Wpisy użytkownika w124
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 854 407. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
i żaby w nim zaczynają nurkować ale mi to nie przeszkadza piję tą wodę bo jest uzdrawiająca
kosmaty z moim szczęściem co ja robę tu mogę sobie tylko pod nosem zamruczeć i do tego takim grubym głosem basem
kosmaty tak juz się rano nad sobą zastanawiałem jak można miec takie szczęście do liczb ale za to w miłości to nie moge narzekać
jakie są trzy zasady trafnego wyboru liczb na mm 1 szczęście 2 szczęście 3 szczęśćie ???????czy dobra odserwacja czy pogoda czy statystyka ??????
ulla wiem jak to mniej więcej idzie ale nie piokłem tego nigdy ale jak byś chciała sie coś dowiedziec na ten temat moę popytać
no i wiesz trzeba miec sprzęt do pieczenia to jest taki walec na który wlewa się tą masę jajeczną i to musi byc nad ogniem wszystko
ula la wiesz zajmują sie tym u mnie nie liczne osoby przeważnie na wesela się to robi mam namiary
ok trzeba pociągi w trasę wysłać na nk pozdrowiska dla wszystkich ,potem zatypuje suchego na 22h
witac wszystkich i pytac czy coś się wydarzyło komuś coś fajnego w dniu dzisiejszym
lila ja też no comęts ale po co roznośić złe wiadomości na 22h lekki wzrost bedzie
daki ja na razie czekam zimno jeszcze szczupak sie trze w tej chwili
deki u mnie prócz szczupaków nie ma nic jak się złapie szczupaka to ma w sobie szczupaka
gratki mistrzom ja na razie w kosmosie pomykam śmigam ale nie odpuszcze jak rozpętałem tą wijnę
dobrej nocki snów trafionych ja dziś 7/7 same oboki o jedną cyferkę i który to juz raz -dobranoc le kip de poloń
lila ja jedno piwo wypije cztery dni do tyłu chodze ze dwa dni choruję na drugi dzień mam kaca i wiadro wyrzygam i dopiero dobrze się czuję
profesorze jak ci się widzi mój zestawik 12.40,76 ździobełko krytyki poproszę
dzisiaj jestem zadowolony bo kazdy daje coś z mojej parafii coś musi wejść
medea76 ja roznoszę tylko dobre wieści ja nie telewizja że tam nic dobrego nie powiedzą nigdy tylko ża tamten z tym coś tam itp więc nie oglądam telewizji w ogóle
ja na razie pauzuje czekam na 40 /76 ale dają popalić ale przetrzymałem je a jak dziś polecą sobie w kulki to normalnie popełnie sepukuuu i wyskoczę z piwnicy z okna
robal jakąś pewnie ołowiowa farbą są pomalowane ciężejsze do dziurki nie chętnie się palą
lila dawaj raporcik sprawozdanie co to słychac u ciebie jaka passa na czasie jest
najczęściej wypadającymi liczbami od jutra przez tydzień bedą--10/32/77/---63/64/67---56/76 tak wynika z moich kalkulacji