Wpisy użytkownika psychol
Łącznie 342 wpisów w archiwum, pokazane od nr 16 782. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jeżeli słońce oświeci to prognozę wielce prawdopodobną podamy wieczorem jak siostra niejednokrotnie przeorana pozwoli
dzisiaj
1 ! 2 ! 1 ! 2 ! 1 ! 2
dla buka
liverpool 1
widzew obie sttrzelą
legia > 2.5 gola
górnik 1
bolton obie strzelą
getafe strzeli
slawia praha 1 /hokej / to z psycholka narazie wszystko
1 ! 2 ! 1 ! 2 ! 1 ! 2
dla buka
liverpool 1
widzew obie sttrzelą
legia > 2.5 gola
górnik 1
bolton obie strzelą
getafe strzeli
slawia praha 1 /hokej / to z psycholka narazie wszystko
dzińdoberkowski
prognoza na dzisiejszą 10-kę możliwy atak na pozycję środkowe liczb z grupy 40 / do 5 w porywie/ dwie 50-ki dwie 60 -ki z 70-ek możliwy nawrót choroby o sile rażenia 3 no i wielce prawdopodobny układ w górnej strefie wzdychania 1 2 8 11
prosto z psycholka pod kierunkiem nostromika nadawał psychol typy dla buka powyżej a dla kogucika możliwy jednak atak na dzisiaj parzystych
prognoza na dzisiejszą 10-kę możliwy atak na pozycję środkowe liczb z grupy 40 / do 5 w porywie/ dwie 50-ki dwie 60 -ki z 70-ek możliwy nawrót choroby o sile rażenia 3 no i wielce prawdopodobny układ w górnej strefie wzdychania 1 2 8 11
prosto z psycholka pod kierunkiem nostromika nadawał psychol typy dla buka powyżej a dla kogucika możliwy jednak atak na dzisiaj parzystych
DZIENDOBERKOWSKI
na dzisiaj prognoza wystąpienia ostatni raz w tym tygodniu przewagi nieparzystych oraz przypuszczalny atak 40 - ek na pozycje środkowe naszych kuponów
co do pewniaków nostromik całą noc w niebo spoglądał ale niestety nic nie dojrzał jednak wymamrotałsędziwy jest i nie wiem czy dobrze zrozumiałem
32 40 44
5 2 64 79
na dzisiaj prognoza wystąpienia ostatni raz w tym tygodniu przewagi nieparzystych oraz przypuszczalny atak 40 - ek na pozycje środkowe naszych kuponów
co do pewniaków nostromik całą noc w niebo spoglądał ale niestety nic nie dojrzał jednak wymamrotałsędziwy jest i nie wiem czy dobrze zrozumiałem
32 40 44
5 2 64 79
typy dla buka obok
obie strzelą lub X
legia >2.5 gola
dortmund >2.5 gola
k kielce obie strzelą
bayern 1
obie strzelą lub X
legia >2.5 gola
dortmund >2.5 gola
k kielce obie strzelą
bayern 1
może nastąpić wychylenie w 40-ach
41,,,,,,46
no i
!!!!8!!!!8!!!!!8!!!!!!8
41,,,,,,46
no i
!!!!8!!!!8!!!!!8!!!!!!8
ale jazda
lech wedle mego zyczenia
X i obie strzelili 2 paki do przodu
aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
lech wedle mego zyczenia
X i obie strzelili 2 paki do przodu
aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dobrze zaczyna się wieczorek teraz czekam na moją dziesiątkę w mulciaka nostromik także zadowolony
zależy w co jak zakłady sportowe polecam BWIN jak i w LOTTO bgun a wogóle przejrzyj promocj e buków w internecie wpłacisz kasę dostaniesz do 100% od nich i się bawisz
a mówiłem graj systemem mniej byś stracił no ichyba od jutra powrót parzystych
koguciku dla ciebie jest w internecie buk Bgun wpłacasz kasę 900 zeta dostajesz 360 od nich i się bawisz możesz grać tam w lotto sport dl numerek
no wiesz stanisław nostromik jest stary lubi także się mylić dlatego zalecałem grać w systemie mniejsza strata
dzisiaj lech 3.10 i 1.75 za bramki
legia 1.45 za bramki
dzisiaj lech 3.10 i 1.75 za bramki
legia 1.45 za bramki
dziendoberkowski
prosto z psycholka życzenia dla naszych pań
lotto niech sypnie cyferkami a tulipana niech da pan
typy dla buka obok
KK------obie strzelą
bayern--->2.5 gola
liverpool 1
G Z tu bym zaryzykował X2/wyjdzie niezły kurs lub obie strzelą
łks X2 w ml narazie pusto nostromik śpi ale radzę uważać na 60-ki
prosto z psycholka życzenia dla naszych pań
lotto niech sypnie cyferkami a tulipana niech da pan
typy dla buka obok
KK------obie strzelą
bayern--->2.5 gola
liverpool 1
G Z tu bym zaryzykował X2/wyjdzie niezły kurs lub obie strzelą
łks X2 w ml narazie pusto nostromik śpi ale radzę uważać na 60-ki
wieczorkowski
pisałem atak 40 atak 60 się sprawdziło na 4
a teraz typki dla buka nieco ryzykowne ale warte grzechu
wisła >2.5 gola
empoli X 1
tottenham X lub obie strzelą
santander 1
wigan 1 X nieco ryzykowne ale wszystkiego można się spodziewać
pisałem atak 40 atak 60 się sprawdziło na 4
a teraz typki dla buka nieco ryzykowne ale warte grzechu
wisła >2.5 gola
empoli X 1
tottenham X lub obie strzelą
santander 1
wigan 1 X nieco ryzykowne ale wszystkiego można się spodziewać
tak se z nostromikiem piwko chłepczemy a ten 10 z 30 i wkoło macieju to tak myślę że jutro 10 trzeba szukać w pierwszej 10-ce
no i chiba nastąpi w końcu atak parzystych bo nostrmik widzi podwójnie
dzieńdoberkowski
z psycholka typy dla buka
ML - możliwy atak parzystych w sile 12 stopni
wisła 1 i > 2.5 gola
empoli milan stawiam X 1
tottenham x i obie strzelą
santander 1
wigan X 1 i obie strzelą typy trochę na ryzyko dla odważnych ale można zaryzykować
numerki do ml
61 64 73 76 78 79 80 50 44 40
z psycholka typy dla buka
ML - możliwy atak parzystych w sile 12 stopni
wisła 1 i > 2.5 gola
empoli milan stawiam X 1
tottenham x i obie strzelą
santander 1
wigan X 1 i obie strzelą typy trochę na ryzyko dla odważnych ale można zaryzykować
numerki do ml
61 64 73 76 78 79 80 50 44 40
lista pewniaków sportowych
małysz nie na podium
botofago
santos
barcelona
benfica
fc koln
mannheim
frisk asker
i trochę ryzykowny ale wart grzech
sunnderland X1
małysz nie na podium
botofago
santos
barcelona
benfica
fc koln
mannheim
frisk asker
i trochę ryzykowny ale wart grzech
sunnderland X1
dziendoberkowski wieści z psycholka miały byc parzyste ale jak stwierdził nostromik miesiąc nieparzysty rok parzysty to i nieparzyste mogą chodzić i znowu nostromik miał rację 40-ki się skumulowały w sile 6 sztuków
w tym tygodniu o ile dobrze zrozumiałem to 60-ki powinny się skumulować
w tym tygodniu o ile dobrze zrozumiałem to 60-ki powinny się skumulować
a trójeczka 41 44 45 także powinna wyjść ale jak będzie to tylko Rembiszewski wie
typy dla buka obok
st pauli 1 lub >2.5 gola
boawista strzeli
lens X1
stuttgard >2.5 gola
inter obie strzelą
st patrick 1
york X 1
zwolle 1
bufallo X 1
no to narazieńka samych trafionych
typy dla buka obok
st pauli 1 lub >2.5 gola
boawista strzeli
lens X1
stuttgard >2.5 gola
inter obie strzelą
st patrick 1
york X 1
zwolle 1
bufallo X 1
no to narazieńka samych trafionych
DZIENDOBERKOWSKI
prosto z psycholka
typy pewne dla buka te obok
poz.1 > 2.5 goli
poz2 obie strzelą
lens 1 X
stuttgard > 2.5 goli
hamburg obie strzelą
no i tak jak nostromik przewidział 60-ki zaczęły atak z grubej rury od razu 4-ry ale na dziś warto chyba patrzeć na 30-ki no to powodzonka
prosto z psycholka
typy pewne dla buka te obok
poz.1 > 2.5 goli
poz2 obie strzelą
lens 1 X
stuttgard > 2.5 goli
hamburg obie strzelą
no i tak jak nostromik przewidział 60-ki zaczęły atak z grubej rury od razu 4-ry ale na dziś warto chyba patrzeć na 30-ki no to powodzonka
lukasz wpis 17443
i prawie codziennie podaję swoje propozycje do buka
i prawie codziennie podaję swoje propozycje do buka
DZIENDOBERKOWSKI
prosto z psycholka dwie bomby na dzisiaj
1,,4,,13,,,18,,32,,48,,61,,,70,,78,,80 iiiii
4,,8,,13,,16,,,31,,,34,,,37,,,39,,,63,,,70
typy dla buka obok
lech obie strelą i X
a villa 1
celtic > 2.5 bramki
everton 1
tottenham X 2
prosto z psycholka dwie bomby na dzisiaj
1,,4,,13,,,18,,32,,48,,61,,,70,,78,,80 iiiii
4,,8,,13,,16,,,31,,,34,,,37,,,39,,,63,,,70
typy dla buka obok
lech obie strelą i X
a villa 1
celtic > 2.5 bramki
everton 1
tottenham X 2
dziendoberkowski
prosto z psycholka!!!!!
wszystkim polecam na dzisiaj dwie wczorajsze moje bomby w których padły dwa razy 5/10 ale to jak kto chce no i propozycje dla buka
lech obie strzelą
brema >2.5
sporting obie strzelą
korona X2
schalke 1
powodzonka trzynasty nie musi być pechowy
prosto z psycholka!!!!!
wszystkim polecam na dzisiaj dwie wczorajsze moje bomby w których padły dwa razy 5/10 ale to jak kto chce no i propozycje dla buka
lech obie strzelą
brema >2.5
sporting obie strzelą
korona X2
schalke 1
powodzonka trzynasty nie musi być pechowy
rezerwacja w DL.
z psycholka
szóstka taka
3 12 14 18 33 46
kto jeszcze może niech śle i przypominam o swoich dwóch bombach wczoraj 2 x 5/10 a dziś 10 /10 MOŻE
z psycholka
szóstka taka
3 12 14 18 33 46
kto jeszcze może niech śle i przypominam o swoich dwóch bombach wczoraj 2 x 5/10 a dziś 10 /10 MOŻE
kogucik ty tu bajek ludziom nie wciskaj
za 460x kurs 1.95=897 zeta a nie ponad 4000
za 460x kurs 1.95=897 zeta a nie ponad 4000
po za tym aby pozbywaćsię strat w progresji nalężałoby grać progresją
1
2+1
4+1
8+1 itd wtedy można zyskać a tak owszem zyski są ale nie takie jak ty piszesz tak więc uważam że się przechwalasz no i mój nostromik tak samo a on ma matmę w jednym palcu tak więc kitu nie wciskaj
1
2+1
4+1
8+1 itd wtedy można zyskać a tak owszem zyski są ale nie takie jak ty piszesz tak więc uważam że się przechwalasz no i mój nostromik tak samo a on ma matmę w jednym palcu tak więc kitu nie wciskaj
kupon może wygrałeś ale odlicz straty i podaj czysty zysk a do czego może doprowadzić gra progresją jest taka bajka KACZORA001 niestety nie pamiętam nr wpisu
twoja wina kogucik bo nie napisałeś dokładnie za ile puściłeś i stąd wyszło zamieszanie
ogólnie dla nie wtajemniczonych gra progresją polega na podwajaniu stawki następnego dnia po w padce np
2 x 2 kurs
4 x 2
8 x 2 itd
2 x 2 kurs
4 x 2
8 x 2 itd
60 -ki wyszły wedle przewidzenia tak jak pisałem że będą się kumulować
marek wczoraj z dwóch bomb było 2 x 5/10 może do niedzieli wskoczy 10/10
nie ma takiej pewności i zaczynając zabawetrzeba liczyć się że nawet do 4 dni pod rząd będą wpadały mie te co chcemy
tak było bodajże pod koniec zeszłego roku szły same nieparzyste w maź. sile chyba 15 czy 16 sztuków
dobrywieczorek
zajme swoje stanowisko co do systemów żaden się nie sprawdzi jeżeli nie będzie w nim szczęśliwych liczb
zajme swoje stanowisko co do systemów żaden się nie sprawdzi jeżeli nie będzie w nim szczęśliwych liczb
a ja gram bo jak nostromik mówi graj a dzisiaj wygrasz to mu wierzę i od jutra będe drugim po mercedesie co trafił 10/10
10-ka od nostromika ponoć ma być wygrana
8,11,17,24,41,48,55,65,68,79 i od jutra zmieniam nicka na 250tysięcznik pozdrowienia z psycholka
10-ka od nostromika ponoć ma być wygrana
8,11,17,24,41,48,55,65,68,79 i od jutra zmieniam nicka na 250tysięcznik pozdrowienia z psycholka
dziendoberkowski
niestety nie trafiłem 10 i nie zmieniam nick-u nadal jestem psycholem i mówię wam dzisiaj będzie przesyt parzystych
typy dla buka obok
1
> 2.5 gola
1
sochaux strzeli
>2.gola
w mulciaka pewniakami powinny być 1--61--4--18---28 a jak będzie to zobaczymy pozdrowionka
niestety nie trafiłem 10 i nie zmieniam nick-u nadal jestem psycholem i mówię wam dzisiaj będzie przesyt parzystych
typy dla buka obok
1
> 2.5 gola
1
sochaux strzeli
>2.gola
w mulciaka pewniakami powinny być 1--61--4--18---28 a jak będzie to zobaczymy pozdrowionka
dziendoberkowski
prosto z psycholka dla graczy u buka typy obok
1 obie strzelą
2 > 2.5 gola
3 obie strzelą
4 1
5 obie strzelą lub X
w mulciaku jeszcze N a z pewniaków wydaję się że wejdą
79---12---31---40
pozdrowionka
prosto z psycholka dla graczy u buka typy obok
1 obie strzelą
2 > 2.5 gola
3 obie strzelą
4 1
5 obie strzelą lub X
w mulciaku jeszcze N a z pewniaków wydaję się że wejdą
79---12---31---40
pozdrowionka
ale najciekawsze są derby rzymu i tu bym obstawiał X po kursie ponad 3 lub że obie strzelą
hutnik 1
derby zagrzebia obie strzelą
kawasaki 1
santander obie strzelą
bayern
zurich
lugano
wszystko powinno wskoczyć
derby zagrzebia obie strzelą
kawasaki 1
santander obie strzelą
bayern
zurich
lugano
wszystko powinno wskoczyć
no cóz ale remis wypadł tak jak chciałem teraz typki dla tych co lubią ryzyko
legia > 2.5 gola
lazio X
juventus wygra
videoton wygra
system 3/4 za 200 ponad 2 tysiaki ja puściłem za 20 wygrana 219.38 jak wejdzie
legia > 2.5 gola
lazio X
juventus wygra
videoton wygra
system 3/4 za 200 ponad 2 tysiaki ja puściłem za 20 wygrana 219.38 jak wejdzie
WSZYSTKIM WESOŁEGO ALLELUJA I SZCZĘŚLIWYCH TYPÓW A DLA TYCH CO STAWIAJĄ NA MECZE RADZĘ UWAŻAĆ SĄ ŚWIĘTA I MOŻE PAŚĆ DUUUUUUUUUŻŻŻOOOOO REMISÓW
a ja wam mówię przychodzcie do mnie do psycholka u mnie sale bez klamek jeszcze sa wolne
a od nostromika taka dyszka na dwa dni
3,19,13,19,28,29,36,52,55,64
3,19,13,19,28,29,36,52,55,64
typy dla buka
madryt 1
legia 1
villareal -obie strzelą
liverpool 1
fatima nieco ryzykowna ale kurs ponad 3 zaprasza do ryzyka 1
do tego dwa mecze z ligi wegierskiej > 2.gola
madryt 1
legia 1
villareal -obie strzelą
liverpool 1
fatima nieco ryzykowna ale kurs ponad 3 zaprasza do ryzyka 1
do tego dwa mecze z ligi wegierskiej > 2.gola
swego czasu gdy siostra niejednokrotnie przełozona miała wolne czytałem chat-a od początku i spostrzezenie KACZORA 001 iż liczby wylosowane w innych grach zostną powielone w ML.czy na to wpadłeś
oczywiście bywa i na odwrót gdy spodziewmy się jakiejś kombinacji w ML pada ona także w DL.
jeszcze typy dla buka na dzisiaj kto chce sie zabawić
cruz azul------1.65
kawasaki-------1.70
new england----2.15
washington-X2--1.38
pachuca--------1.70
łączny kurs ponad 14
cruz azul------1.65
kawasaki-------1.70
new england----2.15
washington-X2--1.38
pachuca--------1.70
łączny kurs ponad 14
liverpol jak chce grać w pucharach musi wygrywać co do drużyn jakie nieznane liga japan america brazylia itp.tam zawsze są niezłe kursy
ja osobiście korzystam z intuicji wobec kursów i gram systemami 3/6 lub 4/6 wygrane małe ale są a przy takich kursach to kuszące
każda drużyna musi wygrać zremisować lub przegrać na te okazje musimy czekać jeżeli kurs na faworyta jest poniżej 1.4 to zapewne będzie niespodzianka
twoje typy no cóż
górnik x2
lechia może wygrać ale opcja >2.5 gola niewykluczona
sparta może wygrać ale alternatywą jest >2.5 gola
timra będzie grała na remis aby następny mecz wygrać a więc x2
górnik x2
lechia może wygrać ale opcja >2.5 gola niewykluczona
sparta może wygrać ale alternatywą jest >2.5 gola
timra będzie grała na remis aby następny mecz wygrać a więc x2
spojrzyj w kursy jak dużo pada remisów pada gdy kursy są np.w zaogrągleniu 2--3---2 albo 8--4---1.4
u buka 1200 zeta za 2 na same strzeli lub nie w multi 8/10 i ostatnio 4/6 w dużym ale słabo płacili niecałe 2-ie paki
w sts miałem kupon za 49 tys. gdzie spalił jeden faworyt o kursie 1.25 i to był pech
jeżeli obstawiasz drużyna ryzyka gdzie kurs za strzeki wychodzi 1.5 a czasem 1.7 to nie musisz tak dużo obstawiac
przy 3 meczach trzeba szukać o wysokich kursachi zagrać za odpowiednią stawkę wtedy jest efekt
najlepiej wybrac do 12 zdarzeń i zagrać jeden za 2 zeta reszta systemami 4/6 wtedy wygrane są pewniejsze ale wygrane trochi mniejsze ale są a oto chodzi
znam ryzykantów którzy grają za grbą kasę systemem 3/10 aby chociarz troche wygrać ale są tacy którzy stawiają 1000 lub 2000 na jeden mecz i także wygrywają ale oni mesiami się rozbijają
jeden z takich gości zaczynał od 100 zeta obstawiając 10 pozycji jak zaczął wygrywac podwyższał stawki teraz obstawia dwa trzy zespoły za 6000 tysiaków i z tego żyje sam widziałem i głupio misie zrobiło jak puszczałem za 2 zeta dlatego wolę grać w internecie przynajmniej nikt mnie nie widzi
dziendoberkowski
prosto z psycholka prognoza na dziś zachmurzenie średnie wieczorem możliwy opad liczb parzystych
no i koledzy łukasz maniek wieczorne typy /egzotyczne /wszystkie weszły jak chciałem lech li legia także aż żal że nie zagrałem po ryzykancku jak kogucik za większą kasę ale jest super
prosto z psycholka prognoza na dziś zachmurzenie średnie wieczorem możliwy opad liczb parzystych
no i koledzy łukasz maniek wieczorne typy /egzotyczne /wszystkie weszły jak chciałem lech li legia także aż żal że nie zagrałem po ryzykancku jak kogucik za większą kasę ale jest super
dziendoberkowski
prosto z psycholka typy dla buka
derby czech X lub strzelą obie
k lautern >2.5
rosenborg 1
malmoe 1x
tampa bay 1
frisk asker po porażce u siebie powinna wygrać
slavia pr, hokej 1X
prosto z psycholka typy dla buka
derby czech X lub strzelą obie
k lautern >2.5
rosenborg 1
malmoe 1x
tampa bay 1
frisk asker po porażce u siebie powinna wygrać
slavia pr, hokej 1X
z psycholka
no my z nostromikiem już do przodu czeskie derby jak chcieliśmy w obu opcjach wyślemy niejednokrotnie przełożoną po browarka i czekamy na następne mecze
no my z nostromikiem już do przodu czeskie derby jak chcieliśmy w obu opcjach wyślemy niejednokrotnie przełożoną po browarka i czekamy na następne mecze
akurat derby były na kuponie z meczami z chile a tamte wyszły dlatego się cieszę