Wpisy użytkownika torsan
Łącznie 51 846 wpisów w archiwum, pokazane od nr 79 433. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila-ja w tym meczu na nikogo nie stawiam dobrze ze CSKA Moskwa wygrało dziś
czekają na mikołaja albo święta przeciez wtedy napewno padnie bonus
kameliowa-tak albo ludzie myśla jeszcze nad liczbami ktore przyionsa im 10/10 w MM żeby mieć na prezenty
lila-takie to święta że z 18 dni jakie mogłem miec wolne bede miał może 5 haha
lila-tak ale przynajmniej w tamtym roku zrobiłem sobie takie wolne tylko poźniej na feriach musiałem odrabiać haha
lila-często słysze ze ludzie piszą czy mowią ze TS manipuluje wynikami dla mnie to jest guzik prawda bo jak by manipulowali to by nikt nie wygrywał a już kilkaset milionerów w Polsce jest dzięki TS
Wesołych Świąt życze spełnienia wszystkich marzeń i jak najwięcej wygranych w Totolotka
Witam,mam pytanie postawiłem kupon po 14 dziś na 3 losowania czyli ma być na dzis na 22 i dwa na jutro a na kuponie mam napisane II/24.12.09 i II/25.12.09 czemu nie wybiło mi I/25.12.09r. prosze o pomoc
u mnie dramat kresliłem od poniedziałku te same numery a dzis je zmieniłem i bym miał z tamtych 5/8 a tak mam 4/8 fuck!!
mam pytanie jesli zagrałbym jedna w MM jedna liczbe za stawke 10 to jaka by była wygrana?
edi-możesz mi podać link gdzie na forum znajdują sie te sposoby Twojej gry z góry dzięki
Witam,widze że wesoło przed losowaniem zobaczymy czy będzie równie wesoło po jego zakończeniu
nic dziś niestety ale przynajmniej na przezenterke było na co popatrzeć
kogucik-moja zasada jest taka że w poniedziałek się nie gra zdarzeń sportowych bo w poniedziałki są same wałki
dla wtajemniczonych na jutro:Stoczniowiec Gdańsk-KH Sanok 2 3,40//x2 1,96//KZ 2 2,90
m.dorotka-witaj,te wpisy są tylko co są na początku czatu a te co były pisane pare dni temu chyba przepadają taki mi sie wydaje
i znów nic dzisiaj ale przynajmniej znów na prezenterke było można popatrzeć
tczew-pisałeś coś wczoraj? Stoczniowiec Gdańsk0:5KH Sanok i kursy 3,40 , 1,96 i 2,90 trafione
lila-pewnie,mój kochany Sanok dał dziś porządnie zarobić a pan tczew wczoraj napisał mi ze nie ma szans hehe
lila-szkoda że nikt nie skorzystał z tego bo pisałem wczoraj te typy:) ciekawe gdzie są teraz ci znawcy totomixów co się wyśmiewali ze mnie hehe
SirMavins-ruskiej ligi w hokeja się nie obstawia bo tam mafia panuje i mecze ustawia:)
kogucik-fajnie jak fajnie że prowadzą 1-0 co nie zmienia faktu ze dwa tyg.temu jak postawiłem na nich to dwóch tercjach wygrywali 3-0 i skończyło się 3-3
crm-no nie widzisz? trzeba sms wysłac zeby miec pewniaki a wyniki mam wszędzie