Wpisy użytkownika torsan
Łącznie 51 846 wpisów w archiwum, pokazane od nr 104 443. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to były moje początki granie tasemców za 2zl za którymś razem wszedł mi :)
mag-ta co miało być dalej,pożniej zaczełem zmniejszać ilosc zdarzeń i grałem po 8-10 a teraz juz gram po 3-5 zdarzenia
madzia-wiem,wiemn teraz tak właśnie gram a taśme od czasu do czasu za 2zl sobie puszcze :)
taaaak mój Bayern nie zawodny pisałem że wygrają i wygrali hurrrrrraaaaaaa!!!!!!!
mariuncio-jeszcze pisałem że licze na rewanż z finału 10 lat temu czyli dwie bramki Bayernu wkońcówce i poszło 77 i 90min
mariuncio-szkoda że dziś nie grałem bo pewnie bym postawił singla na Bayern jutro sprobuje coś z CSKA wymyślić chyba x2 zagram
Inter Mediolan-CSKA Moskwa x2 2,38
stawka:50zl
ako:2,38
EWK:107.10zl
stawka:50zl
ako:2,38
EWK:107.10zl
pani Ambrożko wnet się rozbierze do tych losowań krótszej sukienki już nie było :D
na jutro:
CSKA Moskwa-Inter Mediolan (A) 1 4,14
stawka:60zl
ako:4,14
EWK:223,55zl
lila-w porządku święta jak święta hehe święta,święta i po świętach
mariuncio-ja gram awans po 4,14 ale bezpieczniej zagrac na 90min na CSKA jest coś 3,00
na dziś dwa kupony:
2kupon:
CSKA Moskwa-Inter Mediolan 1 3,00
stawka:40zl
ako:3,00
EWK:108,00ZL
2kupon:
CSKA Moskwa-Inter Mediolan 1 3,00
stawka:40zl
ako:3,00
EWK:108,00ZL
Witam,kupon na dziś:
MU-Bayern Monachium (A) 2 1,80
stawka:100zl
ako:1,80
EWK:162,00zl
MU-Bayern Monachium (A) 2 1,80
stawka:100zl
ako:1,80
EWK:162,00zl
przełamałem dziś kompleks pani Rusieckiej wkońcu laska wylosowała moje numery
i gdzie są Ci kibice Manchasteru? hehe widze że tylko ja byłem za Bayernem
slavo-oglądałem i sędzia wcale nie drukował to Bayern był lepszy i wygrał angole byli pewni siebie przy 3-0
Robal-te kiecki są fajne szczególnie tej nowej młodej co dziś losowała:)
kathy-ja dosyć często zmieniam ale ostatnio też zaczełem grac stałe zobaczymy co z tego wyjdzie
lila-witaj,jak Ciebie nie było to się tutaj rzadko udzielałem ale tak myslałem ze na dniach wrócisz xD
lila-gdzie wypoczywałaś jak mozna wiedziec w Polsce czy za granica?
hosia-tak,zgadza się :P miała taka krótką sukienke że trudno było skupić się na losowaniu:P
ale Pani Ambrożko miała krótką sukienke znow nie mogłem sie skupic na losowaniu:P
fajną sukienke miała pani Ruscieka taką krótką znow trudno bylo sie skupic na losowaniu
mag-wczoraj było wszystko ok z prowadzącą czemu by mialo byc cos nie tak?
ale pani Ambrożko miało seksowną,krótką sukienke super;P znow nie mozna było sie skupic na losowaniu
fajną sukienke miała prowadząca znow trudno sie było skupić na losowaniu
czy ta młoda musi zawsze ubierać takie krótkie sukienki? nie mozna sie na losowaniu skupić
Robal-nie psują wczoraj tez miała fajną kiecka a dekolt będzie większy nie bój może w nastepnym losowaniu
Robal-napewno będzie lepiej :) mi w sumie tez nie zalezy na tych kulach :)
a ja już się nie moge doczekać losowania o 22.15 prawdopodbnie będzie pani Rusiecka losować i jestem ciekawy co włoży na siebie :)
no i mielismy panią Rusiecką elegancko ubraną fajna sukienka i widze że zmieniła fryzure