Wpisy użytkownika psychol
Łącznie 342 wpisów w archiwum, pokazane od nr 19 573. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
z psycholka
w mulyi na lizaki ale u buka supertypki dałem już weszlo 4/6 ale na mulciaka z nostromikiem zarobiliśmy
w mulyi na lizaki ale u buka supertypki dałem już weszlo 4/6 ale na mulciaka z nostromikiem zarobiliśmy
z psycholka
marku z bytomia system o którym piszesz to nic nowego ów system niby twojego pomysłu opisałem niedawno na chat-ie proponując graczom jako system do gry u buka i jest to system sprawdzony
oczywiście można go stosować we wszystkich grach
marku z bytomia system o którym piszesz to nic nowego ów system niby twojego pomysłu opisałem niedawno na chat-ie proponując graczom jako system do gry u buka i jest to system sprawdzony
oczywiście można go stosować we wszystkich grach
z psycholka
system sprawdzony z 12 na szóstki obojętnie do jakiej gry czy dla buka
abc - def - ghi - jkl
def - ghi - jkl
ghi - jkl
u buka najlepiej się sprawdza w systemie 4/6 wygrane co prawda mniejsze niż w całości ale zawsze są to dla ????? i dla tych co chcą tańsza wersja dzieląc 12 na czwórki
system sprawdzony z 12 na szóstki obojętnie do jakiej gry czy dla buka
abc - def - ghi - jkl
def - ghi - jkl
ghi - jkl
u buka najlepiej się sprawdza w systemie 4/6 wygrane co prawda mniejsze niż w całości ale zawsze są to dla ????? i dla tych co chcą tańsza wersja dzieląc 12 na czwórki
.....dziendoberkowski....
prosto z psycholka typy dla buka
r.chorzów 1 1.9
dyskobolia 1 1.75
pruszków 1 1 55
liverpoll 1 1.5
ipswich 1 1.8
river pl. 1 1.7
olstkke 1X 1,77
santos 1 1,6
m gladbach 1 1.75
nacional 1 1,8
DZISIAJ PARZYSTE
80 14 4 28
pozdrowionka
prosto z psycholka typy dla buka
r.chorzów 1 1.9
dyskobolia 1 1.75
pruszków 1 1 55
liverpoll 1 1.5
ipswich 1 1.8
river pl. 1 1.7
olstkke 1X 1,77
santos 1 1,6
m gladbach 1 1.75
nacional 1 1,8
DZISIAJ PARZYSTE
80 14 4 28
pozdrowionka
...dziendoberkowski....
maniekg obejrzyj wczorajsze typy moje i nostromika do buka my już świętujemy i czekamy do ML.reszta jak wejdzie to dobrze a jak nie to mała strata i tak już ++++++++++++++++++++++++
dzisiaj parzyste
20 30 80
14 8 78 64
maniekg obejrzyj wczorajsze typy moje i nostromika do buka my już świętujemy i czekamy do ML.reszta jak wejdzie to dobrze a jak nie to mała strata i tak już ++++++++++++++++++++++++
dzisiaj parzyste
20 30 80
14 8 78 64
....do tego doszły 2-ie 4 i 6-ść 3-ek w DL no i spory awans w rankingu DL
ale to już tylko dla satysfakcji idziemy na browarka wszystkim powodzonka
ale to już tylko dla satysfakcji idziemy na browarka wszystkim powodzonka
uroki sportu
kupon na 20 000 rozwala znowu POLSKA - biedne robaczki hokeiści nie dali rady anglikom no cóż tylko sport jutro z psycholka typy na cały tydzień ale i tak na dużym plusie
z nieparzystych dzisiaj mam nadzieję
3 25 49 73
pozdrowionka
kupon na 20 000 rozwala znowu POLSKA - biedne robaczki hokeiści nie dali rady anglikom no cóż tylko sport jutro z psycholka typy na cały tydzień ale i tak na dużym plusie
z nieparzystych dzisiaj mam nadzieję
3 25 49 73
pozdrowionka
////dziendoberkowski////
zgodnie z obietnicą typy dla buka wybrane z moich kuponików
orgryte 1.75
st.patrics 2.1
wolves >2.5 gola
fredericia 1.7
1860Monachium 1,95
belinzona 1,8
aik sztokcholm 1.6
legia 2,0
auxerre 1.60
zgodnie z obietnicą typy dla buka wybrane z moich kuponików
orgryte 1.75
st.patrics 2.1
wolves >2.5 gola
fredericia 1.7
1860Monachium 1,95
belinzona 1,8
aik sztokcholm 1.6
legia 2,0
auxerre 1.60
wedle nostromika 90% parzyste a dzisiaj prawdopodobne 12 14 64 58 80
.... i jeżeli nic nie zakłóci obrotu gwiazd parzyste powinny górować w tym tygodniu chociarz możliwy opad dwóch równowag ale to tak bredzi po wczorajszej popijawie co nieco nam weszło / sport /
...jeszcze taka szóstka..
exeter 2,1
torguay 1,7
grenoble 1.6
schalke 1.4
k.lautern 2,1
sibernik 1.9
exeter 2,1
torguay 1,7
grenoble 1.6
schalke 1.4
k.lautern 2,1
sibernik 1.9
potle --- kupon był za dwa zeta w sts 24 zdarzenia gdzie kurs najnższy był 1.55 najwyższy 3.05 to był tzw. pociąg lub tramwaj jak kto woli z kolei on był podzielony na zestawy systemowe 5/8 co dało nam z nostromikiem trochę kasy i radości
a dzisiaj poszedł pociąg 28 zdarzeń do końca tygodnia w razie wejścia wszystkiego wygrana bedzie 48 983 zeta za dwa
łukasz my z nostromikiem wszystko czytamy z gwiazd tam jest wszystko na sporcie się nie znamy a trafiamy
wszystko w obrotach maszyny losującej ale nostromik kiwa na 97 a co na to kogucik
pewne jest tylko to że jutro nowy dzięń i nowe losowanie wszystko inne to prawdopodobienstwo
przeczucie
intuicja i takie tam
przeczucie
intuicja i takie tam
masz większą sumke to nie ryzykuj na 1-no zdarzenie ale zagraj systemem na kilka
..jak puszczasz u buka to zapewne siedzi tam milutka pani i ona ci wszystko wytłumaczy ci jak i za ile można na maxa zagrać
dziendoberkowski
koguciku w/g nas cierpisz na wahadło dlatego nie grasz mimo pewności choroba ta znana jest wszystkim graczom którzy nawet nie zdają sobie sprawy że na nią cierpią A CO TO TAKIEGO
idziesz do kolektury mając pewność że padną parzyste po drodze łapie cię zwątpienie a może nie wyjdą kupon do kosza i z powrotem do domku oto powód dlaczego nie grasz
koguciku w/g nas cierpisz na wahadło dlatego nie grasz mimo pewności choroba ta znana jest wszystkim graczom którzy nawet nie zdają sobie sprawy że na nią cierpią A CO TO TAKIEGO
idziesz do kolektury mając pewność że padną parzyste po drodze łapie cię zwątpienie a może nie wyjdą kupon do kosza i z powrotem do domku oto powód dlaczego nie grasz
w dużego mie grajcie
dzisiaj na nas kolejka ale nie jesteśmy pazerni starczy nam 1/3 bo co robić z taką kasą w psycholku
dzisiaj na nas kolejka ale nie jesteśmy pazerni starczy nam 1/3 bo co robić z taką kasą w psycholku
z przepowiedni nostromika
dziś wielka pompa legia wygrała w Krakowie idziemy opić kogucik nie martw się ta choroba nie jest szkodliwa
dziś wielka pompa legia wygrała w Krakowie idziemy opić kogucik nie martw się ta choroba nie jest szkodliwa
> dziendoberkowski <
z psycholka typy dla buka
cs brugge 1,60
shamrock 1,60
magdeburg 1,95
southampton 1,85
lanus 1,75
auxerre 1,50
strasbourg 1,80
barca 1,45
jaguares 1,60
livingston 2,30
pozdrawki i spokoju w tym pokoju
z psycholka typy dla buka
cs brugge 1,60
shamrock 1,60
magdeburg 1,95
southampton 1,85
lanus 1,75
auxerre 1,50
strasbourg 1,80
barca 1,45
jaguares 1,60
livingston 2,30
pozdrawki i spokoju w tym pokoju
kogucik zejdz z tej areny i nie chlap głupot o progresji 20 krotnej- jaką ty progresją grasz mąciwodo że by ci starczyło i jeszcze zostało PRAWDZIWA PROGRESJA POLEGA NA PODWAJANIU STAWKI NASTĘPNEGO DNIA PO WPADCE
przy podwajaniu stawki 20 krotnej wyszło by ponad milion zeta kto nie wierzy nich policzy
1-szy dzień 2 zeta
2-gi dzień 4 zeta
3-ci dzień 8 zeta......
.........20-ty dzień ponad 1 milion zeta a więc nie mąć ludziom w głowach o progresji a używaj raczej sformułowania do 20 krotnej stawki lepiej oddaj się w ręce dobrego psychiatry u mnie w p[sycholku jest jeszcze pare wolnych miejsc
przy podwajaniu stawki 20 krotnej wyszło by ponad milion zeta kto nie wierzy nich policzy
1-szy dzień 2 zeta
2-gi dzień 4 zeta
3-ci dzień 8 zeta......
.........20-ty dzień ponad 1 milion zeta a więc nie mąć ludziom w głowach o progresji a używaj raczej sformułowania do 20 krotnej stawki lepiej oddaj się w ręce dobrego psychiatry u mnie w p[sycholku jest jeszcze pare wolnych miejsc
to jaka to progresja -
u mnie w psycholku jeden gra na 5/5 zaczyna od 2.50 kończy na 25 zeta i wraca do początku i tak w koło i to także jest rodzaj progresji
u mnie w psycholku jeden gra na 5/5 zaczyna od 2.50 kończy na 25 zeta i wraca do początku i tak w koło i to także jest rodzaj progresji
i tu pies pogrzebany bo mając taką kasę nikt nie gra w lotto-- koguciku niejednokrotnie dawałem przykłady na to iż potrafiłem lepij niż ty przewidzieć P/NP lub podsuwać tutaj obecnym możliwości ciągów liczb na kuponie a także trafnie podawałem typy dla buka co i ty możesz potwierdzić bo wszak wielokrotnie namawiałem cię do grania systemem na kilka zdarzeń ale każdy gra jak chce
niestety gram tylko za 2.5 a z liczb które powinny wskoczyć
4 44 20 30 8 18 21 2 73 no i w prognozie do trzech dni spodziewany wysyp 50-ek i 40-ek możliwość parek 68/69 8/9 i wystąpienie kombinacji 1/2/5/8 a na dzis to wydaje mi się wielce prawdopodobna piątka
4 44 20 25 27
i napodstawie wczorajszego losowania atak parzystch z czego trójka powinna wyjść z ósemek a jak będzie zobaczymy
4 44 20 30 8 18 21 2 73 no i w prognozie do trzech dni spodziewany wysyp 50-ek i 40-ek możliwość parek 68/69 8/9 i wystąpienie kombinacji 1/2/5/8 a na dzis to wydaje mi się wielce prawdopodobna piątka
4 44 20 25 27
i napodstawie wczorajszego losowania atak parzystch z czego trójka powinna wyjść z ósemek a jak będzie zobaczymy
a teraz może większość z panstwa grających już to zauważyło sposób na pewniaki
prosty skuteczny
wystarczy zagrać na liczbę wylosowaną w numerku dlatego dzisiaj stawiam na 4
prosty skuteczny
wystarczy zagrać na liczbę wylosowaną w numerku dlatego dzisiaj stawiam na 4
u mnie idzie burza wypadam - samych wygranych dla wszystkich
POLSKA GOLA jedno jest pewne gola strzeląąąąąąąą
ale może być i mały grunwald a więc 2:1 dla orłów
POLSKA GOLA jedno jest pewne gola strzeląąąąąąąą
ale może być i mały grunwald a więc 2:1 dla orłów
do kogucika systemem to gram u buka i to także nie codziennie ale zwrot stawek włożonych od 3-6 razy chyba że są takie mecze w których wynik jest praktycznie do przewidzenia / pamiętne derby czech gdzie wpadło sporo kasy /wtedy trchę pływam ale także nie za ostro -- nie traktuje tego jako zarobek ale jako zabawę co do ML.gram tylko 1 zakład ot tak dla checy typowanie także traktuję jako zabawę Wracając do wczorajszej mojej prognozy no ćóż panie kogucik wystarczyłoby dobrze rozpisać 8-ki i 40-ki gdzie przewidziałem atak do trzeciego losowania i można by się cieszyć z wygranej co do parzystych także niewiele się pomyliłem bo była równowaga ale może dzisiaj będzie lepiej powodzenia i pozdrowionka z psycholka dla wszystkich
>>>> a ja psychol pozdrawiam was wszystkich>>>>
i wedle obrotu kul na kuponie wypada na
....1 61 65 76 25....
grajcie wygrywajcie
i wedle obrotu kul na kuponie wypada na
....1 61 65 76 25....
grajcie wygrywajcie
..mam pytanie czy w profie czy gdziekolwiek prócz lotto można wysyłac na wielokrotne losowanie bo u mnie w psycholku w MIXie tylko na dany dzień
....z zerówek możliwe
20 50 60 jako całość lub z osobna
no to powodzonka z psycholka pozdrawki dla wszystkich narazieńka
20 50 60 jako całość lub z osobna
no to powodzonka z psycholka pozdrawki dla wszystkich narazieńka
...z psycholka ...dzięki adam rudasi
a na marginesie ta parka raczej dzisiaj nie ma szans aleeeee obym się mylił ...
a na marginesie ta parka raczej dzisiaj nie ma szans aleeeee obym się mylił ...
...hejka wszystkim...
po analizie układu gwiazd spodziewamy się najazdu 30-ek w sile min.3-ech ponadto podróże liczb wskazują na wystąpienie parek
8-9 61-65 33-43 8-18 oraz trójki 10 50 60 co się tyczy 70 możliwy i-opad 72 74 79
>>>>pozdrowienia z psycholka i samych 10 na kuponach>>>
NARAZIONKO
po analizie układu gwiazd spodziewamy się najazdu 30-ek w sile min.3-ech ponadto podróże liczb wskazują na wystąpienie parek
8-9 61-65 33-43 8-18 oraz trójki 10 50 60 co się tyczy 70 możliwy i-opad 72 74 79
>>>>pozdrowienia z psycholka i samych 10 na kuponach>>>
NARAZIONKO
...a nam to lotto....
i tak gramy jak chcemy pozdrowioneczka z psycholka dodatkowa 10-ka do przemyśleń na dzisiaj
60 61 79 49 35 45 50 73 74 76
i tak gramy jak chcemy pozdrowioneczka z psycholka dodatkowa 10-ka do przemyśleń na dzisiaj
60 61 79 49 35 45 50 73 74 76
pozdrowionka z psycholka>>
na jutro prognoza optymistyczna dla obstawiających górny pułap
z czego zdecydowanymi faworytami są
1 2 4 5 13 18 20 25 28 29
na jutro prognoza optymistyczna dla obstawiających górny pułap
z czego zdecydowanymi faworytami są
1 2 4 5 13 18 20 25 28 29
>>>pozdrowionka z psycholka>>>
jeżeli szukacie 10-ki na dzisiaj to powinna wypaść w pierwszej linii naszych kuponów zaś druga będzie roztrzelana po pozostałych liniach
.... lotto jesteś jak rozkapryszona dama / temu dam i temu a wam może ....stań się p........ką i daj nam wszystkim wszak nasze instrumenty / czyt. kupony /dziesiątkami stoją
pozdrawiam wszystkich i powodaonka
jeżeli szukacie 10-ki na dzisiaj to powinna wypaść w pierwszej linii naszych kuponów zaś druga będzie roztrzelana po pozostałych liniach
.... lotto jesteś jak rozkapryszona dama / temu dam i temu a wam może ....stań się p........ką i daj nam wszystkim wszak nasze instrumenty / czyt. kupony /dziesiątkami stoją
pozdrawiam wszystkich i powodaonka
... z ostatniej chwili gorąca piątka może dzisiaj wskoczyć.... 20 40 60 73 76....
>>witam wszystkich z psycholka<<
wczorajsza prognoza sprawdziła sie co do joty prócz pewniaków które się nie zeszły
na dzisiejsze losowanko ponownie szukamy 10-ki w górnej strefie chmur liczbowych natomiast z pewniaków liczę zapewne jak większość na :
2 57 63 44 50 40 ale to nie my losujemy tylko oni i wylosują co będą chcieli
...pozwól żyć maszyno i na kupony nasze 10-ki nam ślij...do usłyszonka
wczorajsza prognoza sprawdziła sie co do joty prócz pewniaków które się nie zeszły
na dzisiejsze losowanko ponownie szukamy 10-ki w górnej strefie chmur liczbowych natomiast z pewniaków liczę zapewne jak większość na :
2 57 63 44 50 40 ale to nie my losujemy tylko oni i wylosują co będą chcieli
...pozwól żyć maszyno i na kupony nasze 10-ki nam ślij...do usłyszonka
...w tym tygodniu należy się także spodziewać nalotu 70-ek i całej 12 w przedziale wiekowym od 53 ---79 a może już dziś
...kupony same trafnie skreślajcie się ... narazionka
...kupony same trafnie skreślajcie się ... narazionka
...wieczorkiwicz z psycholka...a mogło być tak pięknie 2 kupony 14 trafionych i tylko 2 razy 7/10 ale dobre i to narazie opcji na jutro nie mam ale dwie ostatnie prognozy z psycholka się sprawdziły pozdrowionka dla tych co przegrali bo nie uwierzyli iż takie farmazony psychola mogą się sprawdzić pozdrowionka z psycholka idziemy z nostromikiem łyknąć browka i pćia do juterka
...nostromik widział gwiazdy po trzy spadające.....
3 13 53
5 55 65
8 18 38
3 13 53
5 55 65
8 18 38
dzięki
10-ka była na wyciągnięcie ręki może gdybym poświęcił dychę zamiast piątki......
10-ka była na wyciągnięcie ręki może gdybym poświęcił dychę zamiast piątki......
...dla wyjaśnienia po przewidzeniu ataku 30-ek jasne było że nastąpi atak 70-ek wynika to z tego iż wzajemne stosunki liczb na kuponie zmieniły orientacje by nas zmylić ot i cała tajemnica poprzednio 79-ki byłyby po 20-ach lub 50-ach ale totzk na marginesie
dobranocki pora pćia
dobranocki pora pćia
....witam wszystkich....
z przykrością donoszę iż w dniu dzisiejszym prognozy lotto nie będzie z powodu nadmiaru szcęścia bo okazało się po dokładnym sprawdzeniu kuponów iż padła 7/10 i 8/10 i z nostromikiem trochę popłyneliśmy jak strzezwiejemy to może coś będzie jednak spadające gwiazdy mogą wpaść / wpis 24695 /
z przykrością donoszę iż w dniu dzisiejszym prognozy lotto nie będzie z powodu nadmiaru szcęścia bo okazało się po dokładnym sprawdzeniu kuponów iż padła 7/10 i 8/10 i z nostromikiem trochę popłyneliśmy jak strzezwiejemy to może coś będzie jednak spadające gwiazdy mogą wpaść / wpis 24695 /
>>> witam z psycholka <<<
dzisiaj bez prognozy ale zapewne wszystkim rzuca się w oczy iż spodziewany jest nalot 50-ek / niekoniecznie w dniu dzisiejszym ale.../
gorące liczby to zapewne 50-ki oraz 38 45 49 29 5 13 18 powodzonka
dzisiaj bez prognozy ale zapewne wszystkim rzuca się w oczy iż spodziewany jest nalot 50-ek / niekoniecznie w dniu dzisiejszym ale.../
gorące liczby to zapewne 50-ki oraz 38 45 49 29 5 13 18 powodzonka
...BEDZIE 18 MLN...
I ANI DEKA WIĘCEJ
BĘDZIE 5 SZÓSTEK W TYM JEDNA MOJA Z NOSTROMIKIEM
POZDROWIONECZKA Z PSYCHOLKA
I ANI DEKA WIĘCEJ
BĘDZIE 5 SZÓSTEK W TYM JEDNA MOJA Z NOSTROMIKIEM
POZDROWIONECZKA Z PSYCHOLKA
...CZYTALIŚMY znostromikiem w gwiazdach o 19:05 brakowało 160 tys. do 20mln.kolektury maxymalnie do 21:50 a więc jest nadzieja ze pula osiągnie około 21mln.powodzonka ,Pozdrowionka z psycholka
....witam wszystkich z psycholka...
na ten tydzien zapowiada się nalot 40-ek
temat DL.
do wszystkich grających na trafił i zawierających zakłady w ilości powyżej 4 zakładów
jeżeli chcecie uniknąć stresu zwiazanego z trafieniem szóstki na jednym kuponie / ale się nie zeszły / puszczajcie zakłady na kilku kyponach a nie na jednym i sprawdzajcie z małymi przerwami aby nie pametać numerków na poprzednim kuponie ....
NIECH NAM WCHODZĄ SAME SZÓSTKI POZDROWIONKA:-)))
na ten tydzien zapowiada się nalot 40-ek
temat DL.
do wszystkich grających na trafił i zawierających zakłady w ilości powyżej 4 zakładów
jeżeli chcecie uniknąć stresu zwiazanego z trafieniem szóstki na jednym kuponie / ale się nie zeszły / puszczajcie zakłady na kilku kyponach a nie na jednym i sprawdzajcie z małymi przerwami aby nie pametać numerków na poprzednim kuponie ....
NIECH NAM WCHODZĄ SAME SZÓSTKI POZDROWIONKA:-)))
........aleeeeeee jazda pula przekroczyła 37 710 000..............
POZDROWIONKA
POZDROWIONKA
...DZIĘKI......wiesci z psycholka....pijemy....fatum czu zapowiedz wizyty w ODz.GŁ.wczoraj o włos od szóstki a dzisiaj kupon wysłany.....
27 4o 44 45 49 60 64 72 18 63 aleeeeee do przodu ...pozdrowionka....
27 4o 44 45 49 60 64 72 18 63 aleeeeee do przodu ...pozdrowionka....
......pozdrowionka z psycholka.....
jakie prognozy dla naszych kuponów - gwiazd dużo ciężko znalezc te właściwe - ale możliwy zlot 30-ek my już rozpoczeliśmy polowanie a czy konfiguracja dobra okaże się ...udanych łowów....pozdrowioneczka...
jakie prognozy dla naszych kuponów - gwiazd dużo ciężko znalezc te właściwe - ale możliwy zlot 30-ek my już rozpoczeliśmy polowanie a czy konfiguracja dobra okaże się ...udanych łowów....pozdrowioneczka...
...witam wszystkich z psycholka nadal polowanie na 30-ki, a dzisisj nad psycholkiem widziałem orła cień na niebie w koronie a nad nią 16-ka to jest + do trzech losowań pozdrowioneczka
...patrze w niebo i na kupon liczby na nim pojawiają się całe ciągi które wybrać kto to wie ale w najbliższym czasie 10-ka będzie z przedziału 60-80 a może już dziś BRACIA DO KUPONÓW WALCZMY
...pokonajmy siły nieczyste w maszynie tkwiące niechaj dziesiątki zakwitną jak grzyby po deszczu ....WALCZMY
.... walnięty czy nie udowodnij że twoje przepowiednie będą lepsze od moich bo na moich jeżeli by ktoś brał je pod uwagę kasę na bank by zarobił wielu może to potwierdzić - inaczej proszę o nie drwienie ze mnie mimo mojeo nick-a POZDROWIONKA Z Psycholka
>>>>>>>>>>>>>12 09 1971 w DL> padły ..........4 5 23 31 39 44 pozdrowioneczka z psycholka
...witam wszystkich z psycholka... dzieki za dzięki wiadomo że nikt nie jest nieomylny ,gratulacje tym którzy zawierzyli i zagrali ,co do 16 / 16 w ML.i 16 w DL/ może dlatego figurowała nad orłem jako plus ,Niestety wystapienie aż tylu 60-ek zaburzyło troche oddziaływanie wzajemne na liczby bliskosasiedzkie i prognozy nieco się różnią od tych podawanych ,ale nadal polowanie na 30-ki....
...dla wszystkich system 100% za darmo.....
jeżeli nie znacie to polecam można zprawdzić aby nikt jak niejaki psychol-ek znowu nie nazwał mnie głupim choć nick na to wskazuje.....
jeżeli nie znacie to polecam można zprawdzić aby nikt jak niejaki psychol-ek znowu nie nazwał mnie głupim choć nick na to wskazuje.....
...nawiedzony jeżeli dorównasz mi mi w moich prognozach to będe sie leczył a na razie znikaj...
system......do przetestowania >>>>>
patrzymy na losowanie z dnia 1 wybieramy liczbę która bądz nie wystąpiła lub wystąpiła w sile nie większej niż dwa rozpisujemy takie cyfry na 5-ki lub 6 i gramy cały miesiąc na bank nie stracimy,można dodać liczby 1-ą i ostatnią tworząc 10-kę do rozpisu
patrzymy na losowanie z dnia 1 wybieramy liczbę która bądz nie wystąpiła lub wystąpiła w sile nie większej niż dwa rozpisujemy takie cyfry na 5-ki lub 6 i gramy cały miesiąc na bank nie stracimy,można dodać liczby 1-ą i ostatnią tworząc 10-kę do rozpisu
...oczywiscie powyższy system można rozbudować dodając liczby bliskosąsiedzkie i rozpisać na większą liczbę zakladów ale to zalęż od zasobności porfela ....POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
...przykład 1.08 brak 6 i pochodnych moja prognoza brzmiała o 10 -ce od 60 - 80 sprawdzona brak jednej mogłem dodać o wystąpieniu także liczb z 6-ką wchodzą także chyba było ich przesilenie 5 lub 6 z 8-śmiu pozdrawiam to tylko do przetestowania kto zechce i ma czas może przetestować wszystkie liczby w/g mojego systemu
...pragne jeszcze przypomnieć wszystkim o braniu pod uwagę liczb z innych losowań jako wykładnika do typów w ML.a numerka jako nadchodzącego pewniaka oczywiście to działa również i w drugą stronę ale pewnie wszyscy o tym doskonale wiecie pozdrawiam i samych wygranych kuponów
...jescze moment---- to bierzemy pod uwagę siłe wystąpień ale na maxa do trzeciego losowania lub trzeba zdać się na intuicję
...po za tym siła wystąpień typu 1 liczba 2-ie 1-na dwie wrózy rychły nawał takich liczb testujcie wygrywajcie ........
....nigdy nie można być pewnym moje prawdopodobne typy w dziale typowań ale w/g ostatnich działań wojennych na kuponach całkiem możliwa jest 10-ka przedziałach /1-10:30-40:60-70 a cała 20 wylosowanych liczb będzie się składać z 2-ch 50 2-ch 20 od 2-4-ch 70 i 2-ch 40-ek ale mogę się troche mylić....
....co do pewniaków myśle że warto popatrzeć na liczby z innych gier to na razie
...to tylko moje sposoby na typowaniea wiadomo ilu graczy tyle metod ale poto jest ta stronka aby się dzielić swoimi spostrzeżeniami...
...małe sprostowanie -----miałem na myśli dziesiątkę z tych trzech przedziałow liczbowych
.....WITAM I POZDRAWIAM wszystkich z psycholka....
najpierw pewne wyjaśnienie - suche podawanie liczb to język jasny nawet dla głupa dlatego postanowiłem urozmaicić tę znakomitą stronkę pewnymi zwrotami w typie prognozy pogody - kto nieraz czytał moje wklepywanie wie o co chodzi to jest mój styl komu przeszkadza / po prostu nie czytać /strona ta jest po to abyśmy mogli sie dzielić swoimi spostrzezeniami, metodami zdaję sobie także sprawe że moje wpisy u jednych sprowadzały lekki uśmieszek a u innych stukanie w czoło ,ale to całkiem normalne zjawisko ...
najpierw pewne wyjaśnienie - suche podawanie liczb to język jasny nawet dla głupa dlatego postanowiłem urozmaicić tę znakomitą stronkę pewnymi zwrotami w typie prognozy pogody - kto nieraz czytał moje wklepywanie wie o co chodzi to jest mój styl komu przeszkadza / po prostu nie czytać /strona ta jest po to abyśmy mogli sie dzielić swoimi spostrzezeniami, metodami zdaję sobie także sprawe że moje wpisy u jednych sprowadzały lekki uśmieszek a u innych stukanie w czoło ,ale to całkiem normalne zjawisko ...
... a dzisiaj chciałbym wszystkim przedstawić jedną z metod typowania nazwana przeze mnie metodą KRZYWA LINIA....LUB KONTROLOWANE CHYBIŁ TRAFIŁ
...bierzemy blankiet ML.i wpisujemy pierwszą liczbę wylosowaną dnia poprzedniego następnie od tej liczby rysujemy krzywą / trójkąty połączone / aż do końca blankietu, następnie od liczby 80 robimy to samo w drugą stronę --przecięcia się linii oraz wierzchołki służą jako wykładnik naszych liczb ,wypisujemy wszystkie liczby i sprawdzamy na dwa losowania do tyłu puszczamy te które nie wystąpiły...