Wpisy 2 317 984 – 2 318 083
13 kwietnia 2015 00:01 → 13 kwietnia 2015 02:24, 100 wpisów
W każdym razie ten problem - sensu stricto - wśród Kobiet nie występuje
oczywiście mówimy cały czas o bezrob.
oczywiście mówimy cały czas o bezrob.
Cześc wszystkim
2 317 963. krzysztof c Jesteś GENIALNY , kurcze,ja o tym nie wiedziałam
2 317 963. krzysztof c Jesteś GENIALNY , kurcze,ja o tym nie wiedziałam
W każdym razie czasy Imperiów się skończyły i nie można sobie tak wyskoczyć na drugi koniec świata, mieć niewolników, powtórzyć uprawy trzciny.cukrowej czy czego tam...
kauczuku i ten i inne Krzysztofowe probl. rozwiązać
kauczuku i ten i inne Krzysztofowe probl. rozwiązać
946.Złe myślenie krzysiu-pytanie powinno brzmieć : Za co płacę panom w rządzie?
ogółem witam sympatycznych użytkowników
EstyMy a co Ty myślisz o moim pytaniu ?
EstyMy a co Ty myślisz o moim pytaniu ?
Sonia2, ja nie czuję, że im płacę...
(gdybym czuła, że ich.yhm zatrudniam, to wywalilabym wszystkich prawie.dyscyplinarnie)
Oni raczej płacą sobie sami...ze wspólnego...no i w tym z mojego
(gdybym czuła, że ich.yhm zatrudniam, to wywalilabym wszystkich prawie.dyscyplinarnie)
Oni raczej płacą sobie sami...ze wspólnego...no i w tym z mojego
nie odpowiedziałaś na zadane pytanie subiektywne odczucia są mało istotne skoro tak się nabijasz z krzysia-starczy czy jeszcze?
Proszę o jeszcze, skoro masz ochotę
Ja na żadne pyt. odpowiadać przecież nie muszę...
Poza tym w moim odczuciu jest to odp.
Ja na żadne pyt. odpowiadać przecież nie muszę...
Poza tym w moim odczuciu jest to odp.
nie istotne zresztą
nie od wszystkich oczekuję rzeczowej,jasnej odp.
nie od wszystkich oczekuję rzeczowej,jasnej odp.
Poza tym można odpowiedzieć krócej:
(co myślisz o pytaniu): krótkie i z tezą.
---
No i chyba na tyle...
(co myślisz o pytaniu): krótkie i z tezą.
---
No i chyba na tyle...
można - jak jest się w miarę pewnym jasnej logicznej odp.
Grasz o bonusa ?
Grasz o bonusa ?
I wszyscy do pługa i bryły tłuc. Jak to mój tata powiedział robił na polu i rzekł czaszkę na łańcuch i bryły tłuc o co mu chodził chyba zły był ? A dzisiaj od 10:00-15:00 urząd podał pracy że w szkołę Norwidzie Nowym Miecie Lubawskim mam do nikogo około 20 km odbędzie się spotkanie z pracodawcami, instytucjami rynku pracy, uczelniami wyższymi i szkołami ponadgimnazjalnymi. Co godzinę losowanie i można wygrać nagrodę jakoś a gościem honorowym będzie minister pracy i polityki społecznej Władysław Kosiniak-Kamysz kolega napisał że też pojedzie bo szuka pracy. https://www.youtube.com/watch?v=RCxzkkEeMKw Obejrzyjcie dobie. Ja nie pojadę bo będę mieć robotę z workowaniem zboża z mamą i w przedszkolu mnie nie będzie. Zboże trzeba sprzedać gotówka potrzebna.
Chociaż jak pomyślę jasno i logicznie nabiorę do tego pewności siebie to
zagram o bonusa.
A na razie idę w kimę.
zagram o bonusa.
A na razie idę w kimę.
Dobranoc i powodzenia aby w następnych losowaniach było lepiej. A ja chyba nie pójdę do roboty jak skocze pracę interwencyjną tylko na kuroniówkę. Jak było w wywiadzie praca minimalna 1600 brutto wywiad z 2013 roku a na rękę 1200 coś. To zobaczcie bez pracowania zasiłek około pani redaktor 760 zł to można dorobić te 440 w jeden dwa dni na czarno prawda. Kolega co robi w Kolmxie zarobił ostatnio 1350 zł ten co motocykl sobie kupił Hondę NSR 125 CC i jeszcze ma skuter Aprillę z 1997 roku chyba 70 CC.
Ile ma wynosić kuroniówka od października 2015 roku ?
Bo wtedy zamarzam na nią się udać a jakieś race pewnie dorywcze albo w Kolmaxie pójdę nie wiem pakowania czy coś żeby w domu nie siedzieć a jak zdam maturę to do Szczytna a jak nie to też się postaram na testy i na zwykłego iść policjanta. Bo policjantem od chłopaka chciałem być. EstyMy jak to a czym podłamać ?
Mam nadzieję,że znajdzie się kilka straceńców,którym marzy się bonus
Myślę,że o wiele przyjemniej będzie w towarzystwie sięgać marzeń
Myślę,że o wiele przyjemniej będzie w towarzystwie sięgać marzeń
Sobie EstyMy policz przez rok ile mogę odłożyć kasy a no właśnie. Rodzicom też coś odpalę pewnie bo teraz tego nie robię jak bym zarabiał to co innego.
Co teraz mam gdzieś około 4229 zł się kasa uszczupliła ze stażowej EU a to to a to tamto a kup kartę do telefonu, paliwo, na lekcje matematyki korepetycje czy języka polskiego pani dyrektor, czy inne rzeczy w tym granie w gry Lotto, kije do golfa, rękawice bokserskie, kask bokserski, rakieta tenisowa itd.
Nie mogę się mocno rzucać bo raz dwa jak to tata mówił wypstrykam się z kasy i przyjdzie butelki zbierać.
Trochę jest kasy i wujek też da nie powiem trochę.
Nieraz.
A chciałem samochód kupić o ludzie no nie jutro nie za miesiąc duże opłaty i koszty z tym związane wiem po tacie.
EstyMy życie to nie bajka co ty sobie myślisz skuter mam od 2011 roku jakoś ciągnę idzie jakoś z salonu Keeway Goccia.
Krzysztof_c tak mnie już dzisiaj uswiadomiles, że chyba nie zasnę
EstyMy a dla mnie co masz ciekawego,bo widzę radzisz wszystkim,uświadamiasz
Grało się długo,krótko kasa się trzymała,ale za to uciechy,co nie miara
Sonia2 a dla Ciebie, wiesz, mam informację, że jeżeli jesteś nananana(taki nick), która do mnie napisała na KG, to odpisać nie mogę, ponieważ j.zablokowane to konto.
Proszę tego nie traktować więc osobiście
Proszę tego nie traktować więc osobiście
..pamiętam, że fajne to było, szybkie i skuteczne...no i wtedy 8/10 wytypowalam z nich
Tyle, że nie wysłałam, ale to już moja wina
Tyle, że nie wysłałam, ale to już moja wina
każdy miał tam jakieś swoje marzenia - pewnie i jakaś tam nanana
Wymieniasz się z kimś liczbami, czy nie masz takiego zwyczaju Brjan?
...bo jak byś się wymieniał, to ja poprosilabym ładnie o jakieś sugestie np. Brjan
Jeżeli się da...
Jeżeli się da...
EstMy Ja podaję liczby na @ telefon,kiedyś się wymieniałem z trzema osobami liczbami,obecnie nie wymieniam się bo były nie uczciwe wobec mnie
idę
i zadowolenia ze swoich typowań
mam nadzieję,że efekt wart starań ))
i zadowolenia ze swoich typowań
mam nadzieję,że efekt wart starań ))
Jak Ci się to wytypowało, to szkoda, że jednak nie wysłałeś tej szóstki
słusznie-ja po priv też nie nawiązuję kontaktów.
Mam swój własny patent na wygraną
Mam swój własny patent na wygraną
Na 14ą,przewiduję:1,4,5,9,10,18,19,36,37,43
22,23,24,44,45,46,54,61,62,63
36,37,39,40,45,47,48,49,50,51
43,45,47,49,51,53,55,57,59,61
22,23,24,44,45,46,54,61,62,63
36,37,39,40,45,47,48,49,50,51
43,45,47,49,51,53,55,57,59,61
Dodatkowe zestawy na 14ą:71,72,73,74,75,76,77,78,1,2
60,61,62,63,64,71,73,74,75,77
60,61,62,63,64,71,73,74,75,77