie z keno popatrzyłem co dziś często gęsto idzie w szyku bojowym
wygranym lecem ładuje się na grzędę pchły pewnie już za mną bardzo tęsknią do juterka wszystkim baj baajjjj
dobrej nocki wszystkim wygranym brawuśki to nie mój czas na granie chyba
wszystkim kodietkom słodziutkie lecz nie namiętne{{calus}--chłopakom wszystkim bum bum
a przepraszam bardzo to mala557 obrobiła TS na ok 1000 pnl nie zmała
jam ostatnio się zniechęcił do gry ale cały czas ręke mam na pulsie jakiś mam zły tajm do grania, czekam na pełnie księżyca na nową energię naładować się trzeba troszki
na jutro 16 17 32 71 79 dzis falstart dobrej nocki wszystkim harowac trzeba jutro i gratki dla wygranych ja na razie w klubie na korytarzu
zuza 8 z tym szyfrowaniem się zgadza wszystko rybki są niedorozszyfrowania nawet dla najlepszego psychologa
normalnie dziś TS został niezle oskubany patrząć na wygrane w tabelach
nie dobrze jest systema się nie sprawdza mój trzeba dopracować szczegóły ale bedzie superrr jeszcze troszki
dobrej nicki wszystkim a puki co trzeba tyrac jutro od 7-17 i pytam się ile jeszcze papuski i szcześcia na jutro
mój nowy plan zakłada wygrywanie 21 tyś /miesiąc i już go wprowadziłem od wczoraj ale było dobrze 0/5 jest szansa
lecę na rybki przejadę się zobaczyc do wieczorka wszystkim trafnych na 22h życzę
lila na rybkach nie byłem z bratrm pszczółek pilnowałem bo w nowym miejscu są i trzeba było patrzeć jak się zachowuja
lila ja na rybkach jak jestem to ptaszki obserwuje i nałapie zawsze tyle co w multiego wygrywam hahahah