Wpisy 3 649 683 – 3 649 782
3 września 2019 00:01 → 3 września 2019 09:50, 100 wpisów
Cześć
Udało mi się namówić admina żeby każdy miał równą ilość wpisów.
To będzie sprawiedliwe i przejrzyste.
Nie będzie tak że Sebastian może napisać najmniej wpisów dziennie i to mi się podoba.
Taki jacunn poprosił admina aby dać mi tylko 3 wpisy i tak było. Jacunnn miał swoje 5 minut ale co mu to dało ? Czasami z premedytacją dawałem powyżej 3 wpisów żeby zobaczyć kto jaki jest
No i wyszło.Teraz wiem na kogo mogę liczyć a kto jest wredny jak lis
To będzie sprawiedliwe i przejrzyste.
Nie będzie tak że Sebastian może napisać najmniej wpisów dziennie i to mi się podoba.
Taki jacunn poprosił admina aby dać mi tylko 3 wpisy i tak było. Jacunnn miał swoje 5 minut ale co mu to dało ? Czasami z premedytacją dawałem powyżej 3 wpisów żeby zobaczyć kto jaki jest
No i wyszło.Teraz wiem na kogo mogę liczyć a kto jest wredny jak lis
Gosia ale nie robisz z tego rabanu i za to Cię lubię, że masz dystans do tego
Co niektórzy, jak w przedszkolu zaraz lecą do admina ....plose pana bo on sie na mnie ksywo popatsał
Gosia ? zdradzisz na czym to polega , pnieważ nie jestem w temacie
przy wpisie jest komunikat ile zostało Ci wpisów dzienny limit 50 wpisów
Ja rozumiem limity na kłótnie ale co, jak się w sobie zakochamy ?
Zapytamy Go oboje przy najbliższej okazji Może nam udzieli błogosławieństwa
W sumie to nie ma co narzekać. Moje 50 wpisów + Twoje i mamy setkę
Będę musiał teraz zbywać Sebę , ponieważ mi na niego szkoda zbędnych wpisów
Gosia ? ale nie miałaś chyba mnie na myśli z tą opieką z góry ?
Sebastian nie mowisz prawdy ,nie miałeś ograniczenia w pisaniu ilości postów na dobę tylko nie mogłeś przekroczyć 4 wpisów z rzędu a to spora różnica.Nie wiem czy celowo zakłamujesz rzeczywistość czy tej różnicy nie dostrzegasz .Pasko dziś podał liczby postów dobowych to często miałeś przekroczone ponad 300 wpisów na dobę .Takze dobrze się zastanów gdy następnym razem bedziesz znów wypisywał kłamliwe uwagi
Witaj Gabriel
Witaj Gabriel
Do czego to doszło , żeby ludziom zabraniać wolności słowa. Trzaby to zgłosić do trybunału jakiegoś
Cześć Jacunn Tu się z Tobą zgodzę bo kiedy nie wszedłem to Seba i Seba
Kukuryku to ja mam zawsze rano na głowie Włosy mi stoją i nie powiem co jeszcze
Nie może być tak, że ktoś każde zdanie kończy zapytaniem bo to zakrawa o ubecję
Spokojnej nocki życzę i dzionka. Zmykam na salony Milczenie jest złotem
Podobno jak dużo sikam do cukrzyca. Już mi to ktoś tu pisał.
3 649 683. Sebastian_M
witam wszystkich nowo przybyłych tu na nasza stronke oraz wszystkich obecnych z którtmi wczesniej niepisaliśmy
witam wszystkich nowo przybyłych tu na nasza stronke oraz wszystkich obecnych z którtmi wczesniej niepisaliśmy
3 649 731. krzysztof c 2019-09-03 (00:40)
Podobno jak dużo sikam do cukrzyca. Już mi to ktoś tu pisał
tak moze i być ze mozesz mieć cukrzyce ale i jesli tez i dużo pijesz, to moga być ttzw, pierwsze objawy,, najlepiej idz do lekarza i zrób sobie badania wszystkie i na cukier też lepiej wcześniej zapobiegać jak póżniej cierpieć
Podobno jak dużo sikam do cukrzyca. Już mi to ktoś tu pisał
tak moze i być ze mozesz mieć cukrzyce ale i jesli tez i dużo pijesz, to moga być ttzw, pierwsze objawy,, najlepiej idz do lekarza i zrób sobie badania wszystkie i na cukier też lepiej wcześniej zapobiegać jak póżniej cierpieć
Witam wszystkich
Gosia77, słuchasz Armina? Szacun Tzn., że muzyka Trance nie jest Ci obca
Jeśli znasz angielski to jest fajny dokument o Arminie, codziennie dodawana jest nowa część, dzisiaj 3/6
A tu 1/6 - https://www.youtube.com/watch?v=is8JfY9YPQo
pozdrawiam
Gosia77, słuchasz Armina? Szacun Tzn., że muzyka Trance nie jest Ci obca
Jeśli znasz angielski to jest fajny dokument o Arminie, codziennie dodawana jest nowa część, dzisiaj 3/6
A tu 1/6 - https://www.youtube.com/watch?v=is8JfY9YPQo
pozdrawiam
Ale jak niby cukrzyca ? Od czego dużo nie pije alkoholu.
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
sprawdz w horoskopie czy masz szczęscie w lotto sekxie i tak dalej
https://sphoto.nasza-klasa.pl/29162958/3916/main/0c1fe2def7.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Czy pakiet niewyczerpanych wpisów przechodzi na następny okres rozliczeniowy
na sniadanie szybka piona, oto przepis
wez 2 najlepsze blizniaki dnia, Mateusza od przodu i odmow rozaniec
wez 2 najlepsze blizniaki dnia, Mateusza od przodu i odmow rozaniec
Witam wszystkich
Poranna kawa pewnie wskazana
Są teraz tacy co każdemu będą liczyć ile zostało wpisów
To są ludzie którzy nie mają co robić i interesują się wszystkim i niczym.
Dziś gramy w M&M i Mini Lotto. Najciekawsze jest to że jeszcze nie sprawdziłem wczorajszego mini które puściłem. Ale to nie problem zaraz sprawdzę i niezwłocznie napiszę czy coś wygrałem. Dziś jest wtorek to gramy też w Lotto z Plusem.Oczywiście nie jest to obowiązkowe ale jak ktoś chce to proszę bardzo.Jeśli ktoś chce to odstąpię mu pakiet pisania na czacie w ilości 10 szt
Takich dziesiątek mam kilka i możemy zrobić wymianę np na tabliczkę czekolady lub hulajnogę.
Teraz pora na liczby bo nie będę pisał tylko o życiu . Przychodzimy tu po to aby wygrać dużo pieniędzy i do tego potrzeba nam liczb które TS wylosuje. A to nie jest takie łatwe i z tym TS ma największe problemy.Dlatego chcąc ułatwić TS zadanie podam moje typy na dzisiejszy dzień.
Zacznę od M&M i od razu zaznaczam że to są liczby mojej selekcji ale nie są to 100% pewniaki i proszę je brać z lekkim przymrużeniem oka.
6,9,13,15,16,19,20,22,23,28,33,34,35,41,45,46,52,53,57,60,62,66,70,74,75,76
i życzę powodzenia i dużo wygranych
Poranna kawa pewnie wskazana
Są teraz tacy co każdemu będą liczyć ile zostało wpisów
To są ludzie którzy nie mają co robić i interesują się wszystkim i niczym.
Dziś gramy w M&M i Mini Lotto. Najciekawsze jest to że jeszcze nie sprawdziłem wczorajszego mini które puściłem. Ale to nie problem zaraz sprawdzę i niezwłocznie napiszę czy coś wygrałem. Dziś jest wtorek to gramy też w Lotto z Plusem.Oczywiście nie jest to obowiązkowe ale jak ktoś chce to proszę bardzo.Jeśli ktoś chce to odstąpię mu pakiet pisania na czacie w ilości 10 szt
Takich dziesiątek mam kilka i możemy zrobić wymianę np na tabliczkę czekolady lub hulajnogę.
Teraz pora na liczby bo nie będę pisał tylko o życiu . Przychodzimy tu po to aby wygrać dużo pieniędzy i do tego potrzeba nam liczb które TS wylosuje. A to nie jest takie łatwe i z tym TS ma największe problemy.Dlatego chcąc ułatwić TS zadanie podam moje typy na dzisiejszy dzień.
Zacznę od M&M i od razu zaznaczam że to są liczby mojej selekcji ale nie są to 100% pewniaki i proszę je brać z lekkim przymrużeniem oka.
6,9,13,15,16,19,20,22,23,28,33,34,35,41,45,46,52,53,57,60,62,66,70,74,75,76
i życzę powodzenia i dużo wygranych
przepis latwy i czytelny kazda kucharka ,kucharek zrobi szybko
Biorę 1,3,5,7 z maszyny na 14... A jutro robię dwie ósemki z tego na 14uciekam by nie być liczony
dotam
Witam mój przekaz jest prosty w treści łatwy do zaakceptowania zajmujący niewiele miejsca czasu et cetera wynika z niego jedno piję kawę
kazdy wpis powinien miec ograniczenia do 50 wyrazow, zeby to jakos wygladalo
Najlepiej będzie jak zlikwiduje czat będzie spokój a tak takie cały czas zabawy oczywiście ma do tego prawo, sam sobie zakaz do końca września zrobię
6 dzien roku
ile mam jeszcze wpisow? bo daje 10/10 pojedynczo
ile mam jeszcze wpisow? bo daje 10/10 pojedynczo
Mulag stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
przepis na szybka pione,
wez dzien roku, najlepszego blizniaka dnia, Mateusza od tylu i odmow rozaniec
wez dzien roku, najlepszego blizniaka dnia, Mateusza od tylu i odmow rozaniec
Panoramix witaj
Wpisy można przekazać notarialnie ale od tego trzeba zapłacić prowizję dla notariusza.
I nie wiem czy Ci się to będzie opłacało.Poza tym wpisy chwilowo są nic nie warte więc szkoda zachodu
Megamocny nie zajmuj się tym kto i ile powinien mieć wpisów oraz wyrazów tylko liczbami.Nie idzie Ci to zbyt dobrze ale praktyka czyni mistrza.Masz szansę nim zostać tylko musisz spełnić określone warunki.
Co do liczb które podał Mewa to niestety i jak zwykle są chybione chociaż nie powiem gostek się starał z całych sił Ja widzę 1-2/5 czyli brak wygranej .
Tomi nie szalej z ilością wysyłanych kuponów to jest moja dobra rada. Lepiej jednym dwoma zakładami niż od razu puszczać ich dużo.
Tomi pamiętam o Tobie i dalej gram w Mini Lotto.
Witaj Mulag i życzę Ci spokoju i wygranej
Do wpisów emerytki nie mam jak się ustosunkować bo nie ma jak.
Mulag ponieważ zastąpiłeś mnie w lochu to przesyłam Ci prowiant
i liczę na to że mi pomożesz w jego remoncie .
Co do liczb do Mini Lotto na dziś to proszę wybierać
2,3,7,10,12,15,21,23,28,32,33,37,28,39,41,42
Wpisy można przekazać notarialnie ale od tego trzeba zapłacić prowizję dla notariusza.
I nie wiem czy Ci się to będzie opłacało.Poza tym wpisy chwilowo są nic nie warte więc szkoda zachodu
Megamocny nie zajmuj się tym kto i ile powinien mieć wpisów oraz wyrazów tylko liczbami.Nie idzie Ci to zbyt dobrze ale praktyka czyni mistrza.Masz szansę nim zostać tylko musisz spełnić określone warunki.
Co do liczb które podał Mewa to niestety i jak zwykle są chybione chociaż nie powiem gostek się starał z całych sił Ja widzę 1-2/5 czyli brak wygranej .
Tomi nie szalej z ilością wysyłanych kuponów to jest moja dobra rada. Lepiej jednym dwoma zakładami niż od razu puszczać ich dużo.
Tomi pamiętam o Tobie i dalej gram w Mini Lotto.
Witaj Mulag i życzę Ci spokoju i wygranej
Do wpisów emerytki nie mam jak się ustosunkować bo nie ma jak.
Mulag ponieważ zastąpiłeś mnie w lochu to przesyłam Ci prowiant
i liczę na to że mi pomożesz w jego remoncie .
Co do liczb do Mini Lotto na dziś to proszę wybierać
2,3,7,10,12,15,21,23,28,32,33,37,28,39,41,42
pisze bardzo rzadko i w zasadzie nie kumam o co z tymi ograniczeniami dotyczącymi postów biega?