Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 329 270. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gracz pafty bks wygrał w multi multi o 14-00,/poczciwe/ 8 zeta -nie chcą więcej dać zbóje
ale co to jest psiakrew że jak puszcze 10 w multi 4 trafiam a 6 dosłownie o jedno pudło już mnie to cholernie wqu...rwia
losa też super vabank wziąłem pola nietrafione kasiaste wszystkie oczywiście -w mojej lini trafiony numer to ...4 zł do cholery z nimi bawią sie buroki jak w kotka i myszke
a wczora zxaś chyba qurwa 1000000000000000000000000000000 raz miałem, 4/5 w multi a dzisiaj 2/3 jak oni mnie wqurwiają nawet 3 pilnują cwele
teraz 5 w multi trafić to łatwiej wielbłądowi przejść przez ucho igielne niż w polisz-tusko-komorusko landzie trafić
tylko Paweł Kukiz -na prezydenta ,zrób Pawlo porządek z tym parchem w Polsce
...to już przegięcie tEESIAKÓW ,puściłem 3 w multi na 2 losowania wczoraj 12,13,22 i qurwa 2 razy 2/3 było jasny ch..j strażnik texasu tEES pilnuje nawet takich ochłapów cwele wstrętne 3 w multi niesposób trafić kiedyś miewałem co 3,4 dzień qurwa tees pies
nie głosujcie na po ,bo te mira rychy grzechy poje...bały gry i automaty
i wszystko w polsce kuleje-tylko Paweł Kukiz prezydentem-nie głosować na ogórkobusa
każdy się tylko nachapać -niedbać o naród tylko dbać ale o uchodżców obcokrajowców buroków cholery,już nie dożyje się zmian na lepsze -chyba?Obym się pomylił
a w mini mam 3 -aż qurwa 19 zł 20 gr bo jakiśź burak trafił 5 i taka niska 3 ja to zawsze wiatr w oczy cholera
ja chce wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gracz Pafty Bks się ...obłowił trafił w mini 3 liczby płatne /już burokom oddałem/na dzisiejsze losowania 19 zeta 20 GROSZY.
witam-mom 4/6 w lotto plus 100 zł blisko było psionkrew dałem 3,9,17,31,43,49 a wylosowali,3,9,17,43,46,47 psionkrew niewiele ale i tak mam 100 zeta a w lotto było za 4 -40 coś zeta
super vabank 1 pole wygrane ...ale cholera 2 zł co za byki francowate -gdzie zdrapku są te wygrane wysokie w losach bo ja ino 2 zł mam do cholery
kubahulepiej se to schowaj do świnki -lepiej zrobisz bo te chieny teesu tylko czekają na świeżą mamonke złodzieje
a wiesz kto wygrywa?oni tak pieprzą?ja raz stówke wygram na pół roku a ile strace szkoda gadać złodzieje tees -moim zdaniem to jedno wielkie kanciarstwo ,które jeszcze uzależnia
tEES złodziejski pies-studnia bez dna zażerająca się mamoną na okrągło
qurwa chyba z 10 numerów się powtórzyło w multi z 14-00 do ch..uja pana
wqurwia mnie to na maxa 2 dwójki mam w mini do cholery ustawiacze pierońskie
ale wszędzie kancom grałem i austriackie niemieckie i szwedzkie i qurwa 2 liczby miałem najwięcej ,na stronce lottoland
gracz pafty bks na 14-00 wygrał.........bo nie grał w wynalazek teesu-wieczorem pafcio zagra to im złoi dupe teesowcom burakom wstrrętnym i skasuje ich
bandycki tees od rana mnie rozwalił...sprawdziłem pukony i qurwa aż 2 zł już mnie szlag trafia nic i nic wp[orywa\ch 2 zł albo pięć wy cholery oszuści-tyle sie gra i nic i nic do cholery
aż wstyd z takom wygranom do kolektury jechać rower dżeć ,a za amortyzacje kto mi zapłaci rowera 2 zł wy ciołki,wołki zbożowe tEES
a trafiłktoś ostatnio 5/5 w multi boi ja chyba w ciągu 2 lat z 1000 razy miałem 4/5 oni chyba pilnują 5/5 to już chyba zapolmnieć
szkoda że Kukiz nie przeszedł do 2 tury jak Bronek tyle uzbierał to mnbie dziwi niesamowicie,znowu kant jakiś czy cuś?
oni już nałoili mamony tEES że im dupskiem,uszami wyłazi a jeszcze im ciągle mało patafiasny oszusty
ale to jest qurwa perfidia do kwadratu jak się gra jakiś zestaw swój to oboki niewyłazi po jakimś czasie zmieniamy wqurwieni że nie wychodzi -po czym oni losują to jak już nie nadane -co o tym myśleć -wnioski same.....
mają qurwa kilka trików oszukańczych kant wyciorów i się tego trzymią chamy
jAK sądzicie-to ostatnie dni rządów rezydenta bula komoruskiego co na podest jaśnie pana cesarza wlazł???????
z Unii też odeszli młode wilczki do tychów komorski kalinowski ciura bepierszcz
witamco się stało ,że w ekstra przekręcie mom 3/5z dodatkową czyli 80 zeta wygrałem ,miałem 2,3,9,12,to/ 13/ było psionkrew,26,/29/
netumożna rejestruj się na lotto landzie i grasz większość loterii te twoją też
na lottolandzie 9 zeta 1 zakład eurojacka też przez internet lottoland jest
54 cały kupon 6 zakładów nie grałem jeszczew w to warto czy też kantwycior jak wszystkie loterie?
3/5 miałem z bonusem trafione w extra przekręcie 80 zeta zamiast 13 miałem 12 byłby psionkrew 1000 zeta
dzięki dawidzie ale to tyulko 80 zeta,a ile mnnie bachali w rogi
wczoraj qurwa 80 zeta miałem z ekstra p. ponadawałem chyba za 60 zł i mam qurwa 4 zł odzyskane jak oni ts mnie wqurwiają ,na mini wczoraj dałem 4,5,17,19,22 -a był0 3,4,5,16,21 qurwa 2 i 2 oboki francowaty tEES p[iesc h o l e r y
qurwqa z tylu kuponów multi wczoraj ...aż 4 zł byki PiE r d o l o n e
co za majcher tam siedzi i z a s r a w a kupony -majcher piep szony teesiak