Wpisy 2 968 868 – 2 968 967
8 września 2017 01:48 → 8 września 2017 07:01, 100 wpisów
makler wiem ze mu duzo osob doradzalo wiem ze ion to olewal tez i moze ale jak byscie nie zauwazyli kazdemu przyznawal racje i dziekowal za pouczenie go i za tzw. dobre slowo, wcale nie jest czlowiekiem zupelnie wykolejonym tylko poprostu chorym, to czy dostal bana czy nie tego niewiem, bo w to nie wnikam wcale poprostu szkoda mi tego chlopa jest poniewaz pomimo jego choroby i uposledzenia pewnego, on potrafil sam sie do tego przyznac i potrafil to powiedziec o sobie jaki jest z czym ma problemm itak dalej, wiuesz ile jest takich ludzi wkolo ktorzy dusza to w sobie , swoje przezycia i swoje problemy ktorzy opomimo tragedji w swoijim zyciu sie usmiechaja, i pokazuja ze ich ten problem nie dotyczyty wcale a za zamknietymi drzwiami kiedy ich nikt niewidzi placza co noc i jedyne oczym mysla to o smierci swojej, na zewnatrz nieokazuja swojego zarzenowania i innych problemow poprostu sie w sobie zamykaja i dusza sie tym, franekk zas tu pisal jawnie o tym jak i co widzi ,niewiem to moze miec tez i jakies zachwiania umyslowe i jest nadpobudliwy w dodatku jeszcze pije przytym,jego psychika nie pracuje tak jak nasza nieraz jest agresywny nieraz potulny jak baranek , wystarczy sie zniego niesmiac i go zrozumiec dokladnie pokazac mu ze sie go nieodzuca i wszystko bedzie dobrze wtedy on sie tez i uspokoji, co prawda ja tu na czacuie nikogo niechcialem zrazic do siebie tylko prosilem aby sie zniego niewysmiewac inierobic sobie zartow z niego jesli sie komus tu narazilem lub obrazilem go czyms to bardzo przepraszam niechcialeem aby tak wyszlo ,ja dlanikogo niejestem wrogiem i co zlego to nie ja
galik3 wiem wiem o czym mowisz, juz to nie raz slyszalem ze zaduzo pisze, kiedys pamietam w szkole sredniej profesor od jezyka polskiego powiedzial mi ze dziekuje mi za streszczenie mu przedwiosnia zeromskiego przed matura i powiedzialkl mi ze kilka razy moja prace czytal i zawsze przy niej usypial nigdy nie mogl do konca docztac bo zasypial,i wtedy powiedzial mi ze napisalem druga powiesc bardziej interesujaca jak sam autor tej ksiazki, on zazartowal zemnie ale ja wiem ze duzo pisze ale juz tak mam inic nato nieporadze to jest moja jedyna wada duzo mowie i duzo pisze
to musisz szybko pisać,bo ja jednym palcem tyko,nawet esemesów nie lubię pisać
galik nie musisz poprawiac bledow w wyrazach ja niezwracam uwagi na bledy tez nieraz i pisze z bledami ,poniewaz nie kozystam z polskiej klawiatury w laptopie tylko mam amerykanskiego laptopa lenovo z IBM z niemiecka klawiatura i przez to tez i mam tu pare liter poprzestawianych i wychodza moze i tez dziwne wyrazy jak powinny za co bardzo przepraszam tez wszystkich kto np,to czyta, takiego laptopa niedawno dostałem nowke z niemiec, od rodzinki, mam w domu porzadny komputer stacjonarny ktory samm sobie zlozylem ,ale dostalem laptopa w prezencie nowego i pancernego i narazie zniego korzystam przywyczajam sie pomalu do niego poprostu nigdy niepreferowalem laptopow bo sa zbyt awaryjne i iczesci sa do nich bardzo drogie w porownaniu do czasci komputerow stacjonarnych tez ,ale to tylko tyle w sprawie komputerow nie to zebym tu sie tym chwalil comam a czego nie?
jesli zas chodzi o telefon komorkowy czy smartfona to niekorzystam z takich gadzetow poniewaz do internetu mam laptopa i stacjonarke, w niemczech mam kuzynow i ich dzieci ktore np nie korzystaja wogole z komputerow tylko ze smartwonow dlanich w niemczech laptop to juz jest historia tam liczy sie sprzet juz nmowoczesny typu palmtop, smartfon iinne kosmiczne gadzety
galik probowalem tu juz wszystkiego w tym laptopie windowsa 7 mialem po niemiecku juz tea osoba ktora mi fundnela tego laptopa zapytala sie mnie czy chce miec windowsa w nim 7 czy windowsa10 juz i dysk normalny czy ssd ,powiedzialem ze moze byc windows 7 i zwykly dysk do 500gb starczy taki mi , poniewaz w stacjonarnym komputerze mam dysk 2,5TB tu mi taki nie potrzebny,
galik probowalem tu juz wszystkiego w tym laptopie windowsa 7 mialem po niemiecku juz tea osoba ktora mi fundnela tego laptopa zapytala sie mnie czy chce miec windowsa w nim 7 czy windowsa10 juz i dysk normalny czy ssd ,powiedzialem ze moze byc windows 7 i zwykly dysk do 500gb starczy taki mi , poniewaz w stacjonarnym komputerze mam dysk 2,5TB tu mi taki nie potrzebny,
ta osoba sie uparla zebym mial 2 tzw awaryjny komputer, wrazie godziny W , ja nie jestem zwolennikiem laptopow, wiele tez roznych marek naprawialem kolegom tez i tez testowalem kilka miesiecy windowsa 10 ktory jakk dlamnie jest tak samo skopany jak niektore tu gry w TS, wszystkie lapki sie psuja sa zbyt awaryjne i czesta przyczyna awarji sa matryce jak i plyty glowne, niema jak komputer stacjonarny to jest dopiero maszyna jeszcze teraz te na nowych juz podzespolach i te ekrany 27cali w 3d tio juz jest bajka lub 4k,
dobra ale juz niezameczam widze ze joz wszyscy chyba pousypiali z mojego powodu okej dobranoc wszystkim ikolorowych snow zycze wszystkim , makler, galik3,gonzaga kuba jesli juz tez spi i wszystkim innym guten nacht
dobra ale juz niezameczam widze ze joz wszyscy chyba pousypiali z mojego powodu okej dobranoc wszystkim ikolorowych snow zycze wszystkim , makler, galik3,gonzaga kuba jesli juz tez spi i wszystkim innym guten nacht
guten nacht
Kuba,,dopiero teraz wpisałem w giełdy,,liczba 44 w jednej giełdzie była diamentem oszlifowanym-tylko trzeba bylo to potwierdzic w innych gieldach i w następnej gieldzie diamentem zwykłym. To juz pewniak był na 100%
Kuba,,dopiero teraz wpisałem w giełdy,,liczba 44 w jednej giełdzie była diamentem oszlifowanym-tylko trzeba bylo to potwierdzic w innych gieldach i w następnej gieldzie diamentem zwykłym. To juz pewniak był na 100%
6,15,23,31,39do Multi Multi i do mini wieczorem wyszło 4/5 w Multi mam to w wirtualnym graniu pare punktów wpadło
A mysleliscie nad typowaniem jackpota? Ja jednak wezme 1 kupon w sobote
kuba 34 nie wiem,,ja typuje na bieżaco,,a tak wogóle to teraz nie typuje
Nie będę grał w Eurojackpot a byłem napalony na to ale dałem sobie spokój lepiej w Lotto zagrać 3 Miliony
2 968 889. qbam 2017-09-08 (03:09)
Zeby to bylo 8 zl np a nie 12.50
żeby babcia...a masz wąsy
Zeby to bylo 8 zl np a nie 12.50
żeby babcia...a masz wąsy
w mailu podałem 77,72,15 - żebym był na topie w typowaniu to byc może nie podał bym 72,,bo w 200 los jest na koncu, wczoraj mogła wejśc patrząc podłóg odstępów
--
a Franek dostał bana na pewno--bo pisał o swojej koncówce, a to juz podchodzi pod pedo....
--
a Franek dostał bana na pewno--bo pisał o swojej koncówce, a to juz podchodzi pod pedo....
a Pan TO uwypuklił i jeszcze Arczik pisał tasiemce i zrobiła się burza
tak samo bylo z emerytem,,przeważnie po moich wpisach robiła sie burza
Część wszystkim
Doktor.
Tak to wczoraj było.
Losowo wybrane zestawy do sprawdzenia.
1. Stoneczka: 5/5 MM.
Prognoza: 1-2/5. Jest 2/5.
2.Lotto: Senior62 12 liczb.
Prognoza 1-3. Jest 1/12.
3. Mini: Bumach 12 liczb.
Prognoza: 0-1/12. Jest 1/12.
4. Tej: Ekstra Pensja:
Prognoza: 0-1/6. Jest 0/6.
Losowo wybrane zestawy do sprawdzenia.
1. Stoneczka: 5/5 MM.
Prognoza: 1-2/5. Jest 2/5.
2.Lotto: Senior62 12 liczb.
Prognoza 1-3. Jest 1/12.
3. Mini: Bumach 12 liczb.
Prognoza: 0-1/12. Jest 1/12.
4. Tej: Ekstra Pensja:
Prognoza: 0-1/6. Jest 0/6.
Lotto de: 17 000 000 euro. ---->> 1 zakład 1 euro.
Eurowynalazek: 22 000 000 eur.o
Eurowynalazek: 22 000 000 eur.o
Przerwa.
UwagaNa Kenod godziny 17,30 5/5:64,65,66,67,69-53,55,57,58,59-43,44,45,46,48 dwie godziny
Menstar toś ty nie pojechał? Na{{szampan} Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
>> Kenolog <<
Greg.
Mulag ty mój kolego ty mi tu nie pitu pitu bo wielki jest Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
Mulag cie bie nie poje...dnym kieliszku ile ty q...masz wolnego to ja stary ye... na okrągło o to to tak nie budiet