Wpisy użytkownika w124
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 906 110. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
moji zdaniem jak trzeba delikatnie to delikatnie ale też potrzeba i mocno
puściłem piąteczkę na 14 zakładów i na razie yfektów niiiet alem tak myślem że jutro wlatywuję
moja piąteczka na 10 losowań dała mi tylko 3/5 jak do tej pory i tam jeszcze 2x 2/5
2/5 trafione 33 65 nie tranione 2 9 19 jeszcze cztery losowania zostały
dobrej nocki wszystkim dziś zrypany jestem jak koń po westernie 350 ton betonu na posadzce leży ale ja chodzę jeszcze
dziś znowu 3/5 trafione 9 33 65 zabrakło 2 19 mój system jeszcze nie dopracowany ale jeszcze trzy losowanka zostały widelec a nóż i łyżka
profesor imprezę robisz cotam ci strzeliłi w kalędarz ale co 100 lat jak już coś
jutro bedze futro juz widze 5/5 i juz 2 czanse zostały tylko jutro i finito kuponu
ok ja lecem spatychocze roboty dużo harować jutro do bulupowodzenia dobtych strzałów oby nie dziewice sie trafiały o 22h
dziś 2/5 traf..33 65 i już koniec kuponu trzeba zasłac znowusz na 10 losowanek
ok trzeba jechać na browar po ciężkim dniu pracy w upale trafnych strzałów zyczę
u mnie szanowni państwo było w sobotę 3/4 i 5/7 coś 20 i 59 się ociąga bo by było 7/7
slawek brackiie mogą pić za moje zdrowie a nie z rozpaczy przecierz szczęście im dawałem
lila nie rozpykałeś tej 10/10 ostatnio ktoś trafił podejrzewam ciebie
slawek jaki brzuch z jedną tylko łatałem na wysokich obrotach łało sie jak w parnik ale piszę z nią teraz i jeszcze nie ma dzieci nie może zaskoczyć
dzisiaj 9 do powrórkki na 300% 27 toże i 61 być może a kto wie 76 załapie
slawek 9 po takiej pałzie musi się wyszumieć teraz tak muślę jestem pewien
panoramix ja przez pełnie już nie spię drugą noc nie moge się doczekac jej końca
slawek przychodzę do domu zmarnowany po 10 godzinach w pracy raczej nie pośpie
panoramix to prawde powiedziałeś teraz ale chwilowa nie mam czasu na riki ttiki bara bara
a ja nie oglądam tv bo jak widzę kaczyńskiego to odrazu przerabiam tv na akwarium
lila dzisiaj wypiłem dwa browary i dlatego całuśniowaty się zrobiłem serce zmiękło przepraszam lila tal juz mam po browarach