Wpisy użytkownika pilka
Łącznie 257 wpisów w archiwum, pokazane od nr 118 534. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
pani wando.jutro ma pani widze urodziny życzę więc samych pomyslnych losowań.narazie karty pokazują kwoty drobne.jesli chodzi o wyzsze wygrane to widze w pani imieniny czyli 23.06.jesli chodzi o liczby to podam w przeddzien imienin jesli pani zechce.
witam pani Wando.Jeśli pani może to proszę o kontakt mailowy ze mna i tam pani podam liczby wynikające z tarota.moj adres: margerita60@o2.pl. Pozdrawiam.
zestaw,który podałeś na 10losowan.najprawdopodobniej z tego zestawu wypadną 10,11,42
masz wyzej podany moj adres mailowy.podaj jak forsetka imie i date urodzenia w mailu
fish poker dlaczego nie grasz na numery które podalam?z tego widzę to coś tam bylo.
hipopotan pytales czy 25 jest dobra.powiem ci ze jest bardzo dobra.widze w niej potencjal a to moze znaczyc ze bedzie ona plusem.pozdrawiam
a pan z holandii?każdy ma prawo do własnego zdania i prosze nie krytykować
panie bartku.prosze skontaktowac sie ze mna na maila margerita60@o2.pl
z panią nie rozmawiam,gdyż wiem,że pani szuka tutaj zaczepki i wojny i przez panią wiele ludzi odeszło i proszę naśmiewać się na innej stronie.do widzenia
a to dlatego ze ktos mi napisal ze simad to twoj login wiec sie odegralam.
hipopotanie.przesylam
dla balwana.poinformuj go,że ma nie zapomniec o jutrzejszych liczbach 1,6.
dla balwana.poinformuj go,że ma nie zapomniec o jutrzejszych liczbach 1,6.w programie JERRY SPRINGER to tak jak w totolotku.tam są pewniaki,parki,trójki itd...
Rysiu gratuluję super wyniku!!!Oglądałam wczorajsze losowanie i tak jak Ty lubię panią Rusiecką.Dodatkowy gość pani Urszula DUDZIAK pytała o swoją szczęśliwą siódemkę czy wyleciała.Zobacz jak dwie kobiety Ci dały siódemkę,pozdrawiam.
127754. ricardos 2010-07-10 (11:57) Gdynia
cześć Gała.Według mojego węchu liczbowego od 1-10 padna trzy cyfry
Rysiu to się nazywa węch liczbowy.Super.
cześć Gała.Według mojego węchu liczbowego od 1-10 padna trzy cyfry
Rysiu to się nazywa węch liczbowy.Super.
rysiu jestes niesamowity
widac jak umiesz sie cieszyc i byc szczesliwy.masz racje zwiedzaj swiat za to.nikt ci tego nie zabierze co zwiedzisz.masz dobry miesiac,wiec graj.grasz ostroznie ale z efektami.trzymam kciuki.pozdrawiam.
widac jak umiesz sie cieszyc i byc szczesliwy.masz racje zwiedzaj swiat za to.nikt ci tego nie zabierze co zwiedzisz.masz dobry miesiac,wiec graj.grasz ostroznie ale z efektami.trzymam kciuki.pozdrawiam.1 mecz podobny jak zero 0zl
2 mecz jak zero 0zl
3 mecz jak trójke 20 zl
4 mecz czworke ok 150 zl
5 mecz piatke ok 5000 zl
6 mecz szostke 1000000 zl
2 mecz jak zero 0zl
3 mecz jak trójke 20 zl
4 mecz czworke ok 150 zl
5 mecz piatke ok 5000 zl
6 mecz szostke 1000000 zl
panowie a gdzie to spotkanie i kiedy.ja chetnie moge sie spotkac i postawic wam tarota
to nawet dobrze sie sklada.w wejherowie mam rodzine i mam zamiar ich odwiedzic
ricardos jak bedziesz mial chwile to odbierz prosze maila ode mnie.dziekuje.pozdrawiam.
ricardos ale pocieszny to ty jestes.zawsz masz poczucie humoru mimo kleski i bardzo dobrze tak trzymj
a ricardos we wpisie 131168 wyraznie napisal ze 8 nie dal wolnego.dobry jest gosciu ze tak powiem
cos mi sie wydaje ze ricardos trafil w tym duzym skoro tak z ta 8 byl pewny
jacol900 mnie sie wydaje ze ricardos wyczul duzego bo zobacz jak pewnie pisal o liczbie 8 a jak wiemy jemu nie ciezko piec liczb jeszcze dobrac
dziwne ze ricardosa nie ma nie daje mi to spokoju przed losowaniem byl
nieobecnosc ricardosa jest az dziwna no ale dobra jak trafil niech ma
wiecie co on krotko przed losowaniem napisal na czacie ze osemka nie ma dzis wolnego i mnie sie wydaje ze znowu ma piatke skoro szostka nie padla i moze mial jeden obok i chlopina sie rozchorowal?
a moze faktycznie ricardos ma 9/10 bo dzis byl pewny 10/10 a w typowaniach podal inne.sama nie wiem ale mnie sie to nie podoba
czy ma kto kontakt z naszym rysiem ricardosem pisze do niego na gg i na maila i zadnej odpowiedzi czy jest cos o czym ja nie wiem
kathy a czy ja prosilam go o jakies liczby chcialam tylko wiedziec czy wczoraj trafil gdyz ta 8 mnie zaskoczyla ze tak pewnie kociowi odpisal ja tam swoje wiem pozdrawiam
tola zapisz zdjecie na pulpicie wejdz na swoj profil gdzie wpisywalas swoje dane a potem wklej zdjecie w rubryce przegladaj.zakumala pani?
tola ja tak czytam co piszesz i widze w moich kartach ze dorosla kobieta jestes a malo rozumna.wiek masz podany na profilu kazdego kto podal jak i rowniez pozostale dane.
26,33 bedzie wieczorem na 100% tak wychodzi z moich obliczen takze zagraj na nie
tola one dzisiaj beda tak to widze wiec zagraj i nie odpuszczaj ich badz zwarta i przygotowana
jaka jest roznica sortowane a nie.przeciez to nic nie daje tak naprawde
ziuta1981krk a co dzieki temu wytypujesz 10/10 ? jak maja leciec tak wyleca
zuzia przeciez zawsze powtarzaja sie liczby nie ma calkowicie innych losowan aby na 20 licz zadna sie nie powtorzyla
ika ja potrzebuje imie i date urodzenia w ten sposob ostatnio fish mial 5/5
fish..mowilam ze trafisz i ciesze sie ze trafiles.w lipcu masz drobne kwoty niestety a na sierpien to wysle pod koniec lipca tylko przypomnij mi sie na mailu
ricardos wiem ze dzisiaj w nocy masz wylot.zycze ci udanego i szczesliwego lotu,milego pobytu i wracaj szybko aby dalej typowac

bartek dziekujemy za pozdrowienia od ricardosa mam nadzieje ze tez mu przekazzesz od naszej brci multipaskowej
parka od ricardosa jest mozliwa to wypadniecia takze kto zdazy wyslac to 62,41 niech sle
niech Rusiecka losuje to ona daje ricardosowi wygrane tez by pewnie chcial aby ona byla