Wpisy 2 202 426 – 2 202 525
2 grudnia 2014 00:00 → 2 grudnia 2014 02:08, 100 wpisów
Aby nie mozna było podawać ściag w kanapksach.. dyrekcja zarzadzila,ze kazdy musi sobie przynieść drugie sniadanie,nie było kanapek robionych przez rodziców i [iętro z aula było zamkniete i srzeżoneTak było w porządnych liceach
Dobry wieczór
Gratki wygranym U mnie tylko 3/7 i 4/7.
...................................
Ja się na na współczesnej młodzieży nie znam, matura też dawno za mną... ale czy nie wydaje Wam się, ze karmicie trolla?
Gratki wygranym U mnie tylko 3/7 i 4/7.
...................................
Ja się na na współczesnej młodzieży nie znam, matura też dawno za mną... ale czy nie wydaje Wam się, ze karmicie trolla?
A jeszcze a jakby nie muszę poprawić z ostatniej szkoły dwa egzaminy na Technika Administracji ale lipa bo maiłem z pisemnego 36% a praktycznego 54% choć nasz rocznik szedł nową podstawą programowaną i do końca nie było na 100% pewne co będzie choć połowa zdała egzamin jakoś ? A co udało mi się w tym roku to za 3 podejście zdać praktyczny Technika Agrobiznesu 77% pisemny a pierwszym podejściem.
63% i 66%.
A więc sama pani widzi te zdanie matury dzisiejszej nie jakieś łatwe.
Dobranoc i powodzenia w graniu choć niektórzy widzę lubią innym dopiec niestety. I nazywają się katolikami jak to pan woźnym mamwia i to jest takie piękne takie katolickie.
A może doradziła by pani co zrobić a nie nie można tak ? Przecież ja wiele nie wymagam aby tylko zdać 30% uzyskać z języka pilskiego i matematyki i będę happy bo potem przed rodziną jest jednak wstyd kuzynka też był czas że olała szkołę jej brat ostatnio też oblał za pierwszym razem maturę z podobnych jak ja przedmiotów. Korepetycje miałem miesiąc u tej pani co ona a jednak były zadania jakieś z X dużo i lipa wyszła. A ona teraz na studiach 2 rok pedagogicznych jest.
UCZYĆ się , czytac lektury, rozwiazywac zadania, a ty w obłokach bujasz, konsola, majaki o stołku wujta, chcesz zostac bokserem , tenisitą ..itd w Twoim wieku..? Dzici 5-6 letnie zaczynaja trenowac i nie wszystkie osiągaja sukces.
Zejdx na ziemię i weź sie do roboty !!
Sam sobie musisz pomóc nikt za Ciebie matury nie napisze !!
Masz pretensje,ze nikt nie chce pomóc ? , no zachowujesz sie jak małe dziecko, no dobrze chłopiec- 11-14 letni.
Weź się za naukę. Ważne letury trzeba przeczytać, nie ma rady. !!
Zejdx na ziemię i weź sie do roboty !!
Sam sobie musisz pomóc nikt za Ciebie matury nie napisze !!
Masz pretensje,ze nikt nie chce pomóc ? , no zachowujesz sie jak małe dziecko, no dobrze chłopiec- 11-14 letni.
Weź się za naukę. Ważne letury trzeba przeczytać, nie ma rady. !!
Dużo osób napisało w komentarzach że matura z matematyki nie była wcale taka łatwa.
Ide bo sie rozsierdziłam.
Konsola wazna.. doprawdy- odstaw w kąt i tyle
Konsola wazna.. doprawdy- odstaw w kąt i tyle
I co pani o tym powie ? Że zdecydowanie matura z ubiegłego roku była łatwiejsza były zadani które powtarzały się np. równania kwadratowe czy inne. Toć ja z panią o obliczeniu km/h zadanie za 5 punktów robiłem nawet a tutaj nie dałem rady o pieszym coś były na szlaku górskim turyście tak jak bym zrobił było by 16 punktów i wiwa Espana a tak dupa. Ale konsola to taka mała moja odskocznia od nauki jest.
Jo teraz lektury przeczytam weź na luz kobieto.
Z dwie mogę przeczytać ale wszystkie a na końcu zgłupieję chyba i wszystko pomiętoli mi się pewnie co ?
Krzysztof-gówno z tego będzie,jak Ty stawiasz sobie poprzeczkę na 30%
Dobry wieczor
Jocia
No chodzi że minimum a oczywiście ma być lepiej nawet daj Boże 80% sens w tym żeby zdać przede wszystkim w końcu.
Gonzaga
Krzysztof c,lata temu,kiedy niektórzy z nas zdawali maturę,Ciebie nie dopuszczono by w ogóle do zdawania jej.
To tak jak ze studiami,kiedś studiowali rzeczywiscie zdolni ludzie,dziś kazdy może studiować
Ciężko będzie Ci nadrobic zaleglości ,mało robisz w tym kierunku...
W Pustyni i w puszczy czytałam dwa miesiące, ale to było w drugiej klasie szkoły podstawowej, bo czcionka była " dziwna" słowa były trudne imiona, nazwiska, miasta nieznane..ale czytałam i przeczytałam.
jociu,kiedyś to się dosłownie "pożerało" książki,
dziś mlodzież jest leniwa,mają gotowce,co się będą wysilać...
dobrej nocki wszystkim
Jociu tez znam i twierdzaze matura nowa jest duzo latwiejsza od starej
W 2-giej klasie przeczytałem Ogniem i mieczem ...i płakałem nad losem Nemeczka>Chłopcy z placu broni
Pamietacie ,jak czlowiek sie cieszyl ,gdy dostal w prezencie ksiazke?
gonzaretrunio lubi pisac na czacie, zpewne dotrzyma Tobie towarzystwa
Dobrze że wieczór a co to wszyscy poszli spac
Czesc jocia gonzaga
Puściłem z tych twojich wczorejszych typowań i zero parki i trójki i nic
Nie mam już szczęścia nawet grając typowanymi liczbami
2 201 333
Siema Neko
Mizodrapak przeciez to było stare :
2 201 333. jocia 2014-12-01 (00:01) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Ale do galerii na stronką Korna ..duzo liczb miałam, ale pierwsze sie liczą ........
Pokazałam tylko.. typowanie z którego miałam 6/10..i skan zrobiłam,
Nie zrozumiałeś tego, nie moja wina.. czytaj uwaznie
2 201 333. jocia 2014-12-01 (00:01) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Ale do galerii na stronką Korna ..duzo liczb miałam, ale pierwsze sie liczą ........
Pokazałam tylko.. typowanie z którego miałam 6/10..i skan zrobiłam,
Nie zrozumiałeś tego, nie moja wina.. czytaj uwaznie
To były typowania na godzinę 21:40 ..na 01.12.2014 roku.
A skanu nie zrobiłam, zapomniałam..
Dzisiaj z 4/5 zrobiłam skan
A skanu nie zrobiłam, zapomniałam..
Dzisiaj z 4/5 zrobiłam skan
Trudno przepadło,cięzko sie połapać z tymi skanami itd
Chyba muszę się nauczyć typować
Ale znając życie to nie jest prostę
Ale żeby wygrać trzeba grać ktoś mądry kiedyś powiedział
Krysztof C
Ja sie nie chce wtracac ale prawda taka ze to portal o grach liczbowych
Ja juz skonczylem tutaj opowiadac swoje prywaty bo po co
Chce cos do kogos napisac to sa emaile
Popelnilem raz blad a ty wkolko wciskasz innym na sile swoje prywatne historie
A jestem od ciebie mlodszy
Zachowujesz sie jakbys chodzil do gimnazjum
Ja sie nie chce wtracac ale prawda taka ze to portal o grach liczbowych
Ja juz skonczylem tutaj opowiadac swoje prywaty bo po co
Chce cos do kogos napisac to sa emaile
Popelnilem raz blad a ty wkolko wciskasz innym na sile swoje prywatne historie
A jestem od ciebie mlodszy
Zachowujesz sie jakbys chodzil do gimnazjum
popieram
Dużo ale nie typuje tylko kreślę i na dobre mi to nie wychodzi gram 10/10 jocia poleciła mi grac nirzej morze tu znajdę jakieś wyjścię z sytuacji
Dobrej nocy
Ja jeszcze mam mogę poczęstowac