Wpisy 1 121 105 – 1 121 204
21 września 2012 00:00 → 21 września 2012 00:52, 100 wpisów
Hipcio.. .
Nie cierpię TS za ich...podwyżki.. . Za 3 pln to nie gram.. . By ich tam wszystkich wydusiła zaraza.. .
------------------------------------
Nie cierpię TS za ich...podwyżki.. . Za 3 pln to nie gram.. . By ich tam wszystkich wydusiła zaraza.. .
------------------------------------
Mam pytanie do ts,dlaczego w puszkach rybnych jest coraz mniej ryby a więcej oleju i przypraw,dlaczego nie opłaca się budować okrętów i wydobywać węgla w kopalniach,a supermarkety robią w balona sprzedając niesmaczne i stare jedzenie:
a tutaj od 0:27 jest pan, ktory chce przeznaczyc wygrana m.in. na radio maryja, a dopiero na sam koniec (jak sam mowi od ok. 1:20) na wsparcie wlasnej rodziny: http://www.youtube.com/watch?v=y6jZeBglEVI
ja tam dzis lososioa kupilem na promocji i go sam opitolilem ....
Hipcio.. .
Niedawno statek przywiózł do Szczecina ...WĘGIEL z Ameryki..
---------------------------------------
Było tego 100 000 ton..
Niedawno statek przywiózł do Szczecina ...WĘGIEL z Ameryki..
---------------------------------------
Było tego 100 000 ton..
ale wiesz co lottomat? obejrzalem sobie sporo takich filmikow, bo ciekawi mnie, gdzie sie "pozycjonuje" ze swoimi planami wsrod innych... najczesciej pojawia sie odpowiedz "nie wiem", na drugim miejscu standardowo: dom/mieszkanie, samochod, splata dlugow, wsparcie rodziny, pomoc potrzebujacym...
po tym wszystkim wcale mnie nie dziwia wyniki badan, ktore sugeruja, ze wiekszosc lottowych milionerow ma dlugi juz po roku, dwoch od wygranej...
wiesz co mnie dziwi ? po uj mi mieszkanie jak mam 30 mln jak moge mieszkac i zwiedzac caly swiat mieszkajac ciagle gdzie indziej
Hipcio.. .
Chyba w Polsce nie ma węgla.. .
-------------------------------
Chyba w Polsce nie ma węgla.. .
-------------------------------
to przecie wynajmowanie mi wyjdzie taniej niz oplaty za wlasny dom
tez mnie to dziwi... i do pewnego stopnia wkurza... bo nie bede ukrywal, ze taka wiedza o planach innych graczy wcale nie ulatwia mi podjecia decyzji o kupnie zakladu
co ja bym zrobil no ... napewno bym cos wydal zeby utworzyc pare punktow wlasnej dzielalnosci rentownych zeby grosik po grosiku roslo to co mam no i przy okazji paru osobom dac prace
slucham np., ze jakas pani chce przeznaczyc polowe na potrzebujacych... super postawa... tylko pewnie do glowy jej nie przyjdzie, ze najpierw moglaby te srodki sprobowac pomnozyc, jednoczesnie dajac ludziom prace (wedka zamiast ryby), a wiec poniekad od razu im pomagajac
Dzisiaj są imieniny...Hipolita.. .
--------------------------
Może to są Hipcio Twoje imieniny ???
--------------------------
Może to są Hipcio Twoje imieniny ???
dobranoc wszystkim
ja lubie ludziom pomagac, ale jestem zdecydowanym zwolennikiem pomocy aktywnej, nie pasywnej... dam komus 100 zl i co? jutro ich nie bedzie mial... jesli naucze go czegos pozytecznego i dam mu prace, po jakims czasie sam bedzie w stanie siebie utrzymac
jedno mnie smuci unhappy ze nawet jak te 30 mln bym mial to w kosmos za te grosze nie polece na miesiac
nie wruca nie wruca te lata szalone
czesc unhappy
wlasciciel linii lotniczych virgin, charles branson, organizuje tanie loty w poblize umownej granicy kosmosu: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12112152,Branson_wraz_z_rodzina_poleci_pierwszym_lotem_turystycznym.html
jakies studio developerskie bym stworzyl co by pogromce unreal engine zrobili :}
Wnioski po Lotto tescie.. .
Losowanie pierwsze...3/9 w lotto.
Losowanie drugie.....3/9 w Lotto Plus.
-----------------------------------
Losowanie pierwsze...3/9 w lotto.
Losowanie drugie.....3/9 w Lotto Plus.
-----------------------------------
czesc lottomat
Ja bym oc***al na poczatek, nie mogloby to do mnie dojsc, to by byl dla mnie szok. Pierwsze, co bym zrobil, to chyba kupil sobie Porsche Boxster - nie wyroznia sie az tak mocno jak ferrari itd, a przy tym niesamowite auto, ubezpieczylbym go od wszystkiego, a potem pojechalbym sobie gdzies do hiszpani i w hotelu z full uslugamiďťż myslalbym co dalej Dzis kupilem 2losy, moze wygram :p Trzeba wierzyc :p
ILoveSummerParadise 4 mies. temu
ILoveSummerParadise 4 mies. temu
Podaj zakres liczb w formacie: 1,x: 1,80
Podaj ilosc liczb do wylosowania: 10
Ile zakladow ?: 10000000
Wylosowano szczesliwe 10 liczb
[17, 18, 25, 29, 48, 49, 63, 73, 78, 79]
3253680
Podaj ilosc liczb do wylosowania: 10
Ile zakladow ?: 10000000
Wylosowano szczesliwe 10 liczb
[17, 18, 25, 29, 48, 49, 63, 73, 78, 79]
3253680
ja jakbym wygral otworze burdel i oczywiscie bede w nim vipem stalym klientem
ja bym szukal czeszki jakiejs bo zawsze czeskie ***le byly super i im zazdroszcze tych panienek
pare polek ukrainek mulatka i by bylo
mnie fiat 126p
ja nie lubie sie wyrozniac z tlumu mazda jest dla mnie w sam raz, choc tez nieczesto spotyka ja sie na polskich drogach... ale z malych suvow podoba mi sie obecnie chyba najbardziej...
co wy na to ?
http://www.topcarzone.com/wp-content/uploads/2011/12/Mercedes-300-SL-2012-3.jpg
http://www.topcarzone.com/wp-content/uploads/2011/12/Mercedes-300-SL-2012-3.jpg
Dopisano wygrane multi multi
http://www.polskimechanik.pl/img/zdjecia_artykuly/_big/9cb9fc2481.jpg z profilu przypomina nieco infiniti, jak tak blizej jej sie przyjrzec...
Franek s.f.-Przy takim szefie żaden klient by się do panienek nie dopchał
spoko
czesc gonzaga
20-elementowe kombinacje zbioru 80-elementowego = 3535316142212174320 kombinacji ...
a ludzie po paru k robia statystyki i chca zmierzac do sredniej ...
ziemia nie dotrwa tych czasow kiedy kazda 20 bedzie wylosowana baaaa nawet sie o wszechswiat obawiam
lottomat, ja robię statystyki tylko i wyłącznie po to, by kontrolować wydatki na gdy ts-a
A,ja robię statystyki i narazie jakie-takie wyniki są puki co tylko virtualne
mysle ze gdyby sie zebralo 5 bogatych osob i pusiclo 100 zakladow po 12 skreslen na spole kazdy swoje i sie podzielili to by pykneli wygrana