Wpisy 88 717 – 88 816
14 stycznia 2010 00:03 → 14 stycznia 2010 19:00, 100 wpisów
EMERYT nie wiem czy znasz taka stronkę www.lotto-centrum.com tam jest wszystko podane nawet w przystępnej formie. Serdecznie pozdrawiam
Ale porazka co oni teraz losuja. Co im z tego ze nie ma Totomixa kiedy u nich nawet parke ciezko trafic (z pierwszej 40ki) jak typuje sobie narazie na sucho :-/
>>>kogucik19-ja mam to nadokumencie, bez otwuerania, szukania, czekania
zobacz najnowsza linia wygranych numerów jest na górze i tak nanosze na górę i wykreślam z nastwpnych linii numery, które padną i mam gotowe na bieżąco
pozdro
zobacz najnowsza linia wygranych numerów jest na górze i tak nanosze na górę i wykreślam z nastwpnych linii numery, które padną i mam gotowe na bieżąco
pozdro
15
No ładnie kogucik19 ci weszło.
Nie miałem racji z tą zmiana, ale przynajmniej się naoglądałem tych tabel...
Czekam na dane na kolejne losowania.
Pzdr.
Nie miałem racji z tą zmiana, ale przynajmniej się naoglądałem tych tabel...
Czekam na dane na kolejne losowania.
Pzdr.
Witam wszystkich serdecznie.SirMavins pomalutku jakoś sie uczę,i kombinuje jak koń pod Górę,jak tam dojechać aby potem było z górki.EMERYT rozumie ok nie ma sprawy.A ze mną albo już jest źle albo już tak dobrze bo zaczynają mi sie śnić mecze tak jak dzisiaj.Tylko nie wiem czy byłem zawodnikiem,czy kibicem,ale obudziłem sie zmęczony.To narazie wszystko.Serdecznie pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
SZCZERY niestety chyba nie jestem dobrym medium bo nic konkretnego mi sie nie śni.Tak jak napisałem śniło mi sie że albo jestem piłkarzem,albo kibicem,bo pamiętam tylko boisko i krzyki kibiców.W której grupie byłem nie wiem.To wszystko,a może to dobrze że rzadko miewam sny.Nie wiem czy to dobrze ale wole spać spokojnie,i żeby żadne koszmary mnie nie nawiedzały.Serdecznie pozdrawiam
typy preferowane na 14.01
zostały uaktualnione
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=19 oraz
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=28
zapraszam
zostały uaktualnione
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=19 oraz
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=28
zapraszam
na 14:00
4,6,7,8,10,36,41,42,44,46,
16,17,21,48,49,52,55,57,73,74
22,25,26,27,32,58,63,67,68,72.
4,6,7,8,10,36,41,42,44,46,
16,17,21,48,49,52,55,57,73,74
22,25,26,27,32,58,63,67,68,72.
MM
30,26,23,13,35.
10,17,5,31,30,70,52,71,69.
-------------------------------
49'
16,30.//16,28.
26,2,30.//2,30,25.
zBB
30,26,23,13,35.
10,17,5,31,30,70,52,71,69.
-------------------------------
49'
16,30.//16,28.
26,2,30.//2,30,25.
zBB
33 31 18
slavo >>> a ja tak zagrałem.
MM - 2,14,72 w TS oczywiście / stawka 8 / 20zł /
49's
8,18 / 8,17 / 10,25 / 33,47 /
14,41 / 23,32 /
bez BB
system 2z2
stawka 7zł /// ew.wygr. 462zł
koszt 42zł
I to na tyle...
MM - 2,14,72 w TS oczywiście / stawka 8 / 20zł /
49's
8,18 / 8,17 / 10,25 / 33,47 /
14,41 / 23,32 /
bez BB
system 2z2
stawka 7zł /// ew.wygr. 462zł
koszt 42zł
I to na tyle...
slavo >>> do kitu numerki w 49's
W MM wpadła "trójka" którą obstawiałem często w Totomixie
8,27,72
W MM wpadła "trójka" którą obstawiałem często w Totomixie
8,27,72
:)
KOCIU Ostatnio typuje tylko na sucho. Moja intuicja kategorycznie odmówiła współpracy ;(
pozdrawiam Cię serdecznie
pozdrawiam Cię serdecznie
TOTALIZATOR SPORTOWY OSTRZEGA – NIE DAJMY SIĘ NABRAĆ NA „CUDOWNE SYSTEMY” I „PEWNIAKI”!
Vento najszczersze gratki za wczorajszą czwóreczkę. Dawno nie było tu takiego wyniku. Na drugi raz daj nam cynk, że to pewniak ;)))
Jeszcze raz graty i pozdrawiam serdecznie :)
Jeszcze raz graty i pozdrawiam serdecznie :)
Witam.Nikomu mydełka nie pożyczę bo u mnie jest ono ciągle używane,ale może bedzie lepiej i wtedy na krotko oczywiście udostępnię.Ostatnio z dużego mydła zrobiło sie mydełko,ale damy rade byle skóry nie zedrzeć. HOSIA nie wiedziałem że ty tak "szczytujesz" jak kozica Górska,która jak Ci wiadomo jest piękna,płochliwa,zwinna i cholernie atrakcyjna.Pozdrawiam wszystkich gorąco i czekam na początki tej nie równej walki.
Ten czat dopiero sie pomalutku odradza,nikt już na nim nie pisze 24 godz na dobę,bo każdy ma jakieś zajęcia,rodziny i obowiązki,a ten czat jest tylko uzupełnieniem dnia,w ramach relaksu.I nie ma głupich polemik i inwektyw które były obecne.Może komuś brakuje ,tej niechlubnej wymiany zdań.Moje zdanie jest takie że nie musze sie obawiać odpowiedzi które by mogły mnie lub innego gracza obrazić.Jak komuś czegoś brakuje to internet jest kopalnią wiedzy,wiec tam wszystkich nudzących sie i narzekających odsyłam.Pozdrawiam
Zastanawiam sie co jest łatwiej trafić czy 1 liczbę z 80 czy 4 mecze z 200 meczy w których nie bedzie remisu.Wydaje mi sie że nawet granie na chybił w zdarzenia sportowe może być bardziej skuteczne,niż gra na jedną liczbę.Takie jest moje zdanie,i może sie mylę,ale tak mi sie wydaje.Pozdrawiam
Co na dzisiaj ludki?
O 14 słabo bardzo
O 14 słabo bardzo
Kogut, dziś najłatwiej trafić na glebę,z powodu ślizgawicy idąc do punktu lotto albo do buka!!!!
Można dziś spróbować Angole i Algierie na 1 oba mecze
Tak masz racje że łatwiej można zaliczyć Glebę,ale jak sie idzie po jednym lub nawet dwóch kielichach to nawet w trakcie wywrotki nic Ci nie bedzie natomiast na trzeźwo niestety jest szansa że albo sie mocno potłuczesz,albo sie nawet połamiesz.I to jest zagadka nad którą ludzkość głowi sie daremnie,bo być trzeźwym jest miło ale na bani jeszcze przyjemniej.Pozdrawiam na trzeźwo.
Oczywiste, że lepiej grać w buka, Fortuna czy STS. Nie mówie tu o dużych wygranych ale przykładowo postawisz na 2 zdarzenia tam gdzie nie może być remisów (tenis, snooker, lotki, baseball, w koszykówce rzadko kiedy jest remis) kwotę 100zł przy kursach 1,50 to wyciągasz drugie tyle. To był przykład, kombinować można różnie. Ogólnie zmierzam do tego, że wolę wygrać mniejszą sumę ale bardziej pewną niż łudzić się tymi kulkami.
:( MYŚLĘ ,że to cisza przed burzą .Nie chodzi mi o zadymę tylko o super wyniki na multipasko.Zawsze tak jest po cieniutkich typowaniach,a takowe było o 14.Manipulacja powiedziałby Hipcio.Ciepło pozdrawiam wszystkich , a szczególnie kobiety.
Kamilos masz racje mozna kombinowac ale raczej z tego nic nie wychodzi choćby wczoraj Kamerun i Liverpool dwa pewniaki i oba w plecy
ja tam gram zawsze duże kursy pow.1,8 w systemie ew.3 mecze na kuponie za 10
ja tam gram zawsze duże kursy pow.1,8 w systemie ew.3 mecze na kuponie za 10
Te całe pewniaki to zazwyczaj nie są pewniakami, tak jak właśnie dałeś przykład. Według mnie lepiej grać w jakieś trzeciorzędne spotkania.
KAMILOS z tym drugie tyle to przegiąłeś jak nie wiem co, ale zasada i rozumowanie bardzo słusznie.Tylko myśleć i można naprawdę zarobić,wszystko zależy jakim kapitałem dysponujesz,i czy masz troche szczęścia.Bo i w sporcie pewniak przegra,Pamiętaj że to wszystko jest zaplanowane to wspaniale działająca machina do robienia kasy przez wieloryby,a płotki zawsze coś chapną i też sie cieszą, Pozdrawiam
A najlepiej to grac w ruletkę w Bet At Home polecam!!!
Witam.
Czy jest gdzieś na forum opis jak grać w totolotku lub w fortunie?Jak zasilać konto itd.?
Czy jest gdzieś na forum opis jak grać w totolotku lub w fortunie?Jak zasilać konto itd.?
W fortunie i Totolotku z tego co wiem to nie można zasilac konta
Pitek co cie interesuje to pomogę
to jak się gra przez internet?
trzeba wpłacić u nich w punkcie i dopiero można obstawiać?
Czekam na zdarzenie 6882 Dinamo Riga - Avtomobilist typ 1 kursik 1,55..poczekamy zobaczymy.
mariuncio75- interesuje mnie czy można grać tzn.obstawiać wyniki przez internet i czy można wpłacać pieniądze przez internet
W fortunie nie można grać przez internet podobnie rzecz ma się w Totomix-ie są to bukmacherzy tzw. naziemni i nie można grać u nich przez internet a firm bukmacherskich internetowych jest od groma i troszeczkę
Chodziło mi, że drugie tyle=drugie 100zł KOGUCIK ale to ja źle napisałem, a Ty mnie dobrze zrozumiałeś.
mariuncio75-dzięki za odp. w sprawie totolotka i fortuny.
To,że firm jest od groma to wiem tyle,że od początku stycznia nie wiadomo czy można u nich grać,ponieważ chodzi o podatki od wygranych.
To,że firm jest od groma to wiem tyle,że od początku stycznia nie wiadomo czy można u nich grać,ponieważ chodzi o podatki od wygranych.
"W fortunie nie można grać przez internet podobnie rzecz ma się w Totomix-ie"
TO DZIWNE, bo wszyscy inni grają.
W Totomixie = Totolotku.
TO DZIWNE, bo wszyscy inni grają.
W Totomixie = Totolotku.
Śmiało można grać nic się nie zmieniło w naziemnych jest 10% podatku od wygranej a w internetowych co wygrasz to twoje :-)
Sir nie rób zamieszania nie można i tyle!
Inni grają to znaczy kto?
Inni grają to znaczy kto?
witam .o 14 klapa
na te smutki polecam
http://www.youtube.com/watch?v=Qz61PldVsUY
o hazardzie na wesoło
na te smutki polecam
http://www.youtube.com/watch?v=Qz61PldVsUY
o hazardzie na wesoło
SirMavins-ruskiej ligi w hokeja się nie obstawia bo tam mafia panuje i mecze ustawia:)
pitek_antropus>>> poczytaj ten wątek na forum. http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
pozd
pozd
Widze, że wiele osób zabiera się za bukmacherke. Taka rada na przyszłość.
Korzystajcie ze strony http://www.betexplorer.com do śledzenia kursów na interesujące was zdarzenia.
Dla przykładu - wczoraj jak wszyscy pamiętają Kamerun dał ciała z Gabonem. Można zerknąć na wyżej podanej stronie jak zmieniał się kurs na przestrzeni ostatnich tygodni na zwycięstwo Kamerunu. W grudni na Kamerun kurs wynosił 1,30, natomiast kilka dni temu wzrósł do 1,65 (u kilku internetowych buków). Ludzie śledzący takie detale zdają sobie sprawę, że buki podpuszczają w ten sposób początkujących i nieświadomych niczego graczy. Gracz widzi, że kurs na Kamerun jest bardzo wysoki w stosunku do rzeczywistej wartości obu ekip, więc stawia pieniądze na faworyta sugerując się zachęcającym kursem.
Otóż w większości przypadków należy postępować odwrotnie, a najlepiej omijać takie spotkania.
Kolejny przykład - wczoraj u Williama Hilla kurs na Barcelone (na awans) w wyjzdowym meczu z Sevillą na godzine przed spotkaniem wzrósł bodajże z 1,75 do 2,05. Bukmacherzy coś zwęszyli i znowu podpuścili sporą grupe ludzi.
Pamiętajcie, że piłka nożna (jak i większość innych sportów) to nie walka o prestiż, zwycięstwo itp. To gigantyczna maszyna do robienia kasy.
Są dwie drogi. Albo grasz jakimś systemem, odpowiednim do wielkości twojego portfela, albo grasz ostrożnie i analizujesz takie detale jak zmienność kursów na różne zdarzenia i wyciągasz odpowiednie wnioski.
Powodzenia ;)
Korzystajcie ze strony http://www.betexplorer.com do śledzenia kursów na interesujące was zdarzenia.
Dla przykładu - wczoraj jak wszyscy pamiętają Kamerun dał ciała z Gabonem. Można zerknąć na wyżej podanej stronie jak zmieniał się kurs na przestrzeni ostatnich tygodni na zwycięstwo Kamerunu. W grudni na Kamerun kurs wynosił 1,30, natomiast kilka dni temu wzrósł do 1,65 (u kilku internetowych buków). Ludzie śledzący takie detale zdają sobie sprawę, że buki podpuszczają w ten sposób początkujących i nieświadomych niczego graczy. Gracz widzi, że kurs na Kamerun jest bardzo wysoki w stosunku do rzeczywistej wartości obu ekip, więc stawia pieniądze na faworyta sugerując się zachęcającym kursem.
Otóż w większości przypadków należy postępować odwrotnie, a najlepiej omijać takie spotkania.
Kolejny przykład - wczoraj u Williama Hilla kurs na Barcelone (na awans) w wyjzdowym meczu z Sevillą na godzine przed spotkaniem wzrósł bodajże z 1,75 do 2,05. Bukmacherzy coś zwęszyli i znowu podpuścili sporą grupe ludzi.
Pamiętajcie, że piłka nożna (jak i większość innych sportów) to nie walka o prestiż, zwycięstwo itp. To gigantyczna maszyna do robienia kasy.
Są dwie drogi. Albo grasz jakimś systemem, odpowiednim do wielkości twojego portfela, albo grasz ostrożnie i analizujesz takie detale jak zmienność kursów na różne zdarzenia i wyciągasz odpowiednie wnioski.
Powodzenia ;)
Cześć lila czytałam twoje wcześniejsze wpisy i też lubie zbierać grzyby ,a jeszcze bardziej je jeść.
Tam gdzie mafia trzyma rękę nad zdarzeniami można grać spokojnie.Co innego gdyby patronat nad tymi meczami miał nasz rząd,wtedy wiadomo że wygranym może byc tylko Rychu,Krzychu,i ten trzeci z cmentarnej paczki.Mafia sama zarobi i da zarobić,a nasz rząd to takie zwierze że sama zarobi i jeszcze drugiemu zabierze.
dzięki madzia77 za wskazanie tematu.
czyli,żeby cokolwiek zagrać w totolotku to trzeba ruszyć cztery litery i się do nich wybrać.
czyli,żeby cokolwiek zagrać w totolotku to trzeba ruszyć cztery litery i się do nich wybrać.
pitek_antropus>>> dokładnie tak, ja swoje pierwsze zakłady zawarłam w Fortunie u buka naziemnego,potem konto założyłam w Totomix :)
lila>>> witaj słonko :)
lila>>> witaj słonko :)
mariuncio75 - kto robi zamieszanie?
W Totomixie nie można przez internet obstawiać wyników?
Zdarzeń sportowych???
Bez jaj.
MOŻNA - to Ty nie wprowadzaj w błąd.
Owszem pieniądze na konto wpłaca się osobiście, ale wygrane można przelewać na e-konto Totomixu lub wypłacać w oddziale.
W Totomixie nie można przez internet obstawiać wyników?
Zdarzeń sportowych???
Bez jaj.
MOŻNA - to Ty nie wprowadzaj w błąd.
Owszem pieniądze na konto wpłaca się osobiście, ale wygrane można przelewać na e-konto Totomixu lub wypłacać w oddziale.
lila>>> jutro kochanie:
Peja i Trzeci Wymiar,w sobotę Kult,bilety już są i myślę,że będzie fajnie.
pozd
Peja i Trzeci Wymiar,w sobotę Kult,bilety już są i myślę,że będzie fajnie.
pozd
torsan - dzięki za radę, ale wiesz jak to jest.
Na to nie, na tamto nie, to w końcu na nic nie będzie można stawiać.
Bogactwo możliwości, bogactwo wyboru...jest z czego wybierać.
Na to nie, na tamto nie, to w końcu na nic nie będzie można stawiać.
Bogactwo możliwości, bogactwo wyboru...jest z czego wybierać.
>>>kogucik19, ciesz się, że byłeś w snach kibicem i grajacym piłkarzem, a nie bramkarzem, bo wyobraź sobie jakby Ci się śniło, że bronisz karnego ??? znam przypadek, że bramkarzowi śniło się że broni b /jak mnie grzyby się śniły po zbieraniu, czy szachownica po 20 partiach gry w Warcaby/ bramki i rano całą głowę miał poobijaną od ściany -to fakt autentyczny
pozdro
pozdro
co robi teściowa na plaży ?
przyzwyczaja się do piachu
i rym cym cym i.........
przyzwyczaja się do piachu
i rym cym cym i.........
HURA .Dinamo Riga wygrywa 1-0 .Oby tak dalej.Mafia czuwa.Pozdrawiam
Lila Forex jest to rynek, na którym się handluje na różnicach kursowych np. walut. Duzo ludzi wtapia i dużo wygrywa.
na 22:00
2,4,5,27,28,29,51,55,57,77,
6,11,14,31,34,35,49,58,59,60,
20,22,24,25,37,39,41,71,72,74,
2,4,5,27,28,29,51,55,57,77,
6,11,14,31,34,35,49,58,59,60,
20,22,24,25,37,39,41,71,72,74,