Wpisy 1 635 404 – 1 635 503
27 lipca 2013 00:00 → 27 lipca 2013 00:36, 100 wpisów
Dominik.. .
Wyjaśniam, o co chodzi z tymi liczbami " podejrzanymi ". Przy okazji powiem, że to jest mój wynalazek.
......................................................
Jest duże prawdopodobieństwo, że zostanie wylosowana liczba oboczna liczby podejrzanej. Wyjaśnię to na przykładzie.. .
Np. liczba 46. mogą wylosować liczbę 47 lub 45, albo...obie, ale to się rzadko zdarza.. .
Wyjaśniam, o co chodzi z tymi liczbami " podejrzanymi ". Przy okazji powiem, że to jest mój wynalazek.
......................................................
Jest duże prawdopodobieństwo, że zostanie wylosowana liczba oboczna liczby podejrzanej. Wyjaśnię to na przykładzie.. .
Np. liczba 46. mogą wylosować liczbę 47 lub 45, albo...obie, ale to się rzadko zdarza.. .
Witam. Jestem zszokowany i mam strasznego doła, gdyż mój sąsiad zasztyletował 16 -latka. Ogólne zbiegowisko, mnóstwo policji i dramat. Jutro Pyzdry będą na pierwszych stronach.
jocia...sama napisałas ,że jak w grobie będziesz leżeć to odpoczniesz...właśnie odpoczywasz
Lila.. .
..............................................
..............................................
Wedrowca netowy czesto tak typuje ale jak na razie nic...czesto kresle 3 liczby pod rzad x3 i do tego mojego niby pewniaka i nici np 2,3,4, 27,28,29, 56,57,58 i 10 jak zagram to nie pada a jak nie skrexle od razu cos jest.
A tak na marginesie paczki o tej porze hehe
A tak na marginesie paczki o tej porze hehe
Lila.. .
.............................
.............................
Odbija zwłaszcza młodzieży. Czuli się bezkarnie, ciągłe rozróby przed jego domem, aż w końcu sąsiadowi nerwy puściły, chwycił nóż, i stało się. Godzinna reanimacja najprawdopodobniej nic nie dała, bo poszła wieść, że nie żyje. Idę zobaczyć co się dzieje.
No nie. Pączka nie mam. Do herbaty mam...ciastka.. .
............................................
............................................
może jeszcze 38 i 58 ale jutro pomyśle coś więcej albo znowu gpodkradne z mojego horoskopu
Lila.. .
....................................
....................................
Lila.. .
Nie śpię, bo jutro spodziewam się najazdu dziczy / to znaczy gości/ z durnej Ameryki.. . {{wsciekly
................................................
Debile, zamiast siedzieć w kraju karabinów i pistoletów szwędają się po świecie.. .
-----------------------------------------
Nie śpię, bo jutro spodziewam się najazdu dziczy / to znaczy gości/ z durnej Ameryki.. . {{wsciekly
Debile, zamiast siedzieć w kraju karabinów i pistoletów szwędają się po świecie.. .
-----------------------------------------
szybciej coś z tych: 9,10,20,24,26,29,58,65,69,77 ale nie wiem które
Wn...a ja zaraz chyba strzele w pysk komuś zza płotasiedzą synowie sąsiadów na ogrodzie ale oni cisi a te ich panny to chichraja jak porabane,wyją,śmieją się ,normalnie czubki jakieś.Baby gorsze karwa od chłopa
Lila hehe
a teraz
witam i reszte, wszystkich
co złego , to nie ja
a teraz
witam i reszte, wszystkich
co złego , to nie ja
juras..tylko,że mi z tych 9,10,20,24,26,29,58,65,69,77 to 10,wyszło na nie
Ja myśle o 20,21,22,52,62,x z +
Nic do gości nie mam, ale parszywce powinni siedzieć w tym durnym amerykańskim kraju.. .
..................................................
..................................................
7,8,9 też wpadnąć powinno , ale kiedy ?
Lila..no niestety.. totalny brak hamulców, kultury,
Czuje odraze do niego
Czuje odraze do niego
WN...do mnie jak wujek przyjechał z Kanady to tez mi cisnienie podniósł.Raptem w stanie wojennym wyjechał jako dorosły mężczyzna mówiący zajebiście poPolsku a jak przyjechał to : A to ciemu tak a to ciemu a ja bo sremu karwaSię wielki Kanadyjczyk znalazł karwa jego mac była
w lotto może też ciąg być
37,38,39 ?
37,38,39 ?
franiu nie denerwuj mniePrzeprosiłeś jocię? A tak poza tym to ja nie wiem ale Tobie tak od***la czasami czy ktoś pisze pod Twoim nikiem bo to co Ty wyprawiasz to nie jest normalne
Franek-Włosiennicę na grzbiet i biczuj się przez 3 dni.Paciorek też nie zawadzi
Lila.. .
Goście przyjeżdżają z "chicagowskiej wsi". to nawet nie znają słowa po...angielsku.. .
Goście przyjeżdżają z "chicagowskiej wsi". to nawet nie znają słowa po...angielsku.. .
zmykam już dzisiaj, wszystkim życze dobrej nocy i owocnego typowania na jutro
Wn...wiesz mój wujek coś tam znał,cos się nauczył przez te lata ale jak mi zaczął wyjeżdżać tym swoim śmiesznym akcentem to ja mieszkając kilkanaście lat po za granicami kraju to w ogóle nie powinnam mówić po Polskiemu
Juras
dobranoc
dobranoc
Lila .. .
Nie górale, ale podobne patałachy. Tfu.. .
........................................
Nie górale, ale podobne patałachy. Tfu.. .
........................................
Lila, ja nie chce przeprosin.. pól czatu powien przeprosić i co to da.. do następnego razu .
Odrazający osobnik.
Juras
Odrazający osobnik.
Juras
Lila.. .
Nie. Debile sami wymyślili odwiedzanie.. .
.............................................
Nie. Debile sami wymyślili odwiedzanie.. .
.............................................
franek...a tak na marginesie to krótki był ten ban cos ja za naukę bota na mnie miałam 12 godzin a Ty tak ruk zuck i jesteś
Ale
człowiek pała nienawiścią do człowieka...
A wszystko zawarte jest w jednym zdaniu
~"Miłujcie sie, tak jak i Ja was umiłowałem ~"
człowiek pała nienawiścią do człowieka...
A wszystko zawarte jest w jednym zdaniu
~"Miłujcie sie, tak jak i Ja was umiłowałem ~"
Lila.. .
Mały remont i malowanie robię w domu, a tu mi diabli niosą gości.. .
---------------------------------------------
Mały remont i malowanie robię w domu, a tu mi diabli niosą gości.. .
---------------------------------------------
jocię obraziłeś
żelkę obraziłeś
fifi obraziłeś
kogoś tam obarziłeś to już jest rok bana
żelkę obraziłeś
fifi obraziłeś
kogoś tam obarziłeś to już jest rok bana
franiu..Ty się zawsze tym miłowaniem bronisz a potem jak zwykle rozrabiasz.Na nikogo to juz nie działa