Wpisy użytkownika sandacz
Łącznie 158 wpisów w archiwum, pokazane od nr 16 424. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
też się ciesze bo trafiłem 5z5 7,19,43,68,72 dzisiaj można było trochę zgarnąć a ja nie wysłałem w profie ale 700 stówek też drogą nie chodzi
Mario Olsztyn za pierwszym razem posłałem za 30 zł a wczoraj nie uwierzysz za 2,5 zł normalnie fart ale przeważnie gram w profie ale nie miałem czasu i nie puściłem a szkoda bo wygrana byłaby dużo większa
no właśnie Ela a myślałem że to ty tak się wkurzyłaś i klniesz jak szewc na lotto
eeellaaaa gratulacje no no jeszcze jak powiesz że w profie wysłałaś tą trójkę to dzisiaj będziesz zadowolona
eeelllaaaa jak tam dziś zakłady u mnie załamka marsylia przegrała a najgorsze w tym że nie awansowała a u Ciebie
zastanawiam się ostatnio nad czeskimi kulkami mają dobry przelicznik oczywiście jak się trafia
postawiłem na mecze wygrane a tu same remisy jak człowiek chytry to tak jest a trzeba było postawić na wygraną i remis
Ela te parzyste i nieparzyste to dobry pomysł tylko w fortunie tego nie ma a bym se postawił
właśnie w 3/21 dobrze płacą za jedną liczbę 1/5 jak dobrze pamiętam to 6 nie było dawno
właśnie numerki płacą 1/3 tylko trzeba trafić na taki co wpadnie góra do 6 losowania
gratuluje i trzymam kciuki ja dzisiaj nie mogłem nic puścić dopiero może we wtorek jak masz dobre typy na wtorek lub środę chętnie skorzystam [jakieś mecze]
eeelllaaa jak coś masz to prześlij mi na gorkowy@wp.pl bo teraz do rana jestem w pracy
kiedyś paliłem i też traciłem 5 zeta a teraz gram i mam trochę adrenaliny na wyższym poziomie a do tego jestem zdrowszy Ela gratki za tą 6 w czeskim a jutro miałem ja puścić
eeelllaaaa ja jeszcze wysłałem trójkę z ta twoja parką i dodałem 40 i cholera nie wpadła
Zdrowych pogodnych wesołych świąt wielkanocnych i mokrego dyngusa dla wszystkich multipaskowiczów sandacz życzy
no i Kubica WRESZCIE NA PODIUM brawo od dzisiaj będzie lepiej w naszych typowaniach też pozdrawiam
Kogucik19 jesteś swój chłop a te małolaty do przedszkola jak im mówisz prawdę popatrz jak się stawiają daj im jeszcze czadu niech poczują że trzeba słuchać i szanować starszych pozdrowienia
KOGUCIK19 MASZ SYSTEM PEŁNY 15 LICZB NA TRZY SKREŚLENIA CHĘTNIE SKORZYSTAM I WYŚLE W CZESKIM 3/21
Kogucik gratulacje udałeś się już do tej wersaleczki czy dalej masz podniesiony puls
można postawić jedną liczbę wygrana minus podatek razy 3 stawki postawionej
lilia co do odpowiedzi względem fortuny to nie ma możliwości obstawiania równowag w dużego lottka tylko na liczby do 5 liczb i na sumę większa lub mniejszą od 150 plus lub minus
niestety w fortunie nie można grać przez internet tylko zapisać sobie tak zwany ekupon i musisz się udać do punktu przyjmowania zakładów
Zdrowych pogodnych świąt Bożego Narodzenia wszystkim kulkowiczom życzy SANDACZ wel OREK
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA KULKOWICZÓW ŻYCZY SANDACZ wel OREK
Jednak precedens się dokonał mamy w nowej ustawie zakaz sponsorowania klubów i zawodów sportowych przez firmy bukmacherskie a tu sponsorem zawodów pucharu w skokach jest BET-AT-HOME wiodący bukmacher w europie i jak tu wierzyć w polskie zapisy prawa a cyrk komisji śledczej nam to dosadnie pokazuje
« Poprzednie 100Kolejne »