Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 100 832. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
asterka,panoramix hejalbin no właśnie coś większego dla każdego to inna kwota jednemu starczy 100tyś innemu milion mało
mam dziś zajefajny dzionek po 3miechach udało się załatwić sprawę w pewnym urzędzie już myślałem że jest to nie do załatwienia a tu trach i przyszło pozytywne rozpatrzenie
shockwave natura eliminuje słabe jednostki hmm...pozwól że w nawiązaniu do twoich teorii o paleniu marichuany która twoim zdaniem nie jest niczym złym poprostu się nie zgodzę choć pewnie w twoim mniemaniu tym twierdzeniem jestem pusty i nic nie wiem na ten temat a więc powiem tyle wiem miałem z tym do czynienia pośrednio i dla mnie nawet trawka to gówno przez duże G!!!a opinie na mój temat gdyby naszła cię ochota na uświadamianie,bądź wyzywanie mnie zupełnie nie zmienią mojego poglądu na ten temat
shockwave temat owszem rozległy plusów jednak nie znajduje nie mówiąc o korzyściach,jeśli chodzi o dorosłych to wolny wybór masz ochotę rób co chcesz ale sku.r.wieli którzy na dzieciach tłuką kasę i im to sprzedają wieszał bym na rynku dla przykładu i tu tak zwane zero tolerancji!
na 22
3/3 75,77,78
5/5 8,12,18,77,78
10/10 70,72,73,74,75,76,77,78,79,80
joker 28
3/3 75,77,78
5/5 8,12,18,77,78
10/10 70,72,73,74,75,76,77,78,79,80
joker 28
medea jeśli dobrze przeczytałem masz coś wspólnego z pieczą zastępczą ja jeśli chodzi o wrocław mam dobre doświadczenia sprawę która wydawała mi się nie do załatwienia została załatwiona ze skutkiem pozytywnym
witam na chwilkę bo w pracy klikam
lilcia,medea,tesa
krzysio,kondi,wiesiek,jano hej
na 14tą
8,12,18,28,77,78 6/6 12 1/1
i powo
lilcia,medea,tesa
krzysio,kondi,wiesiek,jano hej
na 14tą
8,12,18,28,77,78 6/6 12 1/1
i powo
witam ponowniedrapek u mnie w tej samej kolekturze co było 1000 w złotej teraz w fioletowej xl krzyżówce 1000 ktoś drapnoł końcówka nr.022
drapek nie ja coś nie mam szczęścia do drapekw mini wolę wczoraj w profilu 4/12
w realu 3/5 trafione 10,18,28
w realu 3/5 trafione 10,18,28
babcie są super miałem dwie niestety już ich nie ma nikt nie robi już takich pyszności jak one nawet zwykłe z pozoru jedzenie smakowało lepiej,pobawiły,wysłuchały doradziły babcie to skarb
medea76 ja dziś liczę na łut szczęścia wkońcu czas baranków m.in.puściłem jokera 28
nie przepraszaj tesa to czat o wszystkim tu gadamy czasem niektórym coś tam przeszkadza ale to wyjątki my tu jak jedna rodzina
tesa a co powiesz na to jak matka stwierdza że zrzeka się praw do dziecka bo sobie nie radzi po czym zostawia ojcu dziecko i mówi zajmij się a sama z kolejnym mężem i 2 dzieci wyjeżdża do niemiec i ma w d... to które zostawila,po pół roku gdy sąd odebrał jej dziecko przyjeżdźa coś załatwić dzwoni do dziecka a gddy te ma żal za te pół roku braku zainteresowania matka stwierdza że to dziecko jest wredne wyrafinowane ręce opadają
lila przez rok próbowałem naprawić to co matka popsuła przez 14lat wkońcu decyzją sądu umieszczono córkę w ośrodku opiekuńczym bo nie dawałem rady zapanować nad jej postępowaniem ale widuję ją codziennie przez 7 miesięcy współpracując z kuratorem wychowawczyniami psycholngiem wiele się zmieniło na plus
medea a to cię zaskoczę nie nie stara się matka o przywrócenie praw i pewnie obraziła się że córka nie chce jej widzieć.lila na borowskiej a kadra jest tam super i to też dużo daje
agatkaa witaj
medea fakt jest moment zwątpienia ale jeśli kochasz swoje dziecko to argument do walki o jego dobro i tym się kieruję mam też przyjaciół którzy dali mĂ kopa do działania i wspierają w trudnych chwilach
medea fakt jest moment zwątpienia ale jeśli kochasz swoje dziecko to argument do walki o jego dobro i tym się kieruję mam też przyjaciół którzy dali mĂ kopa do działania i wspierają w trudnych chwilach
lila będzie dobrze ja podobno w czepku urodzony tak moja babcia mawiała
xelom,mrowka hejlila w moim profilu zdjęcie mojej córy jej autorstwa
lilcia do mnielat 15 i 7miechów,shock tobie podobać się nie musi...
dziękiartystycza tak uwielbia fotografię i śpiew gra na fortepianie
lila jeszcze jedno zdjęcie w profiluulexxa,sambiana,wędruś,pasko witajcie
pasko niepochamowane emocje to się gościowi od paru dni zdarzały...
witajciemedea witaj wyliczysz dla 23.03.1974 baranek radek to moje
oki poczekambędę miał jeszcze pytanie z zakresu dokumentów dot.mojej sprawy ale to później
kuźwa podpisałem zgodę na odebranie opinii z poradni p/p dla kuratorki a teraz żeby odebrać od niej tą opinię muszę pisać o zgodę do sędziego,paradoks polega na tym że do kolejnego badania potrzebna opinia z poprzedniego a w 1 i 2 przypadku decyzje wydawał ten sam sędzia a teraz ja mam pisać podanie o wyciągnięcie od kuratorki paranoja
zastanawiam się czy ja mogę to obejść bo zależy mi na czasie i czy poradnia może mi taką opinię wydać na moją prośbę...
cytat z kalendarza:najbardziej rozpowszechnione na świecie są tlen i głupota..
(FRANK ZAPPA)
(FRANK ZAPPA)
dzięki medea i jeszcze jedno bo tego dokumentu domaga się rodk od placówki w której jest córka placówka ode mnie czy
placówka nie może z tą prosbą wystąpić do poradni o wydanie tej opini poprzez panie socjalne tej placówki to może szybciej by to załatwiły:/
placówka nie może z tą prosbą wystąpić do poradni o wydanie tej opini poprzez panie socjalne tej placówki to może szybciej by to załatwiły:/
jutro medea idę działać na trzy fronty może taka technika zadziała
hej multusie widzę że 15baniek już podzielone,ja pazerny nie jestem biorę tą bańkę za 6/6 w plusie lotto
hehehe scolls 1/3 za złotówkę dobre
3/3 multi 5,15,51
mini 7,8,17,18,38
3/3 multi 5,15,51
mini 7,8,17,18,38
medea76 lilaibo dziś twoje święto a dla deki,maxa,unhappy,hipcia,robala i dla pozostałych
lilano urodzinki to święto jakby nie było byłem u córci to lukałem na czat a piszę dopiero teraz
lila no jakbym mógł nie złożyć życzeń mojej ziomalce medea uderzyłem do p/p po ten kwitek i...załatwiłem w minutę to co dla kuratorki było nie do zrobienia
Bez kitu nie to żebym narzekał 1miejsce w typowaniach lotto ostatnio byłem 3 dziś wytypowane 0z12! I awans na 1 coś ten sposób Pasko zliczania rankingu szwankuje bo to bezsens promowanie 0 w typowaniach!
zakon13 granie u bukmachera nie jest w polsce zabronione!!!
PASKO dzięki za wyjaśnienie ja nie narzekam
PASKO dzięki za wyjaśnienie ja nie narzekam
zakon w necie możesz grać legalnie u tych którzy dostali zgodę mf i licencję ,fakt np. W bwin z prawnego punktu widzenia legalnie grać nie możesz z terytorium RP
zakon dlatego w RP nie gram przez netatylko w naziemnychjednak to straszenie karami to moim zdaniem bujda nie znam nikogo kogo by za granie w necie ukarano
witam coś czuję że dziś posypie się rząd liczb z końcówką 8 bo troche czasu oczekują,tak drapek 77,78 też już na tą parkę czas bo bardzo długi ma postój! Myślę też o parce 12,18 bo nieźle stoi w ostatnim miechuw szybkie 10 3losy i 1+1+2złotea w mini poluję na 7,8,17,18,38!
hej tesa
drapek wszystko się może zdarzyć wczoraj
0/12 i jezdem liderem lotto
drapek wszystko się może zdarzyć wczoraj
0/12 i jezdem liderem lotto
drapek wymienię wygraną szy10 na zdrapmana w twoim zestawie tylko 20 mi jakoś nie pasi
drapek grasz u buka? ,widziałem ty to masz nosa do tych zdrapek
albin hejdrapek w realu nic wielkiego w tym roku,w zeszłym w listopadzie 4 w systemie na 8skreśleń w mini
tesa mimo że mam dopiero 38lat złą stronę służby zdrowia zdążyłem już poznać moja babcia chorowała na rakai załatwianie spraw związanych z nfz to katorga...
ulexxa witajdrapek za tą 4 w systemie w sumie zgarnąłem ponad 2tyś
drapek byłem we Wrocku na Armi Krajowej zdziwiłbyś się żaden pałacwolałbym odwiedzić ts po wygraną za 5 w mini
lilcia,medea,michalinka,toja,tadzia,
pora na baranascolls,krzysio,senna,
może wkońcu nadejszła wielkopomna chwila na miliona z ts grilla
pora na baranascolls,krzysio,senna,
może wkońcu nadejszła wielkopomna chwila na miliona z ts grilla
lilcia,medea i wszyscy obecni wczoraj 4z6 w multasa wczoraj moja parka 77,78 dzień wcześniej moja parka 12,18
na 14tą 12,21,80
na 14tą 12,21,80
witam jak popatrzycie na top100 lotto na multipasko to od początku typowań na multipasko tylko 7!!! Razy trafiono w typach 6z12 szóstkę i to odpowiedź na pytanie jak trudno nawet grając systemem 6z12 trafić główną wygraną
lilcia,ulexxa,medea76scolls,krzysio,wędruś,lottomat,marek33,hipopotan,bolek31,unhappy
o 14tej 1/1,2/2,3/3to teraz 5/5w mini albo 6/6lotto może być lotto plus
o 14tej 1/1,2/2,3/3to teraz 5/5w mini albo 6/6lotto może być lotto plus
michalinka,mala1438,
po jednym zakładzie lotto plus i mini i będzie git
po jednym zakładzie lotto plus i mini i będzie git
tak multi multi miałem na myśli że czas dla zodiakalnych baranów
witajcie marekg,tadzia,albin
lilcia na głowę sobie wejść nie pozwalam
witajcie marekg,tadzia,albin
lilcia na głowę sobie wejść nie pozwalam