Wpisy użytkownika radar1111
Łącznie 192 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 482 778. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Witam wszystkich,
trochę mnie denerwuje ta fala krytyki pod adresem TS wszyscy co nie mogą nic trafić zaraz wypisują że "to manipulacja" itd. itp. a przecież nikt na siłę do naszych kieszeni nie sięga i kasy nie wyciąga. To chyba my sami z naszą wolną wolą gramy bo marzymy o wysokiej wygranej a cena zakładu to tzw. podatek od naszych marzeń. Więc po co krytykować? chyba tylko po to żeby sobie ulżyć brak wygranej bo nikt na razie nie ma dowodów że TS coś ściemia przy losowaniach.
trochę mnie denerwuje ta fala krytyki pod adresem TS wszyscy co nie mogą nic trafić zaraz wypisują że "to manipulacja" itd. itp. a przecież nikt na siłę do naszych kieszeni nie sięga i kasy nie wyciąga. To chyba my sami z naszą wolną wolą gramy bo marzymy o wysokiej wygranej a cena zakładu to tzw. podatek od naszych marzeń. Więc po co krytykować? chyba tylko po to żeby sobie ulżyć brak wygranej bo nikt na razie nie ma dowodów że TS coś ściemia przy losowaniach.
I właśnie o tym pisałem jak ktoś sądzi że to wszystko "to pic" to przecież nie musi w ten "pic" a jak już gra to zanaczy że godzi się na zasady TS i nie ma przeproś
mnie osobiście bawią wszystkie te systemy na trafienie tylu to a tylu cyfr w MM bzdura jakaś ogromna według mnie
przecież jakby istniał system na trafienie choćby "pewniaka" to ludzie kasę niemiłosierną mogliby kosić
ja rozumiem ludziska prowadzą statystyki, mają programy itd. itp. ale w 100% nigdy pewności trafienia nie ma
gram okazjonalnie przy dużych kumulacjach w DL i często w MM ale bez rewelacji niestety
może to głupie co napiszę ale grałem na pewniaki na 2,3,4 skreślenia kombinowałem jak koń pod górę a ostatni puściłem chybił i 6/10 no i gdzie tu sprawiedliwość?
tak samo bardzo dziwi mnie że w większości w DL trafiają zakłady wysłane na chybił
Witam wszystkich,
a nawet jak ustawiają te losowania to co z tego przecież każdy grając robi to dobrowolnie nikt nikogo do niczego nie zmusza.
a nawet jak ustawiają te losowania to co z tego przecież każdy grając robi to dobrowolnie nikt nikogo do niczego nie zmusza.
pamiętać może ile kiedyś multi kosztował i jakie były tabele wygranych?
Witam wszystkich
czy wiecie może jak jest z zainteresowaniem z poszczególnymi grami LOTTO co najwięcej co najmniej?
czy wiecie może jak jest z zainteresowaniem z poszczególnymi grami LOTTO co najwięcej co najmniej?
Witam,
czy wiecie może czy wczorajsza wygrana to z lottomatu czy skreślona?
czy wiecie może czy wczorajsza wygrana to z lottomatu czy skreślona?
Czy może pamiętacie kiedy wymienili maszyny do Lotto z kwadratowych na okrągłe?
Witam wszystkich
co sądzicie o stwierdzeniu że "Lotto to nie ściema lecz czysta matematyka" bo gdzieś się w sieci natknąłem na takowe.
co sądzicie o stwierdzeniu że "Lotto to nie ściema lecz czysta matematyka" bo gdzieś się w sieci natknąłem na takowe.
Czy wam też sie wydaje że Ekstra pensja w porównaniu do np. Lotto i Lotto Plus lub do Multi cienko wypada jeśli chodzi o koszty gry i porównanie wygranych?
Witam, trzeba sie w końcu za gre zabrac i te 10 wyłupić...
...chyba marne szanse bo nie mam znajomych w rządzeie ani w TS
...chyba marne szanse bo nie mam znajomych w rządzeie ani w TS
Wszystkiego dobre dla wszystkich kobieta typujących i nie typujących
nic na ulicy nie leży nawet zeta nie znajdziesz - 7,5 PLN jest oki Szacun
Warto skorzystać jak sie podzielisz liczbami na Twojej stronie to puszczam dzis na 21
Cały zeszły tydzień sam kreśliłem i guzik a dziś na chybika i 5/10
Ludziska nawet tu na zielony wkrada się poprawność polityczna i "dobra zmiana" tu się typuje i gada o cyfrach i liczbach a nie agituje i kiełbasę wyborczą sprzedaje.
ja podobnie jak większość gram dla rozrywki ale tylko na 10 skreśleń - jakoś piątki i trójki nie chciały wchodzić - czasami jakaś super szansa lub plusik, nie traktuje to jako sensu życia ale rozrywke a jak cos wpadnie os czasu do czasu to jest ok i gitara
9/10
Jak większość płace TS-owi podatek od marzeń na lepsze życie. A z drugiej strony to TS nie sięga nam do kieszeni i kasy nie wyciąga my sami płacimy w kolekturze wiec nic na siłę jak ktoś mysli o TS jako układzie zbiorowym to jago prawo - wolny kraj
Jak większość płace TS-owi podatek od marzeń na lepsze życie. A z drugiej strony to TS nie sięga nam do kieszeni i kasy nie wyciąga my sami płacimy w kolekturze wiec nic na siłę jak ktoś mysli o TS jako układzie zbiorowym to jago prawo - wolny kraj
"kto gra, ten ma" w mojej kolekturze taka kartka wisi - niestety zapomnieli dodać "czasami"
3 084 080. marek-m62 2018-01-01 (03:17)
Żeby mieć coś w życiu to trzeba przestać grać-ZERO szans w grach ts.
Tu się Marek nie zgodzę jeżeli ktoś nastawia się na mniejsze kwoty padające częściej to jest dość realna szansa natomiast główna wygrana to raczej nie do osiągnięcia w żadnej z gier TS.
Żeby mieć coś w życiu to trzeba przestać grać-ZERO szans w grach ts.
Tu się Marek nie zgodzę jeżeli ktoś nastawia się na mniejsze kwoty padające częściej to jest dość realna szansa natomiast główna wygrana to raczej nie do osiągnięcia w żadnej z gier TS.
Ja niestety do cyferek z maszyny nie mam szczęścia - ostatni 10 cyfr multi na 10 los i tylko 2 zł - raczej to co sam kreślę super S w grudniu 4/7
Też dawno temu próbowałem na stały numer ale to się raczej nie sprawdza, u mnie góra 2 losowania a potem zmiana kompletu liczb. Baza danych istnieje a komputer w chwile przeliczy tak żeby nie trafić głównej. Reszta czyli niższe stopnie jest do ugrania.
W zeszłym roku w zakładach bardziej byłem na plusie niż w lotka. Może trzeba się przestawić
Zawsze pięć pierwszych kolejek nie obstawiam dopiero od 6-7 kolejki
pisze bardzo rzadko i w zasadzie nie kumam o co z tymi ograniczeniami dotyczącymi postów biega?
Czy P. Pasko coś dodatkowo płaci np. za ilość postów na czacie? no bo jeśli nie to chyba strzał w stopę ludzie się na czacie integrują a tu takie jaja!
Mewa ja nie kumam po co ograniczać wpisy a nie czy mi wystarczy
« Poprzednie 100Kolejne »