Wpisy użytkownika w124
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 865 730. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dobrej nocki jutro wedzary się odpala o 6.00h kiepasę trzaba zwędzić do juterka gratki wygranym
40-dziecha na wieczór ileż można nie lecieć sobie w kulki witać na chwilę wszystkichbum bum
majwoj to normalnie masz nic jak u mnie ok dzięki zobaczymy o h22.15
40 nie poleciała w kulki nawet nie chce mi się zaglądać do kupona bo kiszka z makiem
i tak od dwuch tygodni cały czas utapiam alem ze mnie strateg jest gites
gratki wygranym i do następnych strzałów celnych miłej niedzieli zyczę wszystkim i wyciszenia tym co dziś nie wyszło bez paniki bedzie dobrze
sara u mnie cienko o 14 choć typowałem 22 23 15 16 43 44 ale puściłem co innego i tylko 2/8
lilusia jaka passa idzie u ciebie w tej chwili tendecja wygrywania ????
dobrej nocy wszystkim do juterka , wygranym brawoo niech moc bedzie z wami i trafne numerki
i właśnie przy okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim spokoju troszki zadumy i niech szczęście bedzie zawsze z wami i na wieki wieków ameno paciero.
lila tak dobrze miec na dzisiaj tak mi sie podobały moje cyferki taki byłem chpi zachwycony ale kaszanka wyszła 2/8 trafione 12 20
lila to sie nie zdarza tylko u mnie to już nie wiem co ale szukam jeszcze metody dobrej słabym obserwatorem jeszcze jestem
dobranoc wszystkim, lecę w mapki i szukam szczęścia na jutro i spokojnych świąt dla wszystkich pozdro pewnie do jutra
witac wszystkich dziś 5/8 z + x1 trafione to 9-19-45-60-79 i znikam bo kaczki mie się pieką z jabkami
ale przeciesz dziś miało być większość od 1-40 a tu masz ci babo placek
winegrete nakręciłem dziś z soku z cytryny miodu i musztardy wiedomo
lila jurto już działam 0 7 rano cała kuchnia moja i kaczory bede drylował z kości
lila no sepuku bede im robił jutro kaczor ma być cały ale bez wszystkich kosteczek
bede leciał Wesołych Świąt nadzieji wytrwałości zaangażowania wiary w to co śię robi ,nadzieji i spostrzegawości no i jak najmniej nietrafnych strzałów w MM
2/8 bum bum bum bum gdzie się podziały te reszta liczbek bum bum a to wszystko przez absęcję świąteczną i te koktajle mołotowa bum bum