Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 090 159. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lilka jak puchną to zaraz komuś kopa zasadzisz...dobrze że to nie mihehehe
Pasko dziś ktoś na 100procent wygra(to hasło z pewnego konkursu radiowego)nie wiadomo tylko czy 6 w lotto
hehehe jak zniknę to też dostanę to zostaję
hej medea76
hartge
lunatyczka
albinlotto
hej medea76
hartge
lunatyczka
albinlotto
tą 5/5 skleciłem z 2 3/3 które w ostatnim miesiącu dawały 3/3 po 7razy było w tym roku 5/5 2razy
lila też tak miałem wysłałem maila do paska jakie było moje zdziwienie że mam inne hasło!
Witaj astrolog
Witaj astrolog
13max33 heloł
lila 5 na tak
to ma pasko szczęście bo wałek już szedł w ruch hehehe
lila 5 na tak
to ma pasko szczęście bo wałek już szedł w ruch hehehe
medea76 dziękuję
dajcie jakieś cyferki bo mi się mózg lansuje
dajcie jakieś cyferki bo mi się mózg lansuje
lila jutro zawody na gołe klaty w kiślu z budyniem nagroda pici lub kici kłak hehehe
toja przeglądam horoskopy,czytam biorytm ogólnie lubię te klimaty
trafiłem jokera+1 pisał dzisiaj chyba hartge że może powtórzy się 8
dzięki za gratki i jak tu nie wierzyć w horoskopy podobno w tym miechu mam trzymać się liczby 8 w grach
chyba klienci uciekli bo 2 oświadczenie w ciągu 4dniStanowisko Zarządu
Totolotek S.A.
Totolotek S.A. oferuje
zakłady wzajemne na
podstawie ważnych
zezwoleń udzielonych
przez Ministra Finansów.
Decyzje cofające
zezwolenia, które dotyczą
technicznej kwestii
działalności Spółki (E-
Promocji - element
programu
lojalnościowego), nie mają
ostatecznego charakteru i
nie są wykonalne. W
związku z powyższym
Totolotek S.A. legalnie
oferuje zakłady wzajemne.
Klienci nadal mogą
bezpiecznie uczestniczyć w
oferowanych przez Spółkę
zakładach, a wygrane są w
pełni gwarantowane.
Punkty Totolotek S.A.
pozostaną otwarte.
Totolotek S.A.
Totolotek S.A. oferuje
zakłady wzajemne na
podstawie ważnych
zezwoleń udzielonych
przez Ministra Finansów.
Decyzje cofające
zezwolenia, które dotyczą
technicznej kwestii
działalności Spółki (E-
Promocji - element
programu
lojalnościowego), nie mają
ostatecznego charakteru i
nie są wykonalne. W
związku z powyższym
Totolotek S.A. legalnie
oferuje zakłady wzajemne.
Klienci nadal mogą
bezpiecznie uczestniczyć w
oferowanych przez Spółkę
zakładach, a wygrane są w
pełni gwarantowane.
Punkty Totolotek S.A.
pozostaną otwarte.
gg36 a ja 36,42
witaj albinlotto,trisetum,hartge,Wędrowco,medea76 i pozostali
witaj albinlotto,trisetum,hartge,Wędrowco,medea76 i pozostali
sorki wywaliło mi neta już jestem gg36 28 w mini wziąłem i kleciłem ale 2/5 tylko miałem ale się nie poddaję ty drapki ja mini dziś i jutro w multi 5/5 gram 5,42,64,72,77 w mini napewno 36,42 i 28 powtórka myślę dodać 8,38 witaj sylwia
dobrze że nie 6/12!a tak serio to w systemie nawet tak prosto 6 nie idzie trafić więc nawet jakbym typnoł to nie byłoby tragedii,ja wierzę że 1zakładem trafię 5/5 w mini mało mi brakło 4/5 ale przyjdzie taki moment
dziendoberek wszystkim,Pasko szykuje nam kolejny serial
w kamiennym kręgu
w rolach głównych
lilcia vel niewolnica isaura
max vel leoncio
pozostaje jeszcze żanuaria ktoś chętny?
w kamiennym kręgu
w rolach głównych
lilcia vel niewolnica isaura
max vel leoncio
pozostaje jeszcze żanuaria ktoś chętny?
dziś w keno 3/3 całe 11złmykam jokerka zapuścić 28! I mm 6/6 z plusem 8,67,68,77,78,80
medea ja moją pogodę dla bogaczy przewiduję w dniu swoich imienin
8września jak trzasnę w tsa to ino wióry im w kasie zostawię
8września jak trzasnę w tsa to ino wióry im w kasie zostawię
medea też tak myślę niech ktoś z mp trafi konkretnie tsa jak nie ja to ktoś z naszej rodzinki multusiów
patentu na wygrywanie nie ma ale jak się mocno wierzy to można to osiągnąćnic odkrywczego ale po co grać jeśli z góry założę że i tak przegram...więc wierzę
witam panie adminie mógłby pan jakoś skomentować ten temat?Do @edi8 i wszystkich
innych osób, które
znieważają publicznie
inną osobę
innych osób, które
znieważają publicznie
inną osobę
medea76 12,18 ta parka nieźle szaleje ostatnio sprawdź w testerze
witajcie mini 7,8,17,18,38 multas 3/3 8,77,78
5/5 8,12,18,77,78 dzisiaj oczekuję od ts prezentu w postaci pełnej puliw związku z moimi imieninami od orange dostałem 120darmowych minut teraz niech ts się stara
5/5 8,12,18,77,78 dzisiaj oczekuję od ts prezentu w postaci pełnej puliw związku z moimi imieninami od orange dostałem 120darmowych minut teraz niech ts się stara
witajcie mini 7,8,17,18,38 multas 3/3 8,77,78
dzięki mala557,drapek tobie równieżto się dziś będzie działo
dzięki mala557,drapek tobie równieżto się dziś będzie działo
drapek okwnerwia mnie ta parka 77,78 albo sama 77 albo 78 to pora dziś a w mini co proponuje szef kuchni?
dziś jest 8 to 8wskazane 17,18 to przedział 10-19
37,38 to obok 39 z ostatniego losowania mini tak to widzę a jak oni tam namieszają to się dowiemy po 22:15
37,38 to obok 39 z ostatniego losowania mini tak to widzę a jak oni tam namieszają to się dowiemy po 22:15
emerytko46 dziękujętrafiłaś w 10 mala ja tylko robię pauze bo pewien jegomość chce sobie dać upust swojemu niezadowoleniu że ciągle przegrywa
drapek to jest co szarpnąć w mini264tysia a będzie pewnie więcej
wczoraj w lidze typerów na stronie typuj.org w dziale puchary trafiłem 7meczy na 10 el.mś2014 w nagrodę otrzymam voucher do buka na 20zł
a z chybiła drapek dostałeś 17 albo 34 podaj ze 2liczby z kupona ch-t na mini coś sprawdzę
hej mirnam61
shockwave to gratulejszyn,drapek sentencja 10,11 podoba mi się 25,27 powtarzają się moim zdaniem 27ma szansę jeśli nie ma tam 17 to gram na pewniaka układ 17,18 i 8 myślę jeszcze nad 42 i 37,38 kurczę ale 27 wskazuje że 28 nie wykluczone i taki źestaw może pójść 8,9,27,28,34
shockwave to gratulejszyn,drapek sentencja 10,11 podoba mi się 25,27 powtarzają się moim zdaniem 27ma szansę jeśli nie ma tam 17 to gram na pewniaka układ 17,18 i 8 myślę jeszcze nad 42 i 37,38 kurczę ale 27 wskazuje że 28 nie wykluczone i taki źestaw może pójść 8,9,27,28,34
mirnam61 też mi opera fixuje mam 7,i operę next filmów z youtuba mi nie odtworzy jakiś tam błąd wkur.wia mnie powoli ta przeglądarka
dobre moje liczby w horoscope 7,8,15,17,18,38 a ja zagrałem w nĂewiedzy
7,8,17,18,38
7,8,18,37,38
7,8,17,18,38
7,8,18,37,38
medea znam to z autopsji daj palec wezmą całą rękę dlatego zmieniłem trochę w swoim dawaniu siebie i teraz potrafię stanowczo odmówić wiązało się to nawet ze zmianą pracy i szczerze? Miałem przez chwilę wątpliwości a teraz jestem szczęśliwy
wielu osobom wydaje się że raz poczyniona uprzejmość jest już zakodowana i tak ma być już zawsze,a potem jak powiesz nie to w najlepszym wypadku zdziwienie a z reguły obraza jak to przecież tak zawsze było a teraz nagle nie? Dlatego poszedtłem po rozum do głowy...
zapomniałem 5/5 w multasa puścić bo o 14tej mi kupon się zakonczył mykam do żabki dobrze że to rzut beretem zaraz wracam
liluś skarbeńku sorki że dopiero teraz witam się z tobą,byłem się puścićemerytka celnie odgadła moje imię
lilcia odkąd pamiętam mówili do mnie Radziu w szkole Radzik, dzieci do mnie Radziek a ksywka Rustu to od nazwiska bramkarza reprezentacji Turcji bo futbol kocham od małego a ten bramkarz co wypqawiał no cudo
shockwave jak zgarnę 6/6 to doinwestuję stronkę i będzie mnie tu jeszcze więcej