Wpisy użytkownika torsan
Łącznie 51 846 wpisów w archiwum, pokazane od nr 73 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila-w tym konkursie DL można gdzieś sprawdzić jakie liczby się typowało?
lila-pewnie opłakują porażki tylko my się twardzo trzymamy jak widać
madzia-oby weszło ja dziś nie grałem sportowego może zagram jutro coś na kosza
kurde nie zdąże już do toto-mixu a znalazłem sobie mecz do zagrania w kosza z dobrym kursem
lila-musiał bym biegnąć a nie chce mi się,cóż zobacze tylko czy miałem oko
lila-zaczełem grać co weekend za 2zl tylko aż za pare tygodni trafiło się 110zl i od tego czasu zaczełem grać w to częściej a było to 4,5 lat temu
miks-tak ale liczy się podadtek i kurs jest 3,10 a nie 5,60 i nie wymyślajcie juz tutaj mądrości jest podane 3,10 to znaczy że jest 3,10
miks-a i nie jestem graczem wirtualnym przykro mi ale nie trafiłeś z tym stwierdzeniem do mojej osoby
miks-haha rozwaliłeś mnie ile grasz w toto-mixie? pół roku czy krócej ja zrozumiałem jego pytanie ile płacą jako kurs i tak powinno się mówić jak masz jakieś inne poglądy to zapytaj się bukmachera o to
miks-haha żal mi cie człowieku każdy kto się na tym zna odpowiedział by tak samo zresztą siedze w tym wiele lat i wiem jak bukmacherzy mówią i nikt mi nie wkręci jakiejś nowej polityki
miks-sory nie mam 17 lat w porównaniu do ciebie i gram od takiego wieku ze ty w tym wieku nie wiedziałeś co to jest sts heh owszem ty oczywiście musiałeś dostosować się do karteczki wywieszonej na drzwiach toto-mixu nie letnim wstęp wzbroniony bo jak miałeś 15 lat to do klamki nie dostawałeś
kurde a miałem zagrać dziś w toto-mixie Manchaster Utd.-CSKA Moskwa 2-2 po kursie 4,20 i nie zagrałem ale nosa miałem na jutro Kazań-Barcelona 1-1 3,70
sajmon2005-już bym trafił bo 2-2 oznacza ze trafie przy wygranej CSKA w 1 lub 2 połowie
lila-pewnie opłakuje remis Manchasteru wkońcu każdy to grał dziś prawie
miks-haha jak bys wiedział to zagrałem wczoraj 2-2 na CSKA po kursie 4,20 a ty pewnie zagrałeś na MU wkońcu to był typ dnia na wczoraj hehe
miks-kolego ale jednak puściłem dziś puściłem na Kazan 1-1 i 1x po kursie 2,45 wiec weszło a Ty pewnie na Barcelonke zagrałeś bo wkoncu miało byc 3-0 dla Barcy,a i jeszcze ci napisze skoro bys był takim znawcą toto-mixu to bys wiedział jedną podstawową zasade:przeciwko ruskim się nie gra
miks-haha zabawne Ty pewnie postawiłeś połowe swojej pensji na Barce dziś hehe kolego jak mi nie wierzysz to nie musisz ale napewno o wiele wiecej wygrałem niż Ty ja juz napisałem ostatnio że jak miales 15 lat to do klamki toto-mixu nie dostawałes
miks-a co mam zrozumiec bo nie wiem? przeciez Barcelona nie wygrała więc możesz mi tyłek jedynie podetrzeć
miks- ja na swoje granie zarabiam sam i nie potrzebuje kasy od rodziców tak jak ty. ty pewnie do dzisiaj wyciągasz od nich siano ,po to tylko,żeby je przegrać.
piszecie tak do mnie bo przegraliście wczoraj na MU dzis na Barcelonie i myślicie ze ja tez jestem takim frajerem ktory na to zagrał,wkońcu prawie wszyscy na to grali ale niestety nie ja
mi się wydaje że takie liczby musiały kiedyś wypaść a jest to dziwne dlatego że były to śmieszne licczby a tych piątek bylo tyle dlatego ze ludzie pewnie kreślą na wariata:1,2,3,4,5,7
madzia-tak wiem juz od wczoraj oglądałem DSF i było jego zdjecie na czarnym tle
lila-ale dziś dobre liczby wylosowali więc może tak źle nie jest z tymi kulkami
Raperek-Wszystkiego Najlepszego z Okazji urodzin,dużo zdrowia , szczęscia i spełnienia wszystkich marzeń
Wieleba to pajac choć prowadzi każde studio z wielkimi emocjami i to mi sie u niego podoba
ender-co za barani łep z ciebie haha to jak ja bym miał na końcu napisane 110 to tez bys myślał ze to moj wiek? haha debilzm ludzki nie zna granic
tytoniasz12-tak on juz kiedys tutaj tez pokazywał ze jest totalnym debilem
ender-po nawet po początku twojego niku widać ze nie ma miejsca tutaj dla Ciebie , przerzuc sie moze na czaterie na interii albo wp
lilia-ale dziś liczby kolo siebie wypadały mozna było duzo parek skleić no i Ci się udało
lila-ale ja go zgarne o 14 bo w szkole bede myślał jakie to 10 liczb skreślić zeby zgarnąc ten bonus
BERNARD MADOFF-dobrze ze twoj łep nie jest rozbity nikt nie trafił 10/10