Wpisy użytkownika pilka
Łącznie 257 wpisów w archiwum, pokazane od nr 134 560. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
ta moze nie jest swiatynia kolo nicka a glowna kwatera gdzie odbiera sie wygrane.
pozdrowienia od ricardosa.w koncu do mnie napisal.jego trojeczka 21,34,73 tylko nie wiem na ktore losowanie
numery ricardosa prosto z tropikow z pozdrowieniami jak zwykle 9,10,11,16,34,35,52,67,70,73
wiem dostalo mi sie za to a wieczorm wysle maila z notowaniem na wieczorne losowanie
ricardos napisal ze w piatek o 7 rano ląduje i bierze sie za typowanie ostro
gorące karty to były ale coż mam poradzic,że wyszlo inaczej.czasami nie mam na to wplywu ale tez tymi liczbami mozna operowac na najblizszy tydzien
ale Monika,ktora ode mnie dostala typy calkem dobrze sobie radzi i wczoraj tez padlo z plusem u niej.mam nadzieje ze to potwierdi
witam.wczoraj zagrałam 3,10 stawka x10 to wylosowali 2,9.dzisiaj robię powtórkę tej parki.
przesylam pozdrowienia od ricardosa dla wszystkich.juz go nosi do typowań i jutro pełna parą wkracza do akcji
Panie Darku.Z tego co wiem to spotkanie mialo byc w Gdansku podczas jarmarku dominikanskiego.
nasz ricardos juz sie odprawia na lotnisku.w sms podal numer rejsu 51-42 i dodatkowo numery stanowisk odpraw 31,32,33 byc moze trzeba to skreslic wedlug niego.to co ryzykujemy 31,32,33,42,51?
kathy ja od poniedzialku jestem w Wejherowie na tydzien,wiec mysle ze wypali
kathy wiem,ze skm dojade.dokladnie wejherowo smiechowo
a jesli chodzi o spotkanie to wypali w gdansku i bedzie okolo 10-15osob
a jesli chodzi o spotkanie to wypali w gdansku i bedzie okolo 10-15osob
jutro jak ricardos do nas zawita po wojażach to obgadamy sprawe.kathy moze trzeba bedzie nocleg gosciom zalatwic.u mojej siostry sa 4 pokoje wolne w domku na pietrze jesli ktos bedzie sobie zyczyl to chce tez wiedziec wczesniej.
jacol900 domyslam sie imie to Jacek.potrzebuje jeszcze date urodzenia.wszelkie informacje wysle na emaila
witam.czy cos wiadomo co z tym spotkaniem?ja juz jutro jade do Wejherowa kathy,takze organizujcie cos.
witam ricardosa w koncu.
witam ricardosa w koncu.

no to trzeba intensywniej pomyslec nad konkretnym terminem bo jak tak sie mamy zbierac to sie nigdy nie zejdziemy.
kathy ja do 8 sierpnia bede na pomorzu,wiec ja sie dostosuje
kathy ja do 8 sierpnia bede na pomorzu,wiec ja sie dostosuje
witam wszystkich.dziś wylosowano mi 6/10 z plusem ale przyznaję się,że liczby dostałam od kogoś w sms,więc to nie moje.dziękuję R.
jacol900.jesli chodzi o numery dostałam od Ricardosa.A jeśli chodzi o inne porady to dopiero wieczorem
Ricardos a stawkę z plusem zrobiłam tak jak mówiłeś noi zarobiłam.jeszcze raz dziekuje

Pampers.Zagrałam jeden zakład z plusem ze stawką x10.dałam 50 złotych i wygrałam 360 złotych.Rysio mówił,że czuje te liczby,więc zaryzykowałam.po wysłaniu kuponu wpisałam te liczby do typowań.pozdrawiam.
Ricardos i znowu niskie pokłony dla Ciebie.Ja nie wiem jak Ty to robisz,ale chyba rzucę tarota bo Tobie idzie lepiej.Znowu dałeś mi wygrać.

Witaj Ricardos.Odpisz mi na sms proszę.Puściłam na wieczór to co podałeś razy10 z plusem.Może znowu się uda.A jak nie to jutro też jest dzień.Pozdrawiam.
Ricardos będę czekała.Teraz tylko parę minut do losowania.Liczę na Twój nos i swedzące łapki,bo jak do tej pory niezawodne są.
Szpicbródka zaufaj Rysiowi.On i ten jego doradca Kasiora to zgrana ekipa.
Szpicbródka wczoraj wygrałam 360 złotych w mm a dzisiaj 80 złotych na liczby Ricardosa.Rysiu dla Ciebie 

Rysiu To jest niesamowite,że 41,46 kazałeś dać na 2 losowania.Znowu wygrałam.Dziekuję.Jesteś wielki.O pozostałych liczbach nie wspomnę.Czekam jutro na kolejne typy.
Nie mi te oklaski.To nie moje numerki a od Ricardosa.Szczery chłopak.Nie sądziłam,że 41,46 wejdzie przez 2 losowania.Rano zagrałam ze stawką razy5 a teraz razy10.
To ja już uciekam.Dobranoc wszystkim,śnijcie o liczbach.Ricardosie mąż stawia
Do jutra
Do jutraDroga lunatyczko.Ja rano wstaję do pracy niestety,więc muszę uciekać.
sportowiec...raczej przegrales gdyz zaklad kosztuje 2,50 a zwrot jest 2zł. czyli 0,50gr masz na tylach wiec to nie jest wygrana
« Poprzednie 100Kolejne »