Wpisy 970 271 – 970 370
5 czerwca 2012 00:00 → 5 czerwca 2012 00:32, 100 wpisów
Stoją i rozmawiają dwie galerianki, kiedy obok przechodzi młoda kobieta. Jedna z galerianek zaczepia:
- Teee, laska, skąd masz takie fajne kozaczki?
Dziewczyna speszona odpowiada:
- Ee... tata mi kupił...
I przyśpiesza kroku. Galerianki patrzą po sobie, wreszcie odzywa się druga:
- Wiesz Aśka, wiem, że nie jesteśmy święte, ale żeby tak własnemu ojcu, to już przesada!
- Teee, laska, skąd masz takie fajne kozaczki?
Dziewczyna speszona odpowiada:
- Ee... tata mi kupił...
I przyśpiesza kroku. Galerianki patrzą po sobie, wreszcie odzywa się druga:
- Wiesz Aśka, wiem, że nie jesteśmy święte, ale żeby tak własnemu ojcu, to już przesada!
torsan tez sie zgadzam z Toba maja specyficzna ...aure inne tego czegos nie maja
yyy same facetyy przestajcie podrywać kobitoo ..kup lala dmuchana i
uciekam...
uciekam...
krzysio...
astrolog to moje liczby
scolls...mówisz i masz ze ładna zelka...a umiesz pchać tyłeczka i za mało uciekam..
astrolog...na 100 nie jestem pewny
no to dobranoc do jutra
sorki to Profesor podał liczby lotto profesor jestes pewien tych liczb które podałeś?
babki to sa po 60 a Ty jestes fajna mloda kobitka z poczuciem humoru tak trzymaj
scolls...no jaki normalna baba kobitoo ..nie sprawdziałeś powąchać tyłeczka jak pies i uciekam...
krzysio744 niech Ci sie przysnia same blondynki o blekitnych oczach
Żelka jak bedziesz kiedys wysylac CV o prace to smailo zalacz to zdjecie a oferty posypia sie tonami
Scolls będę miała to na uwadze
chociaż osobiście wolę żeby nie oceniano ludzi po wyglądzie i za to ich zatrudniano
chociaż osobiście wolę żeby nie oceniano ludzi po wyglądzie i za to ich zatrudniano
jak pracodawca zobaczy Twoje zdjecie to reszta Cv pojdzie do kosza
torsan samo zycie ale glowa do gory jutro tez jest dzien i bedzie lepiej bo musi byc
mieszkasz w Sanoku piekne miejsce z pozytywna energiabedzie dobrze nie martw sie
torsan obojetnie co by Cie nie spotkalo jestes mlody poradzisz sobie