Wpisy 2 835 930 – 2 836 029
8 marca 2017 00:00 → 8 marca 2017 07:59, 100 wpisów
WSZYSTKIM PANIOM-KOBIETKOM
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W WASZYM DNIU
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W WASZYM DNIU
Piłato nie moja zdrapka
Lotto 1/6 Lotto Plus 1/6
Dobranoc
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet: wiele zdrowia, szczęścia, radości, pomyślności, spełnienia marzeń, uśmiechu na twarzy, sukcesów zawodowych, miłości, wygrania w grach.
Mamie pójdę różę kupić od sąsiadki.
Real w ćwierćfinale !!!
Zaraz dostaniesz.
A dzisiaj dzieci Barca wasza gra !!!
Ale ja nie jestem jak gimbus i fason trzymam. A zgrywusie grasz w zakłady bukmacherskie ?
Bo z tatą na LE chcemy, mam już typy.
Miłego dnia, wysokich wygranych, , a wygranym.
A jakie dyscypliny ? Patrzyłem na NHL zagram nawet ale raczej końcowe zwycięstwa, bo dogrywki są.
A ile miałeś w Lotto ? Ja raz trójkę i Mini Lotto dwa razy trójkę. No a i dwa razy 4/5 w Multi Multi.
A na poważnie ? No ja też często. Aha za jaką stawkę ?
A na te bramki opłaca się grać powyżej, poniżej ?
Tata to nawet rozpisywał na ileś kuponów z np. dwoma pewniakami i dodawał po ileś spotkań z błędem za 3 zł np. Dobre to ?
Powyzej ile ?
Powyżej
A ja w 1 kolejce LM za postawione 100 zł byłem 562.11 do przodu, jak tu już kiedyś pisałem. A często dwa nie wchodzą, z błędami gram sporo na 8 meczów.
13 kuponów od EURO wygranych, w tym 3 z psów.
Dobra widzę żadnej dyskusji sensownej.
Mądrala
A ty gdzie robisz ? Ja studiuję na Wydziale Administracji 2 rok, zdałem do 4 semestru, poprawiłem warunek i przedmiot z semestru 3. Ale szukam pracy.
stawiasz cały czas na jeden numer i podwajasz stawkę do momentu aż wygra
Weź człowieku.
Mam PS4 ale tą przed Slim, choć nie podłączone z Wiedźmine 3 Dziki Gon i router za 1628. Bo mama mi TV 32 calowy kupi.
Wiedźmin
A jak zagrasz na LE ?
A ja dostałem oferty gry z klubów. Wiesz jakich ?
Augsburg, Sevilla, Atalanta, Legia, Lech, Empoli, RB Lipsk, Palermo, Jeziorak Iława, Hull.
Iława to tam gdzie się urodziłem.
Realnie gościu !!!
Pomyśl
Albo w tenisa pójdę ? Bo bardzo lubię grać. Z woźnym jak grałem. A teraz nie wiem co u niego ?
O jak byłem mieście i wracałem z zakładów do szkoły, to na drugiej stronie fajna blondynka była z chłopakiem. Około 178 lat, 160 około, 50 około kg. To chyba ta co kojarzę z gimnazjum jak byłem na stażu, młodsza była wtedy. A w tamtym roku była na dole w sklepie naszego domu, bo po ocet byłem i wpuściłem ją przed siebie. Podziękowała i uśmiechnęła się chyba, a potem za nia szybko wyszedłem i zagadałem. Nawet dała numer ale to do kogoś innego był, nie wiem czy specjalnie, a może pomyliłem ? Aha i zaprosiłem na kawę do siebie, a ona że może ale idzie do koleżanki.
w mieście
18
nią
Rodzice dzierżawią.
Była w stópkach chyba ? A długie włosy. A czemu te skarpety lubią dziewczyny ? Aha szukam właśnie dziewczyny, bo z żadną nie byłem. Bardzo fajna blondynka około 25, dosyć długie włosy, 170 cm około, 55 kg około sprzedawała, może jeszcze wbutiku jeansy w galerii ale nie zagadałem, widziałem ją kilka razy. A jak usiadłem w korytarzu to uśmiechała się z inną jeszcze. A i piękna w lato obok galerii blondynka.
w butiku
Tamta z kolei lody sprzedawała. Ba ale z mamą byłem, bo potem do dziadka pojechaliśmy z tatą co udar miał.
To co zrobić ?
Ale tamta ma już blondynka z gimnazjum. A tamte nie wiem ?
Na GG sobie piszę z różnymi ponad 3 lata i zdjęciami się wymieniam. Choć tam są różne osoby.
jocia a może wybierzemy się na lody ?
Albo na kawę ?
mówiłem że nikt nie zgarnie , dalej kumulacja jedzie
obserwatorzy poszli w kimono
obserwatorzy poszli w kimono
Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET
SpadamWysokich
hey.......... z okazji dnia kobiet kobietek kobitynek typerek najlepszego ( pralinka ) ( 03 05 08 10 12 15 17 )