Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 966 146. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
robert gilać robotę, gdzieś na MP są spece ktorzy zyją z multilotka chyba ze to legenda miejska
ale bez kitu -powiem Ci że jak tu przyszedłem to mi wkręcali takie rzeczyna pocz
Uwazam te strone za bardzo zywa i ciekawą -graczy zywo zainteresowanych grami liczbowymi nie ma znowu az tak wiele.Pasko gratulacje
ale to jakby alkoholik walczył z polmosem ze wódka za droga i szkodzi nie ogladam losowan sa zbyt zenujace
szok, juz rozumiem trąbić o kumulacji-ale reklamowanie tych ss czy kaskad to lekka przesada
nie bede wchodził w temat po pis po tym jak słyszałem rozmowę nizszych szczbli działaczy na ten temat
marek-wieksze prawdopodobieństwo istnienia siły animujacej swiat niz trafienia w ej
chocby w tym gdzie jestesmy ja i Ty ,a gdzie wielu grajacych-zrozum to
Czesc wszystkim artur kase zgarnal pewnie ktos kto nawet nie wie co to jest Multipasko
mam wujka co wysyła lotto 12/49 z +
jak mu pokazałem tabele multi to myślał ze to cennik zakładów
jak mu pokazałem tabele multi to myślał ze to cennik zakładów
Artur-jakies nowe wieści? jak ciocia kresli itd.
Cześć Junak
cześć Gryks
Cześć Junak
cześć Gryks
Robert to przebywanie na portalu tutaj powoduje ,ze każdy myśli ze ma 6 w zasiegu reki
forsami-ja chyba już wole te podstawową pule żeby to chociaż wpadło albo +
melon-a jak ja wykorzystujesz?
do oceny danej gry czy do budowania taktyki?
do oceny danej gry czy do budowania taktyki?
lotto mocno poza zasięgiem ale to tylko moje zdanie chciałbm się mylic
teraz wojna może odbywać się na poziomie ekonomicznym-rozlew krwi nie jest nikomu potrzebny i zle wygląda
tak jakbyśmy mieli emigrować za ocean i wybierać miedzy Meksykiem a USA-choć czasem mogloby to być zle porównanie-jeden z największych rynkow na Ziemi Meksyk
większość gier proponuje wygraną w okolicy 200-300 tys wbrew pozorom to nie jest az tak duzo
mam pytanko-kiedyś ktoś wspominał że jakieś liczby w keno wystepuja po sobie sztywno w losowaniach-czy to prawda? ma ktoś jakies dane na ten temat?
megamocny a viltom dalej ostro działa? ciekawe kiedy znowu mu 10/10 wypadnie
2/10
http://www.lotteryextreme.com/EuroJackpot/map_draws_2of10.php
http://www.lotteryextreme.com/EuroJackpot/map_draws_2of10.php
ktoś 1 stopien porównał do wycinka plaży 20 m2 i szukanie 1 ziarenka
megamocny to jest gra dla syndykatu porządnego jak w anglii kierowcy wygrali
bolek ostatnio mam pełny focus na mini-wydaje mi się najlepszą opcją
wiem bolek
wiem też że specem jest Brian od tej gry może nam powie jakieś złote podejścia
cześć Brian
wiem też że specem jest Brian od tej gry może nam powie jakieś złote podejścia
cześć Brian
co do sytemow mini-owszem można jakoś kosztowo się z tym ogarnać
mam na forum temat analiza mini,mnóstwo fantastycznych podejść do tej gry ma też edi8, mlrandom i inne mózgi forum
mam na forum temat analiza mini,mnóstwo fantastycznych podejść do tej gry ma też edi8, mlrandom i inne mózgi forum
w sensie gry systemowej z gwarancjami także bezwzględnymi (295 zak)
nie mówię w sensie typowania -ponieważ nie wierzę w przewidywanie ciagów 5 elementowych liczb z częstotliwością raz na 850 tys losowań