Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 180 536. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
k..urwy gram 3 w multi już-z 3 miesiace 2,11,14 zawsze sa oboki a wczoraj 2 12 13 i co świstaki ciulęta nie kancą-dzisiaj ją nie nadam to wyjdzie nie dość że przekrętniki to i złośliwcy
i na 2 piętro po szósteczke wypłacić z drinkiem i marszem mendelsona marzenia sie spełniają
give bytem um-tu mi-e night ,give bitem um tu ju-panie maniek dzisiaj zgarniam 15 baniek 

ja na 3 czekam 2 miechy ,losują same oboki,by ich kruk ch..ujem tłukł
kawa marago kobiety nago szynki konserwy bez przerwy -oto TS są-potrzeby
trafiłem 3 w mini -myślałem że będzie z 40 zł a tu aż 17 zł były 2-5piątki
a wróżbita dawid w kosmice podaję liczby -mówi kiedy i ile kasy ktoś wygra ciekawe czy ściemnia
co sądzicie o wróżbach dawida-mówi że w wieku 18 lat poawił mu się michał archanioł i od tego czasu on daje pozdrowienia anielskie oczyszcza aure?
słaby udój w tuskogrodzie 2 zł multi 3/7 aż i uwaga u buka aż 1 zł-tusek wygrany
nic kompletna kaszanka tak u buka jak w numerkach-teraz coś wygrać wręcz b. trudno bo ciulęta od rana kawka i komp
co wygrałem ostatnio to ciulętom oddałem -francowate gry nic grubszego nie idzie upolować-a drobnica sie rozchodzi ,ot cały tuskoland
u buka w ekspercie 2 błędy maritimo-bordo był remis dałem 2,genk-sporting 1 dałem remis niby blisko a ch...ujowo daleko
genk jeszcze nmożna było trafić ale remis maritimo bordo już ciężko
odjebcie sie od gier patafiany pasożyty społeczne-gry 100% wiarygodność
k..urwa znowu wylosowali badzieże te byki krase porąbane złodzieje z PO oszołomy -wygrałem podam wam przez wczora -buk+ts aż 1,39 gr to sa oszałamiające wygrane w precz tuskolandzie
za wszystko cza płacić w tuskolandzie słoono -za chwile ***nięcie będzie płatne w tuskolandzie
no i capy nie wajchlują?-głupiej 3 pilnują moja 3 to2,11,14,a capów 9,11,14 jak się nie w ..***ić-i tak co losowanie wajchlunek ze 3 miechy bedzie te france tuskowskie nawet 50 zł pilnują -w..y***alać łoje złodziejskjie
kiedy ciulęta wylosujecie 2,11,14 w multi???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????k....urwa jak nie nadam tego????????????????????????ciulęta nieogarnięte
znowu badzieże wylosowali-by wom śnieg te kompy zasypał nie było by wachlowania w kuponach -prawie każdy teraz tyły lub1zł lub2zł wygrywa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaż tyle-ziady pierońskie nienażarte pały
w tuskolandii ni ch...uja wygrać nie idzie -dziady leśne chachmecą ale może w końcu 25 000 000 baniek sie uda-wiara czyni cuda ,trzeba wierzyć że się uda
zaś wyszły w multi oboki mojej trójki 2,11,14-1,11,13 ale łajzy pilnują-nawet 50 zł skurkozjady,by ich krukch..ujem stłukł
tuska wywieżć na tokach takich ognojonych razem z łytą pała rostkowskim
jebaj sie bacie z PO JEBUSÓW ***ie zarąbany won z kraju do irlandii przeciagu francowaty
POjebusom już dziękujemy i zmień ten nick pojebusie z platformy tuskolandowej uliberze p...ierdolony takiś kozak palancie j..bany
jak takie same cwele w pojebusowie to nie dziwi taka nędza w kraju-czas was rozliczy pały

morda kajdaniarzu -na syberie takich jak ty ułomie francowaty z PO
a ty kacyku z PO ciąg sie ciulu morda kajdaniarzu ,ty nawet ch..jem nie jesteś

u nas najwięcej kupujących w kauflandzie-najlepiej prosperujący podobno w Polsce kaufland Oświęcim
na królowej jadwigi -zjeżdżasz z centrum miasta przez plac kościuszki w dół i na rondzie w prawo widać kaufland
znowu 2/3 w multi nawet w takie święto a idzie się wkierwić dziady na groby a nie wajchlować kupony patafiany już chyba 1000 raz 2/3 pały zapalić znicze iprecz od ustawiania na 22-00 bo was capy zleszcze

gaja weż tych gebelsów z ts niech zapalą znicz i się pomodlą a nie wajchlują nam w kuponach

zajadłe pasibrzuchy nienażarte z ts jak wam nie wstyd nawet w takie święto kant wycior

35mln niezła kaska-ave cezar -zmultuj że to wuju Zenku dla mnie z nieba

wiernemu graczowi ts wujowi Zeniowi i tacie Gieniowi podpowiedzcie co na jutro 

znowu chała-odstawiłem kupon-by bylo 4/5 to przeboleje ,dobrze ze nie 5/5
znane lasy:LAS VEGAS,LAS PALMAS,LAS PRZECISZÓW -he he he,gdzie psy dupami szczekają
a gdzie jest ten brudłej co się pod mój nick podszywał łajza jedna i obrażał???