Wpisy 2 215 775 – 2 215 874
15 grudnia 2014 00:00 → 15 grudnia 2014 01:05, 100 wpisów
Czyli trzeba trochę pobrać kasy z konta na to wychodzi.
gonzaga czego mi daj ?
Dupy ?
Dzisiaj zatankowałem paliwa 6 l w zbiorniku skutera spokojnie dojadę do celu. Tle że mój skuter od groma pali bo aż 5/100 i blokady mam a jak jadę to nie robił wcześniej musli się jedzie jedzie a potem zwolni i znowu przyspieszy pewni gaźnik mam źle wyregulowany i co jeszcze ?
Albo 4 ?
impreza nie ciekawa(stypa) 5 dup i krzysio się zakochał... tylko ma problem
______
Koledzy pomożecie ?
______
Koledzy pomożecie ?
Ale my pali przez sitko wlewaliśmy i te brudy do baku się nie dostawały.
Ale mogę z takim trochę mulącym skuterem jezdzić czy może coś się popsuć ?
"trochę mulącym skuterem jezdzić czy może coś się popsuć ?"
możesz jechać...
abyś Ty nie mulącym i się nie popsuł, jak się postarasz to będziesz jeździł na maxsa
możesz jechać...
abyś Ty nie mulącym i się nie popsuł, jak się postarasz to będziesz jeździł na maxsa
Ale mi się wydaje że mniej wlałem tego paliwa coś wskazówka też myli coś czuję.
To jak mam jechać w takim przypadku i co samemu wyczyścić ?
Gaźnik i filtr paliwa coś jeszcze ?
ale 6 litrów nie starczy aby mulącym do Poznania dojechać
aby pozyczyć
mogę nawet
tiguana pożyczyć
aby pozyczyć
mogę nawet
tiguana pożyczyć
A za zdjęcie blokad w tym sklepie gdzie był kupiony ponad 3 lata temu 4400 zł ale na 4100 plus kask mogłem wybrać. Czy jak zdejmą blokady to muszę jakąś to ująć w dowodzie rejestracyjnym bo kolega chyba ma 70 CC a w dowodzie chyba 50 jest napisane tyle że on ma Aprilę chyba z 1997 roku a ja z salonu Keeway Goccia trochę kasy dołożyłem ale tata większość dał. Bo samochód chciałem ale jakoś wyszło że nim mam choć na koncie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Keeway_Goccia
NIE WŁAŚNIE !!!
To co z nim zrobić przejechane mam przez te trochę ponad 3 lata około 1400 KM wiem mało.
A co mogę samemu wyjąć najprościej i wyczyścić w skuterze ? Teraz do maksymalnie z górki 50 km/h poleci.
zostaw go, sam się odblokuj...
więcej wiary w siebie... i nie proś o pomoc w zdobywaniu panienek...
więcej wiary w siebie... i nie proś o pomoc w zdobywaniu panienek...
Nic więcej a po ściągnięciu blokad to i pewnie z 80 choć ja czy skuterem czy samochodem szybko nie jeżdżę.
Dobra idę spać widzę że pomocy na próżno u was szukać.
prosiłeś o pomoc w zdobywaniu panienki, a wyszło że chcesz pomocy w twojej beznadziejnej motoryzacji...
A dzisiaj kolejny 3 wyścigi za mną w Lotusie w Korei 10 Japonii 12 Indiach zdyskwalifikowany za nie użycie drugiej mieszanki opon a jeszcze 3 do końca sezonu jak na razie najlepszy z 5 sezonów moich mam 70 punktów na 16 wyścigów i 10 miejsce w klasyfikacji choć to poziom amatora jest.
F1 2013 króla sportu.
Jocia. Ma techniczne i tak cichutko... pomóż ...
wspólnymi siłami ... może coś się uda
wspólnymi siłami ... może coś się uda
No jeszcze boks i najlepszy bokser świta Floyd Mayweather Jr pewnie kojarzycie może nie wszyscy z kolegą od kilku lat jesteśmy jego fanami i ma walczyć 2 maja 2015 z Filipińczykiem. Wiem znowu zaczynam swoje powiadania ale ten typ tak ma.
Jak Jej powiesz o tym :
A dzisiaj kolejny 3 wyścigi za mną w Lotusie w Korei 10 Japonii 12 Indiach zdyskwalifikowany za nie użycie drugiej mieszanki opon a jeszcze 3 do końca sezonu jak na razie najlepszy z 5 sezonów moich mam 70 punktów na 16 wyścigów i 10 miejsce w klasyfikacji choć to poziom amatora jest.
F1 2013 króla sportu.
to mysle,że się >>
F1 2013 króla sportu.
to mysle,że się >>
emeryt nic lepszego nie mam a może na Pendolino spróbuje co ?
A co mam zrobić jeżeli bardzo lubię grać F1 2013 ?
Po prostu to jest dla mnie wspaniały sport dla was może to być gówno jak boks, piłka nożna, golf czy skoki narciarskie lub tenis ziemny.
Jutro do dziadka jadę.
No,bo my kpy jesteśwa
Dobra-idę zatypić
Ale się nie cieszcie-Zaraz wracam
Dobra-idę zatypić
Ale się nie cieszcie-Zaraz wracam
W końcu u wujka pracuje.
zaczynam być zazdrosny
oczywiście pozytywnie
ja góra 3 dziewczyny do samochodu
a on 5
i to na stypie
oczywiście pozytywnie
ja góra 3 dziewczyny do samochodu
a on 5
i to na stypie
RYCHFER pocałunki, czułe słówka o to chodzi pewnie co ?
emeryt coś ci się kręci chyba widzę.
"RYCHFER pocałunki, czułe słówka o to chodzi pewnie co ?
ależ skąd nic z tego
ja jestem normalny ...
ależ skąd nic z tego
ja jestem normalny ...
W przedszkolu pracuje on jest właścicielem nie myślcie fatów a ja na pracy interwencyjnej jestem. I w przedszkolu też robię. 23 grudnia będę pomagać w przygotowaniu jasełek dla dzieci a ostatnio pełen worek zakrętek dałem do przedszkola. Bo trzeba dzieciom pomagać potrzebującym.
O jaka godzina 00:42 pora spać aby dzisiaj wstać a wy jutro wolne macie co ?
Widzę że nie ma kryzysu u was o to ładnie. Ale sami przyznajcie dużo wnoszę pozytywnej energii od mojego przybycia na czat strony co ? toran ale przecież pisaliście już próbną co znowu piszecie ?
A ja w przedszkolu trochę pani dyrektor mnie przygotowuje i piszę czytanie z zrozumieniem oraz wypracowania ma zastrzeżenia ale ogólnie twierdzi że zmieścił by się w punktach ale muszę cały czas się doskonalić. Bo moim dużym problem było zbyt duże cytowanie autora do zadania. A z matematyki na razie sam się przygotowuję z Matemaks gzie taki mężczyzna tłumaczy jak robić zadania a nowego roku pójdę po syna woźnego żeby mnie pouczył.
No to torsanie powodzenia ci życzę teraz w próbnych i w maju na maturze.
"dużo wnoszę pozytywnej energii "
to fakt
z dobrym humorem idę
DOBRANOC
to fakt
z dobrym humorem idę
DOBRANOC
2 215 849. jocia 2014-12-15 (00:49) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Siedem grzechów głównych- piewsze
Ale sami przyznajcie dużo wnoszę pozytywnej energii od mojego przybycia na czat strony co ?
Siedem grzechów głównych- piewsze
Ale sami przyznajcie dużo wnoszę pozytywnej energii od mojego przybycia na czat strony co ?
7 głównych :
pycha
chciwość
nieczystość
zazdrość
łakomstwo
gniew
lenistwo lub znużenie duchowe.
pycha
chciwość
nieczystość
zazdrość
łakomstwo
gniew
lenistwo lub znużenie duchowe.
2 215 865. emeryt 2014-12-15 (00:55)
a ja taki
skromny
spokojny
grzeczny
nieśmiały
to jakieś inne grzechy główne...
a ja taki
skromny
spokojny
grzeczny
nieśmiały
to jakieś inne grzechy główne...
Krzysztof c : Zagraj jutro 15,35,40 lub inną dobrą 3
ze stawką np. 10 zł. Traf 3/3 x 4 i możesz pochwalić
się przed dziewczyną, na dobry początek.
ze stawką np. 10 zł. Traf 3/3 x 4 i możesz pochwalić
się przed dziewczyną, na dobry początek.