Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 969 238. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
na profilu w miare łatwo coś trafić bo zestaw odopwiada 792 zakladom prostym
zeby człowiek wiedział kiedy sie szarpnąć na system
zeby człowiek wiedział kiedy sie szarpnąć na system
bede obserwował.
testy w moim temacie analiza mini wykonane przez Kol. informatyków to kubeł zimnej wody
testy w moim temacie analiza mini wykonane przez Kol. informatyków to kubeł zimnej wody
otwieram sie na nowe podejscie Pan- oni po prostu przemielili skuteczność systemu z gw. bezwzgledna- jak ktoś umie to obejść zeby bilans gry zrobić na + to chetnie posłucham-szczególnie w multi-gdzie nie trzeba dzielić sie wygraną
A swoja droga zastanawialem sie o pewnej dla mnie urban legend czyli zarabianiu na multi.czy ktos zna taka osobe ktora twierdzi ze ma dodatni bilans gry?
A ja juz Pan nie wyskakuje wogle z matma bo w doborze liczb poza 1/1 jest bezradna.
Artur siema. Gloria mc kenzie 300 mln dolarow z chybika. Czech w jackpota 1 zaklad chybik 260 mln zlotych
Pan
wracając do naszej rozmowy- celem stawianym metodologii w mini nie jest trafienie 5/5 bo to trudne-ale utrzymanie bilansu gry na rozsądnym poziomie przy pomocy 3/5 i 4/5.
Okazuje się, ze stosowanie zestawów tak powtórkowych , jak i oczekiwanych nie gwarantuje sukcesu
wracając do naszej rozmowy- celem stawianym metodologii w mini nie jest trafienie 5/5 bo to trudne-ale utrzymanie bilansu gry na rozsądnym poziomie przy pomocy 3/5 i 4/5.
Okazuje się, ze stosowanie zestawów tak powtórkowych , jak i oczekiwanych nie gwarantuje sukcesu
tak, w realnej grze krótkie cykle na więcej niż 1 zakład, komputer podaje finansowy łomot na długotrwała grę -masz racje Pan.
Artur
to nie pesymizm tylko realizm
a właściwie każdy kto gra to skrajny optymista
Artur
to nie pesymizm tylko realizm
a właściwie każdy kto gra to skrajny optymista
ale viltomierz jest fajny bo nie ma zawrotu głowy od ilości analiz >>slawek
to wtedy zostaje multipairs-on jest całkowicie darmowy i zawiera w sobie analizy podobne do viltomierza i wiele wiecej
nic lepszego na rynku nie widziałem-jest też grupa programów do analizy systemów nadmiarowych, skróconych-ale to bardziej zabawa bo wielu systemów nie wdrożymy ze względu mna ilość zakładów prostych
dr No....
wole się już nie wypowiadać żeby nie powodować polaryzacji w tym temacie
zawsze odpowiadam tym linkiem:
wole się już nie wypowiadać żeby nie powodować polaryzacji w tym temacie
zawsze odpowiadam tym linkiem:
forsami-zgadzam się-to najlepszy system
Artur-grając tymi liczbami w każdej grze co jakiś czas można mieć wygraną-nie rzadziej niż przy innych zestawach-sprawdzałem
Artur-grając tymi liczbami w każdej grze co jakiś czas można mieć wygraną-nie rzadziej niż przy innych zestawach-sprawdzałem
Gdyby się zapytać milionowych wygranych co to jest multipasko ...
ani jeden by nie wiedział
ani jeden by nie wiedział
tak-chociaż ja słyszałem o dwóch dużych wygranych w całej historii multipasko
multipairs potrafi przymulić i na szybkim komputerze jak mu zadasz niektóre operacje
jutro podobno jackpot w sprzedaży -w Waszych kolekturach cos wiedzą?
Forsami- chciałbym abyśmy się mylili-ale uważam tak samo-nieważne co wysylasz bo nie wiadomo co będzie
Mulag-moim zdaniem systemy skrócone mogą delikatnie poprawić bilans gry ale bardzo nieznacznie
masz niestety racje w większości przypadków
Mulag-moim zdaniem systemy skrócone mogą delikatnie poprawić bilans gry ale bardzo nieznacznie
masz niestety racje w większości przypadków
gdyby dało się przechytrzyć TS to na tabeli wygranych multi multi byłoby to zauważalne.
Nie wykluczam ,że komus się uda -zycze z całego serca
Nie wykluczam ,że komus się uda -zycze z całego serca
Mulag-też mam takie refleksje-ktoś 30 lat studiuje mapy-a wygrywa gracz kumulacyjny któremu zostało w kieszeni 3 zł i puscil od nieczcenia 1 kupon chybil trafił
wtedy się podzielę.
Albo Ty wyślij bo ja już stale wysłałem na 10 losowań-wierze ze się podzielisz kapke
Albo Ty wyślij bo ja już stale wysłałem na 10 losowań-wierze ze się podzielisz kapke
stopień trudności jest nizszy jeśli chodzi o 12 stopni wygranych
ale cena to rozbój-powinien kosztować maks 9 zł
ale cena to rozbój-powinien kosztować maks 9 zł
kiedyś David Copperfiled zrobił doświadczenie z typowaniem i poatrzył to pewnym komentarzem (trafił notabene)
cytat:
,,gdybym dał te numery komus do wysłania, to by nie wygrał, jeśli jemu taka zmiana zycia nie została przeznaczona"
,,gdybym dał te numery komus do wysłania, to by nie wygrał, jeśli jemu taka zmiana zycia nie została przeznaczona"
gryks
mi się wydaje ,że w TS trwa wewnetrzna walka z tym Jackpotem na poziomie korporacjnym
mi się wydaje ,że w TS trwa wewnetrzna walka z tym Jackpotem na poziomie korporacjnym
mimo ceny-puszczają na rynek grę w której da się wygrywać niższe stopnie-to odważny krok
ja uważam ze naturalną sprawą Artur jest że silna kultura wypiera słabszą-tak upadały cesarstwa
Edi- tutaj jest ciekawa sytuacja nieznana w historii że wróg jest zapraszany
Edi- jego mi nie szkoda jakoś- i nie kieruje mną ludzka zawiść ale jego oferta bankowa dla MŚP
słyszałem o osobach zarabiających na multi ale jeszcze zadnego nie poznałem-a szkoda, bo jako że nie ma podziału wygranej mógłby się podzielić receptą na sukces
ja już byłem odsaczany od czci i wiary forsami kiedy delikatnie ośmieliłem się napomknąć ze generalnie na graniu nie da się być na plusie w większości przypadków
forsami systemy progresywne zmierzają do 100% zysku-ale nakłady są kosmiczne
Pan
ja zagram
zostało mi tu powiedziane zeby olewać matematyke to olewam
ja zagram
zostało mi tu powiedziane zeby olewać matematyke to olewam
co rzuca się w oczy to predkość kulek w bebnie i estetyka maszyny
dzieki Artur
dzieki Artur
trudno powiedzieć-widzę takie spowolnienie-jednak wydaje mi się ,że losowanie jest uczciwe-są rzeczy które ciezko byłoby ukryć
loterie jako wynalazek stricte mafijny wałkują na proporcji- wniesione stawki-wygrane.
Może tam jest jakiś strumień wygaszający trudno mi powiedziec
Może tam jest jakiś strumień wygaszający trudno mi powiedziec
patrzylem -może podajnik był skrojony pod gre typu keno pierwotnie i cykle co 4 kulki trudno powiedziec.
gry losowe zawsze maja taki smrodek wokół siebie, był to przestepczy pomysł na grabienie ludzi w białych rekawiczkach i sprawdził się fenomenalnie- mówiee to jako grający
dobrej nocy Pan
dobrej nocy Pan