Wpisy użytkownika pastela1981
Łącznie 33 wpisów w archiwum, pokazane od nr 114 214. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Mój pewniak to 23.Trójka:17,23,34.Piątka:14,17,23,34,52.POWODZENIA.
Kłaniam się wszystkimi,zwykle się nie udzielam,ale ubawilam się setnie czytając wpisy Krzysztofa, ale riposta Joci to prawdziwe mistrzostwo.Brawo.Pozdrawiam.
TOMEK542 Twój mini:1,8,34,42,45 czy to aby na pewno mini?
I w dodatku na chybił trafił przedziwne
Astrolog gratuluję typowania (64,68,24,25,73) to prawie strzał w dziesiątkę. Tak wiem, że prawie robi wielką różnicę, ale wrażenie pozostaje. Życzę sukcesów, pozdrawiamm
Witam . Krzysztof C pomyśl o jakimś leczeniu , albo weż pod uwagę jakieś forum towarzysko - randkowe .Pozdrawiam .
@4 268 526Sebastian_M: Myśle , ze ta kolektura znajduje się przy Alei Krakowskiej ( możliwe , ze już jest to ulica Grojecka po prawej stronie jadąc do centrum ) .
@4 268 526Sebastian_M: czy ta kolektura jest na Alei Krakowskiej ( możliwe , ze jest to już ul . Grojecka po prawej stronie , jadąc w stronę centrum .
Sebastian M , jesteś najmniej konkretnym człowiekiem na świecie . Zajmujesz się dziwnymi sprawami dotyczącymi cen artykułów spożywczych , w międzyczasie publikujesz zdjęcie kolektury po czym wdajesz się w zgoła dziwaczna wymianę zdań ( żeby nie powiedzieć kłótnie ) gdzie jest do diabła ta kolektura ?
Odpowiedziałam na Twoje pytanie i chce wiedzieć czy trafnie . Pilnuj spraw które rozpoczynasz, bo tego typu zachowanie jest naprawdę śmieszne .
Odpowiedziałam na Twoje pytanie i chce wiedzieć czy trafnie . Pilnuj spraw które rozpoczynasz, bo tego typu zachowanie jest naprawdę śmieszne .
Sebastian M , to jest zgoła niepoważne .
Myśle , ze jest to kolektura na ulicy Aleja Krakowska , być może jest to już ulica Grojecka ( po prawej stronie , jadąc w kierunku centrum ) . Bez względu na to jaka jest odpowiedz bądź łaskaw następnym razem kończyć sprawy które zacząłeś .
Myśle , ze jest to kolektura na ulicy Aleja Krakowska , być może jest to już ulica Grojecka ( po prawej stronie , jadąc w kierunku centrum ) . Bez względu na to jaka jest odpowiedz bądź łaskaw następnym razem kończyć sprawy które zacząłeś .
Sebastian M , tak właśnie myśle , ze nie czytasz wszystkiego ( szczerze pisząc to sadze , ze nie czytasz niczego , a już na pewno niczego wartościowego ) , a to duży błąd , tym bardziej , ze była to Twoja inicjatywa .
Wniosek : bardzo mało wiarygodny z Ciebie człowiek .
Wniosek : bardzo mało wiarygodny z Ciebie człowiek .
@4 269 867Sebastian_M: Wątpię, a właściwie to jestem przekonana , ze nie .
@4 269 881Sebastian_M: nie jestem zobligowana niczego Ci tłumaczyć . Ty rozpocząłeś akcje z kolektura i Ty powinieneś ja pilotować . Myśle również , ze jest to strona poświęcona merytorycznej rozmowie o grach lotto , nie o cenach artykułów spożywczych, krótko pisząc zgubiłeś się .
@4 269 891Sebastian_M: Mnie interesuje tylko to , ze mam racje . Nie interesuje mnie wygrana , kup sobie za to lody . A co do słowa „zamęt”, to Tobie nikt nie dorówna . Jesteś śmiesznym , żałosnym osobnikiem , i powtórzę
jako autor tego „ konkursu „ , powinieneś był pilnować rozwoju sytuacji .
jako autor tego „ konkursu „ , powinieneś był pilnować rozwoju sytuacji .
@4 269 903Sebastian_M: Tak , jak myślałam , zachowanie z klasa nie jest Twoja mocna strona . Szczerze pisząc, nie sadze , ze masz jakieś mocne strony . Wierz mi ja nie mam ze sobą żadnych problemów , ale Ty to już zupełnie inna sprawa .
@4 269 910Sebastian_M: Maleńka sugestia , może trzy kostki masła ?
@4 269 915Sebastian_M: Znaczenia tych słów nawet się nie domyślasz . Intelekt na poziomie rozwielitki , powinieneś był przeprosić , a nie tworzyć teorie psychologiczne i spiskowe . Miernota .
@4 269 930Sebastian_M: Napisze to jeszcze raz, bo sadze , ze sytuacja Cię przerasta . Jesteś wyjątkowo niepoważna osoba ( subtelnie rzecz ujmując ) i powinno się Ciebie i osób Tobie podobnych omijać . Daruj sobie aluzje dotyczące atmosfery , bo moich wpisów w „gorączce niedzielnego popołudnia” nie znajdziesz , a Twoje ?
@4 274 488Sebastian_M: Stanowczo odradzam .
@4 274 582Sebastian_M: To jest wyłącznie Twoja potrzeba , nikt nie jest tym zainteresowany ( a gdybym mogła użyć dosadnego określenia to każdy ma to w ..)
@4 274 586Sebastian_M: wyjaśnij proszę do jakich to celów , prócz podreperowania poczucia wartości i ważności śmiesznego organizatora ( prowadzącego) . Napisze to jeszcze raz , bo masz problem ze zrozumieniem . Nikogo nie interesuje konkurs , malowanie krat i Twoje nawiedzone wynurzenia . Dobra rada : pisz pamiętnik , wtedy nikt nie odkryje , ze jesteś sfrustrowanym , niedowartościowanym miernota .
@4 274 614Biedroneczka1977: wielkie ukłony i szacun .
@4 274 615Sebastian_M: och mój drogi , tym który zjadł wszystkie rozumy jesteś Ty Sebastianie . A swoją droga nie potrafię zrozumieć jakim cudem uszło Twojej uwadze i intelektowi to jak bardzo jesteś śmieszny na tym czacie . Wielokrotnie osoby tu piszące wprost dawały Ci to do zrozumienia .
@4 274 628Sebastian_M: Cóż , prawda jest taka , ze każdy ocenia po sobie . Jak dzisiejszy obiadek , niech zgadnę , rosół z makaronem za 1,49 ?

« PoprzednieKolejne »