Wpisy 1 079 293 – 1 079 392
25 sierpnia 2012 00:00 → 25 sierpnia 2012 00:28, 100 wpisów
multi...a restauracje płaca za te rewolucje? bo słyszalam, że tak i to nie mało
miszel...na xxx reagujesz tak na wygrane też tak to jaki temat cie interesuje budowlanka ..stawiamy ściany
Tomku w Chodzieży mam koleżankę z którą chodziłam do technikum w Poznaniu
Krysia no to ładnie a w kontakcie z nią nadal jesteś
michellex właśnie sprawdziłam i mam 2x 2/4 a pozostałe tradycyjnie oboki
Tomku czasami piszemy na nk bo ona obecnie też spodziewa się dzieciątka
Krysia przedtem były tłumy ludzi do drugich odwiedzin Magdy Gessler a teraz pustki
scolls
Krysia a jak tam Antoś?
Tomku jak nie zapomnę to napiszę do niej i sie zapytam jak się to potoczyło....
Krysia masz mojego maila?
u mnie w typowaniach jak widac nawet na MP totalna pomylka a jak tam u Was chwailic mi sie tu kto zostal milionerem
Antoś to prawdziwy Antoś
Kochany chłopiec ale wieczory przed spaniem to koszmar...dzisiaj przez pogodę spał prawie cały dzień i był bardzo marudny ale na wieczór się rozkręcił i usnał dopiero prawie o 23.30
Kochany chłopiec ale wieczory przed spaniem to koszmar...dzisiaj przez pogodę spał prawie cały dzień i był bardzo marudny ale na wieczór się rozkręcił i usnał dopiero prawie o 23.30
scols ..za dwa dni nie byłeś tuu ..chyba ty zostałeś zbonczone skoroi jak fajnie było mokre na czole
max...u mnie w pierwszy jest mój x-boxikbez dwóch zdań, chociaż czasami bym go ale i tak
Tomku a dlaczego się pytasz o maila??Dawno temu napisałeś do mnie
pintol bylem bylem i widzialem co wyczyniales na live xxx tylko sie nie odzywalem bo nie mialem czasu
Krysia rozumiem to dobrze że wszystko jest dobrze
sxcolls...dzisiaj mi się zwrócilo wiec najgorzej nie jest, ale 10/10 nie widać
Krysia wiesz że nie skojarzyłem ale teraz coś sobie przypominam jeszcze zerknę teraz na moją @ w książkę
koncowka miesiaca zapowiada sie fatalnie no chyba ze zakonczy sie rzutem na tasme
scols ...ja wiem ..ty było wczoraj fajniej kob=niom i teraz to nic ..nie jestem kabusem nie powiem twoja mamusśka gdzieś ty schowałeś
michellex ja jestem uparty i tak mnie wkurzyla ze cisne ja az nie wpadnie
Krysia na tlenie masz swoją @
scolls...ja kiedyś też się upieralam przy jednej licznie i przez to chrzaniłam inne losowaniaa teraz co losowanie inaczej, chociaż nie powiem czasami kusiniech wpadnie, niech Ci bedzie, a jak
no teraz juz musze cisnac bo jak zmienia to franca padnie na zlosc
Krysia tak to mam twój adres e-mail
krysia...no gratulki foto
ale w nastepnym miesiacu typuje taka samo jak na poczatku sierpnia,potem znienilem przez ta 11 i wyniki mizerne
Krysia bo może zauważyłaś ale wykasowałem swoje dane z profilu
miszell...jak się nie zgadzamy nie musimy się odzywać możemy sie ignorować
Tomku niestety nie zauważyłam
ja jak tutaj jestem to tylko na chwilkę aby zatypować i zmykam do synka chyba że czasami ktoś z nim posiedzi to mogę dłużej pobuszować w necie
ja jak tutaj jestem to tylko na chwilkę aby zatypować i zmykam do synka chyba że czasami ktoś z nim posiedzi to mogę dłużej pobuszować w necie
Krysia prawdopodobnie to moje ostatnie wpisy na czacie ogólnie mówiąc niedługo będę tu bardzo rzadkim gościem ale typować będę a jakbyś kiedyś chciała popisać to na moją @
scolls..krysia prawda pisała bobasek ..czytałem kiedyś archiwium
ma ktoś może jakieś pomysły na jutro
mój pierworodny ma urodziny i chciałabym mu sprezentować coś fajnego ale niestety z fudnuszami kiepsko
mój pierworodny ma urodziny i chciałabym mu sprezentować coś fajnego ale niestety z fudnuszami kiepsko
Krysia trochę kiepsko u mnie z liczbami bo nie umiem typować a liczby tylko teraz biorę z chybił trafił ale coś czuję oczywiście nie zapeszając że ruszy ten zestaw co teraz mam
idę jeszcze na mapki i zmykam bo a kilka godzin pobudka na karmienie synka
jociu tobie również dziękuję za gratulacje i
jociu tobie również dziękuję za gratulacje i
jocia
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
witam wszstkich
michellex za dużo by mówić
majoreczka
jocia 
multi

multi
majoreczka kope lat i jak Francja podoba się czy Polska lepsza
scolls
jackwar
jackwar
michellex
multi Polska, zawsze i wszedzie