Wpisy użytkownika torsan
Łącznie 51 846 wpisów w archiwum, pokazane od nr 88 873. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila-u mnie tez tragedia w multi a w lotto mi trójki przepadają juz trzecia w tym roku
czy to prawda że w keno jak się nie trafi zadnej liczby na 10 jest 4zl?
Pasko-nie próbowałem jeszcze tylko jak to zobaczyłem na blankiecie to się zdziwiłem troche
kogucik-mnie dziś Oldenburg w kosza pozamiatał przegrali coś 20pkt a u siebie mieli bilans 10-0 i dostali dziś pierwszy mecz z druzyna ktora jest bodajże 10
witam,a ja mam kolejną zagadke dla lili i emeryta Czym się różni policjant od księdza?
lila-no wnet pewnie bedą tu same pary wirtualni mężowie i żony haha
witam,nie orjentujecie się czy ta nowa zdrapka złoty medal jest w sprzedaży od dziś czy od jutra?
ale laska z tej Rusieckiej ona się wnet rozbierze do tego studia xD
lila-żyje,żyje nie miałem dziś czasu zbytnio zeby sie wczesniej odezwac
SirMavins-Monaco tak,Luczaka też można zagrać ale Acasuso bym nie grał pozdrawiam
Witam,dla wtajemniczonych Zagłębie Sosnowiec-Cracovia Kraków 1 2,80 Zagłębie Sosnowiec-Cracovia Kraków KZ 1 2,40
Kogucik-trzeba było skorzystać z mojego typu na Zagłębie Sosnowiec kurs 2,80
ja mam takie pytanie która z prezenterek się wam najbardziej podoba i dlaczego?
witam,i po raz kolejny napisze kto skorzystał ten ma:) chodzi mi o tym z kolumbijskiej ligi :)
mariuncio-jak coś to Valencia ale radze zagrać więcej bramek w holenderskiej drugiej
no pani Rusiecka eleganko w tej króciutkiej spódniczce wyglądała :)
mariuncio-no widzisz mówiłem że będzie remisik a Ty zagrałeś na 1?
mariuncio-tak wygrali 2:1 z Basel a Arau na ostatnim miejscu jest a bilans na wyjezdzie mają 0-3-6 a Grashoppers dobrze gra na swoim terenie
mariuncio-Auxerre wygrało 2:1 dwie bramki Jelonka mówiłem żeby nie grać tego:)
mariuncio-to dobrze że zagrałeś na Auxerre :) zobaczymy teraz co Real pokaże narazie 1-0 wygrywają
mariuncio-nie wiem nie patrzyłem jeszcze co na jutro a dziś mnie real pozamiatał cip* chodzące kur*y przereklamowane
mariuncio-ja dziś nie grałem bo jeszcze nie przebolałem wczorajszego Realu
dantev-zgadzam się jutro będzie pare overów w drugiej holenderskiej