Wpisy 114 133 – 114 232
26 maja 2010 00:17 → 26 maja 2010 20:06, 100 wpisów
6.35 to informacja dla mojej strażniczki, która obserwuje o której pisze. Już jestem moje niedoszłe kochanie :) :) :)
emeryt > jak nie możesz pogodzić się z tym, że ktoś pisze do ciebie "emeryt" to zmień nick na "małolat" i problem z głowy.
mag.. > "och", "ach", "ech" uważaj (nie)dojrzała kobieto żebyś w d*pe nie została kopnięta.
emeryt > jak nie możesz pogodzić się z tym, że ktoś pisze do ciebie "emeryt" to zmień nick na "małolat" i problem z głowy.
mag.. > "och", "ach", "ech" uważaj (nie)dojrzała kobieto żebyś w d*pe nie została kopnięta.
Tak czytam ten czat i już mi się nawet śmiać nie chce z tego co tutaj się wypisuje .....
mag.. >>> aleś sobie namieszała.
Jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć (z własnego doświadczenia :PP) to teraz zwróć uwagę na to co będziesz pisać i do kogo,bo każdy Twój wpis będzie kopiowany,wklejany no i notowany w szarych komórkach.
A już najbardziej to na literówki,ostatnio przydarzyło się to romanx - zostało zauważone i od razu poprawione.
Jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć (z własnego doświadczenia :PP) to teraz zwróć uwagę na to co będziesz pisać i do kogo,bo każdy Twój wpis będzie kopiowany,wklejany no i notowany w szarych komórkach.
A już najbardziej to na literówki,ostatnio przydarzyło się to romanx - zostało zauważone i od razu poprawione.
witam, ciepolutko
to czyli na każdego założona jest tutaj jakaś
teczka,lub znajdzie sie jakiś hak ?
ludzie kumulacja 3 banie
to czyli na każdego założona jest tutaj jakaś
teczka,lub znajdzie sie jakiś hak ?
ludzie kumulacja 3 banie
Wczoraj ucięło mi zakończenie wpisu:
"14128. status edi8 2010-05-25 (23:10)home Warszawa
hosia>>> przed Tobą misja specjalna w Augustowie:
odszukaj Beatę!
http://www.youtube.com/watch?v=vs13f_uTTcU
Buziaki
edi8 "
a oto zakończenie:
hosia>>> sprawa jest poważna , bo Beata z piosenki Janusza Laskowskiego dziś ma ok.70 lat , więc tu chodzi o życiową partnerkę dla emeryta , bo panie z tego pokolenia to jest jego TARGET podczas pobytów tego gambety na dancingach w Ciechocinku...
"14128. status edi8 2010-05-25 (23:10)home Warszawa
hosia>>> przed Tobą misja specjalna w Augustowie:
odszukaj Beatę!
http://www.youtube.com/watch?v=vs13f_uTTcU
Buziaki
edi8 "
a oto zakończenie:
hosia>>> sprawa jest poważna , bo Beata z piosenki Janusza Laskowskiego dziś ma ok.70 lat , więc tu chodzi o życiową partnerkę dla emeryta , bo panie z tego pokolenia to jest jego TARGET podczas pobytów tego gambety na dancingach w Ciechocinku...
madzia77 > bardzo Ci dziękuję i się cieszę, że po raz pierwszy zauważyłaś, że odpowiadam tylko na zaczepki, a nie ja zaczepiam. Kto wie? Nie zostaliśmy kochankami, może będziemy przyjaciółmi.
Zawsze mogę zostać też Jej "szmaciarzem". Od wczoraj tak słodko do mnie pisze.
mysia-pysia > uśmiechnij się. W końcu "Wszyscy Polacy to jedna rodzina, czarny czy biały, chłopak czy dziewczyna" :)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam również swietłane74 i już nie zaśmiecam czatu :)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam również swietłane74 i już nie zaśmiecam czatu :)
Witam Wszystkich.
Szczecin-piękne słonko,ale zimno.
Mnie to się podoba z Laskowskiego.
http://www.januszlaskowski.net16.net/podstrony/snil_mi_sie_rodzinny_dom.php
Szczecin-piękne słonko,ale zimno.
Mnie to się podoba z Laskowskiego.
http://www.januszlaskowski.net16.net/podstrony/snil_mi_sie_rodzinny_dom.php
Typowania złożone.
danteV :)) Swietłana 74 również Cię pozdrawia :)
Na śląsku troszkę słoneczka, ale nie poda !
danteV :)) Swietłana 74 również Cię pozdrawia :)
Na śląsku troszkę słoneczka, ale nie poda !
Witam Cię kathy i wszystkich :)
danteV >>> nie pochlebiaj sobie :)
gdybym miała stanąć przed wyborem TY lub ten pierwszy to mój wybór był by oczywisty :PPP
Celnych strzałów wszystkim życzę.
danteV >>> nie pochlebiaj sobie :)
gdybym miała stanąć przed wyborem TY lub ten pierwszy to mój wybór był by oczywisty :PPP
Celnych strzałów wszystkim życzę.
edi8> z moich obliczeń wychodzi,że "Beata" ta z Albatrosa może wiekowo mieścić się w przedziale 60-63.
A kobiety nie lubią jak i się dodaje.
A kobiety nie lubią jak i się dodaje.
Moje założenie opiera sie na tezie,że Laskowski w wieku 19 lat nie zakochał sie w jakiejś starej raszpli ;)
Witam Wszystkich.
Witam graczy.
Beata z Albatrosa:
1. Piosenka powstała w 1965 roku (po wakacjach).
2. Cytat "Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno,..."
Czyli urodziła się w 1948, a więc dziś ma 62 lata.
MATEMATYKA się kłania...:D
Beata z Albatrosa:
1. Piosenka powstała w 1965 roku (po wakacjach).
2. Cytat "Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno,..."
Czyli urodziła się w 1948, a więc dziś ma 62 lata.
MATEMATYKA się kłania...:D
Witam. Wedrowco Netowy szkoda tylko, ze nie napisales, ze tym razem podajesz liczby na "tak", bo zawsze podawales zestaw na "nie", w tym zaznaczales ze sa ukryte np. 2 ktore wejda, a ja akurat odrzucilam wszystkie podane przez Ciebie liczby oprocz 9 i 31. No ale to moj blad, ze sie zasugerowalam i nie mam do Ciebie pretensji,tylko szkoda ze byc moze malo osob w tym przypadku skorzystalo z tej wymarzonej chocby "piatki".:) Pozdrawiam i gratuluje.
Jakie cyferki ze snu--w pokoju dużo małych much>>>>wędrowca netowy POZDRAWIAM i proszę<<<<
na 14.00
1,4,5,7,32,39,49,64,72,78
11,13,17,22,33,40,52,67,73,79
24,25,29,31,35,44,53,70,74,80
1,4,5,7,32,39,49,64,72,78
11,13,17,22,33,40,52,67,73,79
24,25,29,31,35,44,53,70,74,80
madzia77 > wiedziałem, że trafnie wybierzesz. Co tam "przyjaciel" za 100zł, jak możesz mieć mnie, tego bezcennego :)
slawetna74 > bardzo Ciebie przepraszam za niezamierzone przekręcenie Twojego nicka czy też imienia. Czuję się zobowiązany zaprosić Cię na kawę. Pisząc cokolwiek do Ciebie ręce mi drżą, ciśnienie skacze i prawie w ekran nie patrzę.
Miłego dnia, udanego popołudnia i upojnego wieczoru :)
Ps. dla wszystkich :)
slawetna74 > bardzo Ciebie przepraszam za niezamierzone przekręcenie Twojego nicka czy też imienia. Czuję się zobowiązany zaprosić Cię na kawę. Pisząc cokolwiek do Ciebie ręce mi drżą, ciśnienie skacze i prawie w ekran nie patrzę.
Miłego dnia, udanego popołudnia i upojnego wieczoru :)
Ps. dla wszystkich :)
danteV >>>
"jak możesz mieć mnie, tego bezcennego :)"
---------------------------------------------
o jej no nie wiedziałam,że takie "szczęście" mnie spotka dzisiaj zmykam po coś na sen i apetyt :PPP
kathy >>> widzisz jak oni myślą o kobietach?
Normalnie porażka :(
Ciekawa jestem jak się mówi o panach,którzy są w wieku 60 lat i wzwyż?
"jak możesz mieć mnie, tego bezcennego :)"
---------------------------------------------
o jej no nie wiedziałam,że takie "szczęście" mnie spotka dzisiaj zmykam po coś na sen i apetyt :PPP
kathy >>> widzisz jak oni myślą o kobietach?
Normalnie porażka :(
Ciekawa jestem jak się mówi o panach,którzy są w wieku 60 lat i wzwyż?
madzia77>>
zależy, kto mówi...
stare ***ziele, ramole, albo dziadki, którym pozostały 4P ;)
Najpiękniejsze jest to, jak postrzeganie "siły wieku", ta granica, nie bójmy się tego słowa - starości, przesuwa się wraz z wiekiem obserwatora ;)
celnych
zależy, kto mówi...
stare ***ziele, ramole, albo dziadki, którym pozostały 4P ;)
Najpiękniejsze jest to, jak postrzeganie "siły wieku", ta granica, nie bójmy się tego słowa - starości, przesuwa się wraz z wiekiem obserwatora ;)
celnych
danteV>>znasz i czujesz ten "kop" do dziś z swojego doświadczenia:))))) madzia co Ty za buciki kochana miałaś?:)))))że aż tak go boli:)))
danteV>>"Ps. dla wszystkich :)"j/w.. tak trzymaj to będzie ok:)))trafnych typowań:))
mag.. >>> to nie kwestia bucików :):))))
Tylko precyzyjnie wymierzony cios :):))))
:pp
Tylko precyzyjnie wymierzony cios :):))))
:pp
Grasz na plusa?
Zagraj z nami !!!
wejdź http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=43
Zagraj z nami !!!
wejdź http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=43
I to już koniec rozmów o mojej d*pie?
Widzicie dziewczyny jaki muszę być atrakcyjny, jak sama moja d*pa zajęła Wam pół dnia rozmów dzisiaj i trochę wczoraj, a gdzie reszta?
No. To do kiedyś, idę tenis oglądać, bo typy wchodzą aż miło. Dajcie znać jak Was zainteresuje coś innego, oprócz moich czterech liter.
Widzicie dziewczyny jaki muszę być atrakcyjny, jak sama moja d*pa zajęła Wam pół dnia rozmów dzisiaj i trochę wczoraj, a gdzie reszta?
No. To do kiedyś, idę tenis oglądać, bo typy wchodzą aż miło. Dajcie znać jak Was zainteresuje coś innego, oprócz moich czterech liter.
Hej Pasko pisałam do ciebie , że chce dołączyć do typujących Pewniaki , a ty nic !
Witam.Tu jak zwykle rozmowa o dupie Maryni...ciagle na kogos najezdzacie...po cholere?Postarajcie sie o to, zeby bylo po co tu zagladac bo jak narazie to same obelgi itd.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Robal 36....czy dobrze pamiętam, że to ty się interesowałeś numerami kolejnymi milionosa?
warto w tego milionosa zagrać ? Bo może się skusze na 1 zakład dziś jeszcze można wysłać?
bass...nie wiem, pierwszy raz kupiłam milionosa...wysłać jeszcze można bo się nie skończyły
kathy - rozumiem dziękuje czyli jeszcze są do kupienia jakieś małe branie ma w tej edycji, mam dylemat czy zagrać :)
kathy>>
Tak, wydaje mi się,że nie są generowane przypadkowo.
Odnoszę wrażenie,że przyrastają wg kolejności wysłania.
Tak, wydaje mi się,że nie są generowane przypadkowo.
Odnoszę wrażenie,że przyrastają wg kolejności wysłania.
Robal_36... raczej zmniejszają... miesiąc temu kupiony zaczyna się od 04....., dzisiaj kupiony 01.......
No nie jest źle 5/10 może być jest na wieczór jest za co zagrać. pozdrawiam a tym czasem zapraszam na darmową kasę
http://www.kasa.websole.net/
http://www.kasa.websole.net/
witam co do los milionos to pierwszy los kupiony 26 kwietnia nr początkowy 03..... drugi los kupiony wczoraj nr 003....
KOCIO>>
Powiedz mi, jako znawca tych z końcówką 8...
Ona, to ma jakąś kulę u nogi ?
To urlop, delegacja, zesłanie ?
Powiedz mi, jako znawca tych z końcówką 8...
Ona, to ma jakąś kulę u nogi ?
To urlop, delegacja, zesłanie ?
Robal 36 powiem tak urlop się należy każdemu kto pracuję to i kulkom też
Witam mamy już na wieczorek jednego pewniaka czy są jeszcze jakieś propozycje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czarna daje 64 ja daje 32
mag.. a w porządku tylko mam wrażenie że już jeśień nastała a w graniu to średnio na jeża w mm bez rewelacji typuję parki to ostatnio bywa że jak trafię jedną z dwóch to ta kulka co nie typuję jako pewniaka jest nim i lipa a co u ciebie jak granie?
mag.. > miło mi, że po d*pie już jesteś w okolicach mojego "pyska" :)
KOCIO > w formie żartu napiszę, że jeśli Twój pewniak to zawsze lipa, obstawiaj pozostałe 79 liczb :)
Żarcik, chyba się nie obrazisz.
Żarcik, chyba się nie obrazisz.
danteV ja się nie obrażam co ja małe dziecko jestem że mam jakieś fochy strzelać he a co do tego pewniaka to typuję parkę np:A i B pewniak to losowanie oglądam lub sprawdzam sobie i jest wylosowana tylko B.Podałem literki zamiast cyferek
mag.. > ja Ciebie też love
KOCIO > tak też myślałem, że spoko z Ciebie gość. Więc życzę i A i B. Jeśli chodzi o mnie to typuję tylko bukmacherkę. Jest to dla mnie i hobby i jakaś forma dochodu :)
KOCIO > tak też myślałem, że spoko z Ciebie gość. Więc życzę i A i B. Jeśli chodzi o mnie to typuję tylko bukmacherkę. Jest to dla mnie i hobby i jakaś forma dochodu :)
Dwie kwestie:
1.Sprawdzał może ktoś z Was najdłuższy odstęp w 6/49 , (najdłuższy okres niewylosowywania jakiejś liczby) ?
2. 49 kul,jedna jest cięższa,jedna lżejsza... losujemy 6 ... ile wynosi prawdopodobieństwo ?
1.Sprawdzał może ktoś z Was najdłuższy odstęp w 6/49 , (najdłuższy okres niewylosowywania jakiejś liczby) ?
2. 49 kul,jedna jest cięższa,jedna lżejsza... losujemy 6 ... ile wynosi prawdopodobieństwo ?
Mój pewniak to 23.Trójka:17,23,34.Piątka:14,17,23,34,52.POWODZENIA.
mój numer losu zaczyna się na 032.... :( chyba nic nie bedzie coś czuje
danteV a gdzie grasz i w co jeśli to nie proble z wyjaśnieniem bo w tym temacie mało kumam
KOCIO > ogólnie gram wszędzie gdzie można zarobić. Analizowanie, sprawdzanie liczenie pochłania bardzo dużo czasu, ale warto. Polecam Ci wątek "SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY" kolegi simada i herbiego1976 na forum. Znajdziesz tam wszystkie informacje. Zawsze też możesz zadać pytanie. Chętnie pomożemy.
mój pewniak na 22:00>>>44
A trójka >>>6,7,8
witam i
pytam co jest z tą pierwszą 10-tką
i z
tym wysypem 70-tek
i bądz tu mądry :)
pytam co jest z tą pierwszą 10-tką
i z
tym wysypem 70-tek
i bądz tu mądry :)
Robal_36 >>> dosłownie kilka dni temu kolega Kocio też interesował się tu najdłuższą przerwą w losowaniu 1 liczby DL / Lotto w historii tej gry i podałem mu info o 94 losowaniach dla "48" a następna liczba "6" miała odstęp 93 losowań.
Te wieści dla Ciebie pochodzą ze strony http://lotto-centrum.com
Pzdr.
edi8
Te wieści dla Ciebie pochodzą ze strony http://lotto-centrum.com
Pzdr.
edi8
edi8 to fakt że mnie to interesuje a co do tego że kulka z numerem 8 w lotto ma "urlop" to ja już na to wpływu niemam
hosia>>>> Twoja misja specjalna w Augustowie odwołana.stop.Beata z Albatrosa jest w USA. stop.
Całuję Cię non stop.
edi8
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090821/REPORTAZ/529338469#advertsList3
Całuję Cię non stop.
edi8
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090821/REPORTAZ/529338469#advertsList3
hosia>>> aby nie było żadnych wątpliwości i niedomówień , całuję Cię wirtualnie: TU* i ÓWDZIE*...
*TU w Wwie
* ÓWDZIE w Augustowie
Pa!
edi8
*TU w Wwie
* ÓWDZIE w Augustowie
Pa!
edi8
Mnie osobiście ciekawi gdzie jest tych pozostałych sześć dziewczyn, bo w sumie było ich siedem.
czarna71 > ja Ciebie również. Do dzisiaj nie mogę zapomnieć naszych wspólnych parek :) :) :)
.... tych typowanych, oczywiście ;)
.... tych typowanych, oczywiście ;)
Czarna ,,DanteV [Jestem i wszystko widzę.]
Pozdrawiam
Pozdrawiam