Wpisy użytkownika pride2000
Łącznie 108 wpisów w archiwum, pokazane od nr 881 389. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
witam macie jakies trojki, piatki -kurcze co wygram jakas kase pozniej lipa i znow na minusie hehe
kiedys slonik dal mi szczescie na maturze to moze faktycznie wytarmosze jednego
wtedy tez myslalem ze bedzie lipa wsumie podobna sytuacja buahhahaha
witam wszystkich poradzi ktos z wyborem trojeczki liczb na 1-wsze losowanie --bym mial chec jeszcze grania multi hehehe
fajnie by bylo trafic cos wyzej moze gdybym trafil max to by sie zwrocily wydane pieniazki haha
mam nadzieje ze chociaz wam sie udaje wyskubac jakas kaske z ts bo bo zawsze jak obstawiam to trafiam pare liczb a reszte albo jedna liczba mniej albo liczba wyzej wpada
ja wstrzymam sie od doradzania i typowania publicznie bo i tak wszystko obok wpadnie
no wlasnie chcailem zaproponowac byscie jak cos typowali obok hehe
a macie tak na szybko 10liczb bez zastanawiania -tak najlepiej mi wpadaja hehe 3,24,31,34,42,43,54,58,75,78--pewnie bezsens ale jaka to roznica czy patrze na mapke
witam
a mi sie snil zestaw 30stek i parka z liczb 40stek -pierwszy raz mialem wizje zobaczymy co za mnie wizjoner haha
a mi sie snil zestaw 30stek i parka z liczb 40stek -pierwszy raz mialem wizje zobaczymy co za mnie wizjoner haha
hehe zawsze tak mowie ze nigdy wiecej -niz jeden zaklad ale jakos mi to nie wychodzi wlasnie bylem puscic
ale czuje cos wkosciach ze dzis bedzie dobrze no chyba ze to tak na ta pogode reaguje
kazdemu sie moze przytrafic , poprostu z pospiechu-przeczytalem i skumalem
kurcze puscilem troche zakladow na multi i teraz problem co wstawic na mp...zawsze jak wybieram na stronke to akurat te co sa badziewne...jak nie urok to...
no tylko zeby nasi pilkarze nie zaczeli dziobac trawki jak uslysza ten kawalek przed gra
no niestety zamiast promowac kraj ,pokazac sie z dobrej strony nie mowie juz ze z najlepszej strony to pokazemy jacy to jestesmy nieporadni a jeszcze jak zaczna strajkowac -bojkotowac to bedzie cyrk
ale dla przykladu we Wrocławiu gdzie mieszkam nie wiem czy bedzie tak rozowo dworzec głowny jeszcze w piernatach a kolo stadionu gdzie mam do niego z 300m tez nieciekawie -najbrzydszy station tego Euro a obok wiekla dziura a mial byc klub kibica
no tak nie bedzie niczego jak to mawial jeden z niedoszlych politykow internetowych
no ale zeby nie podwyzszac sredniej niezadowolonych badzmy dobrej mysli jak juz pisalem
masz racje - jakby sprawdzil sie ten scenariusz byloby gorzej niz przed samym euro
dobra koniec dobijania sie ide na zakupy bo zonka stoi nad uchem --powodzenia na 14
http://www.smog.pl/wideo/52904/szwagier_opowiada_kawaly_polskie_wesele/
witam wszystkich w jakie zdrapki warto grac bo sie nie orientuje zabardzo
no ja wczoraj zakupilem taka zdrapke i jak to ja nie mialem szczescia
a tych krzyzowek chyba 2 rodzaje sa?? bo patrze i sa inne jeszcze nagrody do wygrania w nich
witam wszystkich planuje przeznaczyc 50 zl a mm na wieczor jak najlepiej wykorzystac ta sume by jaks wyjsc na tym - jakis system - jeden zaklad duza stawka?? wiem wiem mozna gdybac trzeba trafic ale moze mozna jakos zwiekszyc szanse
no tak myslalem glupie pytanie :! prosta odpowiedz - a poprostu ludze sie ze kiedys mi sie zwroci cos
to by bylo piejne ale bez przesady nie mowie od razu maxa trafic 5 albo 6/6 i by bylo miodzio
poza tym ostatnio zaskakuja mnie niektore losowania zwlaszcza te co leca z numerkami pod rzad
a moglbys ja podac jeszcze raz bo nie moge znalezc a puszcze czemu nie i tak siedze i lampie sie w te mapy i cos ciezko cos wymyslec
witam wszystkich wlasne - a to dlatego ze nie patrzylem na opinie innych a sam głowkowalem bo zawsze sie kusilem na liczby podawane tutaj
no i zawsze wpada jak nie typuje na stronce a bym ranking poprawił
mam nadziejeze znowu nie bedzie przepasci przez tydzien i w plecy
ja przewaznie sam obstawiam czasami puszcze chybika - nie powiem czasami wpadalo 20 zl
no ja wyslalem kupon przed 14 i to jeszcze w wiosce kolo swidnicy bo zawozilem towar na budowe i wlecialo
a może jeszcze 1-21-35-40-58 i mniej niż bardziej 14-35-49-53
jocia zwracam honor 28 wpadla wcześniej niż sadzilem heh zapodasz pewniaczka jakiegoś albo liczby do sprawdzenia?
ok tez cos może wyskrobie zaraz pije kawke to może odswiezy mi trochę mozg bo nie mam weny cos
a może monet to edi8...a edi8 to monetzarcik - nie moglem się już powstrzymać wszędzie ta sprawa
jocia niestety ale ja już się puscilem wcześniej wiec teraz kciuki trzymać trzeba
« PoprzednieKolejne 100 »