Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 967 774. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wizualnie urzadzenia wygladają bardzo słabo-na technikaliach sie nie znam
jest ich tak mało ,jak mało ich z rachunku prawdopodobieństwa bez róznicy w sumie
statystyczny gracz ma wygrane około 5 zł -i takie są wypłacane bez problemu
staram sie nie mysleć za mocno tam gdzie nie mam na cos wpływu:/ ale masz racje
marek-to byłoby widoczne w sredniej wypadalności 1 liczby a ta jest bez z arzutu-sprawdzałem w multipairs i jest idealnie
sprawa 1)
marek >>1:14mln a 1 do 9 mln coś tam jednak dla częstości(czy częstotliwości) znaczy.
sprawa 2)
Gryks to częste na MP ze posród powaznych, bystrych ludzi pojawia się takie dno jak fsf?
marek >>1:14mln a 1 do 9 mln coś tam jednak dla częstości(czy częstotliwości) znaczy.
sprawa 2)
Gryks to częste na MP ze posród powaznych, bystrych ludzi pojawia się takie dno jak fsf?
marek-mi też smierdzi na kilometr rozkład wygranych w mm-
ale czy uczciwie nałożyliśmy to na ilość sprzedanych zakładów?
fakt-z 10/10 to są jaja
ale ja bym się czepił takich 7/7 czy 6/6- to jest dopiero kuriozum
ale czy uczciwie nałożyliśmy to na ilość sprzedanych zakładów?
fakt-z 10/10 to są jaja
ale ja bym się czepił takich 7/7 czy 6/6- to jest dopiero kuriozum
franek-możesz wrócić na forum jak Ci się polepszy, np w trakcie remisji Twojej choroby?
witaj makler
marek>> tylko mini zdaje się podlegać statystyce w tabeli.
Na plus to,że do 10/10 dali ten bonus cały
marek>> tylko mini zdaje się podlegać statystyce w tabeli.
Na plus to,że do 10/10 dali ten bonus cały
marek>>
gry w typie bukmacherskim są przewymiarowane tak....ze ts troche na tym traci.
Przykład? Gracze, którzy po roku wygrywania 2 zł po prostu rezygnują z tej rozrywki.
Sam miałem przerwę 3 lata własnie z tego powodu.
W tym czasie wydałbym z 10 ty na kupony
gry w typie bukmacherskim są przewymiarowane tak....ze ts troche na tym traci.
Przykład? Gracze, którzy po roku wygrywania 2 zł po prostu rezygnują z tej rozrywki.
Sam miałem przerwę 3 lata własnie z tego powodu.
W tym czasie wydałbym z 10 ty na kupony
nie mówię,że traci- mówię-ze mogłaby zarabiac więcej, gdyby nie odpływ graczy bez tendencji do uzaleznienia-a w ts to nie jest mała grupa
bo są normalni gracze, którzy po paru tygodniach gry chcieliby wygrać jakies 50 zł , amogą nie trafić wygranej 20 zł
no tak, bo odkąd wróciłem do gry tylko raz kupiłem los za 5 zł-9 z+
bariera psychologiczna to 3 zł moim zdaniem
bariera psychologiczna to 3 zł moim zdaniem
marek>>
tyle ze oni wybierają wariant bezpieczny od dołu-czyli opierają się na uzależnionych którzy są klientem bezodpływowym-im można dowolnie podnieść stawkę za zakład.
i może w tym szaleństwie jest metoda.
tyle ze oni wybierają wariant bezpieczny od dołu-czyli opierają się na uzależnionych którzy są klientem bezodpływowym-im można dowolnie podnieść stawkę za zakład.
i może w tym szaleństwie jest metoda.
a jak się trafi jakiś zdrowy na łeb to niech sobie dziubie mini akbo 5 w mm
makler, to o nikim konkretnym, tylko na potrzeby rozmowy nt strategii sprzedażowej TS
gryks dziwne z tym jackpotem, moze boja sie chwilowego spadku sprzedazy lotto.
W innych krajach rodzime loterie sa atrakcyjniejsze wiec jackpot nic im nie robił.
W innych krajach rodzime loterie sa atrakcyjniejsze wiec jackpot nic im nie robił.
Witaj tytoniasz.powiedz mi czy Ty zamieszczasz gdzies bilans gry? W sensie trafienia jak Makinero na forum
28 duzych butelek koli wypełnionych piaskiem.
W lotto szukamy 1 ziarenka
W lotto szukamy 1 ziarenka
w eurojackpot mamy 190 butelek koli 2 litrowych wypełnionych piaskiem i szukamy 1 ziarenka
powiem dokładnie-taki, który w 1 cm szesciennym zawiera 250 ziarenek
gdyby pytanie było postawione ,,trafienie czegokolwiek"
Pasko wtedy co innego
Pasko wtedy co innego
Pasko nieprawda-bo taka sytuacja trafiałaby się srednio co 57 losowań a tak nie jest.
tu mamy prawdopodobieństwo zdarzenia, że w obu losowanach wypadnie taka a nie inna para.
tutaj-taka sama.
Więc prawdopodobieństwa się mnoży.
tu mamy prawdopodobieństwo zdarzenia, że w obu losowanach wypadnie taka a nie inna para.
tutaj-taka sama.
Więc prawdopodobieństwa się mnoży.
Ale nie upieram się-w kazdym razie oszustwa po stronie TS nie ma ,bo nie musi byc
tak-ale zdarzenie jest takie:losujemy 6 liczb.
Następnie znowu losujemy 6 liczb (czyli 2 razy -raz ze zwracaniem)
jaka jest szansa,że dwukrotnie pojawi się ta sama para.
Następnie znowu losujemy 6 liczb (czyli 2 razy -raz ze zwracaniem)
jaka jest szansa,że dwukrotnie pojawi się ta sama para.
tutaj szóstka w drugi losowaniu musi się w 1/3 pokryć z szóstką w 1 losowaniu to coś innego
Pasko-Twoje rozumowanie jest bardzo porawne-ale wzgledem zdarzenia, czy gracz cos wygrywa czy nie
ok rozumiem Pasko-toj byłoby tak,że w dwóch niezależnych losowaniach 3/6 pojawia sie srednio co 57 losowań, ale moze też byc w nastepnym-tzw seria.
Masz rację-przepraszam
Masz rację-przepraszam
tak, moj błąd w rozumowaniu polegał na traktowaniu tego jako 1 zdarzenie a nie dwa zdarzenia niezależne-udziela mi sie paradoks hazardzisty wszechobecny przy próbach typowania liczb
dzieki-przez tą zabawę z liczbami zacząłem szukać zależności miedzy losowaniami -a takich nie ma , s a pozorne
a Pasko-mam pyt z innej beczki
-jaka jest szansa ze 1 gracz trafi 2 szóstki?
-jaka jest szansa ze 1 gracz trafi 2 szóstki?
akurat starłem się broniąc typowego dla typujących szukania zalezności miedzy losowaniami makler którego jestes orędownikiem
ale miło popisać z autorem Multipairs dzięki Pasko-rewelka ten program
Pasko-to jaka jest szansa ze gracz trafi pod rząd dwa razy trójkę?
makler-ja sie cieszę z róznych starć-przegrywając uczę się-czy to z Tobą czy z Pasko
podaj mi zestawy, wygram i nigdy nie napisze słowa prawdopodobieństwo-masz moje słowohahaha
wiem wiem-tylko ze nie patrze na to jak na unijny wynalazek,co wygrane posrednie-12 stopn
q...a Artur wygrajmy cos
makler-znam temat alkoholizmu -masz racje
makler-znam temat alkoholizmu -masz racje
A mysleliscie nad typowaniem jackpota? Ja jednak wezme 1 kupon w sobote
Cześć Janosik- powiedz mi zagrasz w Jackpota?
i co tam mozna sprawdzić w nim? na kilka zakładów chyba za drogi
i co tam mozna sprawdzić w nim? na kilka zakładów chyba za drogi