Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 078 427. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
znowu siedzą wajchloki i pieprza kupony -wy...***alac od ustawiania gier wstrętne kobyły znowu nic-teraz to sie nawet nie wraca-kiedyś nie do pomyslenia kurator do TS
nie da się wygrać w tusko grodo lando lesie 3/10 i 0/5 oto udój u tych leszczy to upiór afery hazardowej zamiecionej pod dywan a my przez to wtapiamy
sa jakieś inne gry na necie typu krzyżówki o kase -bo u tych świstaków i buków to nie idzie nic wygrać
no wreszcie 3 w multi 52zł+2 dobre i to -dziś znowu jakąś trójeczke cza ukuć
=
=
znowu w tuskolandzie nic bo te pierony nie pozwolą wygrać za bardzo-ciule pazerne na piniądze -ta mamona a ty ośle jeden z drugim nic-do grobu nie weżmiesz tylko dobre uczynki a wy jak rządzicie bydlęta?
siedza s..rają w stołki i wajchlują ludziom w kuponach za pomocą kompów a potem wysr.ywają niechodzące układy -to platforma+ts żłopy jedne
w fortunie w ekspercie 1 błąd szlag trafił pare tysięcy uciekło co za jebany pech
oni i tam chyba ustawiają? do 80 min było 0-0 i trafiłbym to w 81 min ze spalonego padł gol i ch..ja wygrałem
w fortunie typuje sie 8 meczy bez podpórek 1- lub-x lub-2,7 meczy trafiłem kurs 500 za 5 zł bonus za całość chyba tego nie strawie co za kurewski pech
udój po ch.uju fest aż 2 zł,a wczoraj ekspert w fortunie 1 błąd byłoby z 5 tys ,to wszystko przez te ciulęta z PO
WYJEBAC TYCH AFERZYSTÓW AMBER GOLDÓW NA TOKI I WYWIEŻĆ DO KAMBODŻY LUB CH.UJ WIE GDZIE NA KOSMOS
JEBIĄ PRZEKRĘT ZA PRZEKRĘTEM A NIE MA ICH-KTO Z TAMTĄD WYDUPIĆ-JAROSŁAW Z MACIAREM WYDUPI ICH RAKIETĄ W KOSMOS BEZ POWROTNEGO LOTU
TRZA COŚ Z TYMI BESTIAMI ZROBIĆ ŁYTY ROSTKOWSKI JUŻ ZAPOWIADA W 2013 R OGROMNE CIĘCIA TYLKO NIE W SWOJEJ KIESZENI
A CO JA MAM POWIEDZIEĆ 1 BŁĄD W EKSPERCIE W FORTUNIE I OK 5 TYS UCIEKŁO 7 MECZY TRAFIONYCH BEZ PODPÓRKI 1 NIE SIADŁ JASNA DUPA NIE MOGE TEGO STRAWIĆ K..URWA JEGO CH...J
znowu z 3 kuponów wygrana aaaaaaż 2 zł -4/10 -to juz nie jest ś mieszne wajchloki pierońskie z PO -ALE K.URWA dziadków leśnych trza ograć w lotto z kumulacją bo ponoć od 15 nowe zasady-stałe wygrane bez kumulacji oczywiscie że zaniżone ale i tak ni ch.ja będzie trudno trafić u tych nienażartych świstaków którym mamona z dupy wystaje AFE
znowu badzieże oboki losują dałem 3 -4,23,26 było 5 ,24,25 te chamy pilnują nawet trójek i chachmęcą ciulęta jebane
nawet 50 zł pilnują na wszystkich zakladach to jest chore wy psy niewierne
połknijcie a sie udławcie tą mamoną jebane polaczki cwaniaczki-jak wam nie wstyd takie szopy odpier.....
jak mam nie wyzywac jak same wtopy w grach -ostatnio w fortunie w ekspercie na 8 meczy -1 błąd ok 5 tys. poszło się je... i tak by mnożyć ten pech rąbany
w tuskolandzie przekręt za aferą-iwygrać nie nada ,poszedł tusek z mirem ,grzechem i kolejna aferka amber gold
znowu nic w tym patafiańsko-tuskolando kraju.co za pieroństwo nic nie idzie wygrać,polska tuskolandia dla młodych silnych zdrowych -reszta motłochu niech zdycha-odpowiecie za te rządy wy ciulęta jedne
wyjebać te ciulęta z platformy gdzieś w kosmos niech bydła nie robią-
29 09 2012 -wszyscy razem w Warszawie-obalamy tuskoland ave o.Rydzyk radio Maryja i prawdziwi Polacy nie liski farbowane chytruski
grecy poburzyli od razu kasa się znalazła nawet od Polaków bidoków składka szła -na bidnego greckiego dziadka
nie mogę upolować całe 5 w multi dziś zaś 3/5 jasna dupa nie wchodzi nic w tuskolandzie
żeby 29 września zrobili im rozpizduche baranom amber goldowcom i innym psi chu.jkom
wałęsa dawaj moje 100 mln-nie o take polske walczyliśmy i skakaliśmy przez płot
a tuski wycofały multi u bukmacherów -wszystko pieprzą jazda na toki z nimi
już mnie k.urwa szlag trafi -jestem chory ostatnią kase 90 zł musiałem wydać na leki a tu w multi dałem 14, 48,80-było 14 ,48 79,normalni ku.rwicy w tym tuskolandzie dostanę i 2 zł wygranej -wy.jebać te rządy w pizde jego mać
nawet głupie 50 zł te ciulllllllllllllllllllleęęęęęęęętttttttaaaaa pilnują
gry ts 0% wiarygodności-a tą 10 to i tak trafie naprzekór ciulętą z ts
nawet ze snu wielka kicha -teraz coś-trafić -bezcenne,zaraz w tuskolandzie będziemy się cieszyć z wygranych typu 5 zł -29.9.2012 wszyscy razem do Warsaw ,przegonić tych nicponi z PO W PIERONY
OTO UDÓJ W TUSKOLANDZIE-2/5,1/3,3/10-IDZCIE PATAFIANY ZŁODZIEJSKIE W PIZDU
TRÓJKI W MULTI NIE MOŻNA ZŁAPAC-NAD WSZYSTKIM CZUWA NIEWIDZIALNA RĘKA ŁYTEGO ST WAJCHLOWEGO ROSTKOWSKIEGO
dziś jak krawaciarze nie wylosują mojej trójki w multi -od miesięcy ją nadaje i wchodzi 1,2 lub oboki-to uwale ich w cymbał-oczywiscie nie podam jej ze względów bezpieczeństwa przed kolejnym zwajchlowaniem
w zdrapce szczęśliwa 7 ??????? aż 4 zł bo czerwona 7 podwoiła -ale kase dali wygrać po ch..uju fest
w zdrapkach wygrane to albo puścioki 1,2,5 wporywach jak wiatr od przeciszowa zawieje 10 zł
ku..rwa znowu kaszana 0/5 w multi na chybił,s***iele siedzą dale na pi..rdzistołkach i hahmecą układy przez kompa-ot i cały tuskoland,zawsze niezmienny ,a tylko krowa niezmienia pogladów i Tusk
Tuski panom już dziękujemy,w przenośni bo w.***ienie po ich rządach przeogromne

na toki ich

na toki ichsłaby udój 6 zlotytch -tuski w tuskolandzie więcej nie chcą dać pazerne wieprzki na toki ich i pizdu wyrzucić -Polska dla Polaków

podstępne byki krase ts w krzyżówce za 5 zł w moje litery nie dali a,r,s-a wszystkie ich słowa są z tymi literami i dupa awe cezar st wajchlowy rostkowski pomyślał bo za małe ma diety ciul oszołomsiedzą s..rają w stołki i pi..erdolą wszystko
przy niedzieli a ja musze sie w..***iać na te ciu..lęta brudłeje dziady obleśne co tak pieprza kupony -widze to po mojej 3 w multi która już z 2 miesiące nie wyszła ostatnio 2 razy 2/3 pieprzeńce odjebać sie od gier bo uwale w cymbał patafiany
no bo to już szok żeby 3 w multi pilnowali żeby u.jebaćkurator do ts
wygrałem? przez wczora 12 zlotych u buka i mam sie cieszyć precz z tuskolandemude raus

pieroński ts i bukmacher ogołocili p..izdy z kasy -buractwo j.ebane złodziejekuratora do tych ciuli -gry mają być wiarygodne wy ci..ulęta