Wpisy użytkownika opa30
Łącznie 681 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 349. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
PS 3316 to chyba zle coś policzyłem bo powinno być 18-nie 19 i wychodzi 10-tka
tzn. przez jakiś czas można,tak mi się wydaje,bo w multi liczby chodzą falami
Witam,nie było mnie ze dwa dni,macie jakieś pomysły na multi,bo ja nie.Może coś jutro pomyślę bo dziś to nie ma chęci,na chybił trafił wylosowało mi 50,77 i tyle
a dzisiaj na chybił 16 i 18,szkoda że nie ma plusa bo byłoby 120 zyla
ja niestety nie jestem ani lekarzem ani architektem,ktoś powie- trzeba było się uczyć,ale czy nauka jest najważniejsza? nawet ci po studiach nie zawsze tryskają inteligencją
dobrze że tak się dzieje,może nas będą traktować wreszcie jak ludzi,a nie jak jakieś bezdomne psy
robiłem kiedyś w zakładzie przetwórstwa drzewnego,ile ja tam robiłem,miesiąc może dwa,a panowie kierownicy którzy mają staż po kilkanaście lat nie wiedzieli jak zapakować jakieś tam nóżki,opa im pokazał-prawie bez zastanowienia, i co...
właśnie,rządzenie państwem opiera się głównie na matematyce-budżet i te rzeczy,najważniejsze-wystarczy umieć dobrze liczyć
nóżki do kompletów,do doniczek czy do ławek,już teraz nie ważne,tylko mnie dziwiło,że miało problemy kilku gości z długoletnim doświadczeniem,a ja im to pokazałem na poczekaniu
tak samo np. w biedronce,kto pilnuje pakowania pieczarek,gniją,bo są szczelnie zamknięte w folię,kto płaci za straty
nie nadają się do spożycia,wiem bo ostatni raz kupiliśmy na wielkanoc i dalej zero zmian
ja obserwuję od jakiegoś czasu 70-tki,popatrzcie-powtarzają się co jakiś czas przynamniej raz w tygodniu 3/4,oby "szły" tak dalej
Wiadomo że zrobili to po to żeby kusiła kwota na wygranie,mnie się wydaje,że łatwiej będzie trafić np. 9 liczb,w razie wejdzie plus to się zwróci
ja tam do KACZORA nic nie mam,w sumie za jego kadencji to zle sie nie powodzi-tylko trzeba choć troszkę chcieć
mnie i tak nie słuchacie,ale podam wam takie głupie liczby na multi 12,13,14,22,23,78,79,80
te pole elektromagnetyczne to jest od twojego sąsiada z osiedla-magnolia
reklamują ze można wygrać nawet 25 mln.,a kto będzie grał za 5 dych,dla mnie 2,5 mln starczyło by
jak macie czym to zróbcie statystyki ilości wystąpień z ostatnich 50 losowań,najczęściej występujące liczby parzyste 58,72,74 no i obok była także 75
WITAM ,oj jak się rozpisali,aż nie chce się czytać.to dziś 49 - nie ze snu
23,w opcji WYNIKI wybierz niesortowane-ostatnie z prawej będą PLUSAMI
no widzisz KACZOR ja grałem tymi co podałeś chyba w niedzielę,ale nie mam pretensji
mój dobry klient trafił 1280 pln,fajnie,bo udało się mu trafić PLUSA grał na 4 liczby
pamiętaj ,że nie ważne ile liczb skreślasz - jeden zakład z + kosztuje 5 zł
najgorsze że nie mam neta(w robocie)nie chcę narażać się na koszty,a kolega mi już zakłada...neta...chyba mam sklerozę,bo zapomniałem ile czasu
no PASKO żeś się postarał,wszystkie plusy widać jak na dłoni,wielkie dzięki(patrz po lewo-WYNIKI)
MATYCZ mnie się wydaje że właśnie ogólna wygrana na pojedynczym kuponie nie powinna przekraczać 2280 zł-powyżej zabierają 10% dla kaczora donalda
nie wiem jak tu grać ale chyba będzie dobrze próbować na 3 lub 4 trójki,w razie wejścia PLUSA czy tak czy siak zwróci się lub będzie zysk
z mojego zestawienia wyszło tak :
58,24,38
2,6,18
42,46,76
28,34,36
nie wiem czemu wszystkie parzyste-tak wyszło
58,24,38
2,6,18
42,46,76
28,34,36
nie wiem czemu wszystkie parzyste-tak wyszło
może jeszcze to:
1,19,23,29,33,47(57,73)
51,53,55,65,67,79
12,16,22,44,50,52,60,64,78
1,19,23,29,33,47(57,73)
51,53,55,65,67,79
12,16,22,44,50,52,60,64,78
podałem te trójki bo one czasem wchodzą(z tych moich zestawień)czasem bezczelnie po kolei,zobaczymy...pozdro,wracam dopiero wieczorem
bo nie każdy wszystko wie,niektórzy kolektorzy,a jest ich bardzo dużo nie wiedzą podstawowych rzeczy,a podatek nie jest aż tak ważny...ważne że nie trzeba jechać poniżej 2000zł
a jakbyś posłuchał takich klientów co grają po 2zł i mają więcej pretensji niż inni-że oni nie wygrali
jak mam się napić to się napiję jednym piwem,a jak się najem to jedną kanapką i wiadomo o co chodzi
jeden gość żeby nie zagrał systemem 6 w expresa to nie wygrałby 5-tki
BRODA bo tak jest,o wiele więcej osób gra na chybił -trafił,dlatego częściej wygrywają
mój znajomy znowu troszkę trafił 2/4 choć część się zwróciło,na razie ma blisko 1 tys zysku z 3 dni
1 600 000 i 1 700 000,tylko tyle było zapytajcie pana krzyśka co to czyta
najczęściej chodzące liczby 54,49 tak najłatwiej i jeszcze do tego 72 i 75 i 27 -i nie mam pytań
Hej,ale MATYCZ dałeś wykład,to mówisz że trafić plusa to jest 72mln kombinacji?ładnie,jak ktoś trafi raz w roku to będzie sukces,odezwę się pózniej
MATYCZ mi nie zależy na jak największych zyskach(mało mnie znasz)ja nie jestem totalizatorem i nie porównuj mnie do nich,wystarczy że siedzę w starej budzie i nic nie mogę na razie z tym zrobić,wolałbym żeby u mnie jak najwięcej wygrywano(i tak nie jest najgorzej)przy okazji i samemu się chce wiadomo,nawet z wolnych chwilach się główkuje
według map to czasem wchodzą liczby z tymi samymi odstępami-co 2,3 i więcej dni,widać jak na dłoni
ja sam walczyłem ale poległem,sporo tego poszło...ja tam dużo nie szaleję-jeszcze mnie nie pogięło
np. we wrześniu żebym nie dał tyłka to gdzieś ok. 5tys.byłoby w kieszeni
ja nie napalam się na 10-tkę,wiadomo że ciężko trafić,rzadko wysyłam na 10,wolę już 9-jeśli już
dziś mi wyszła taka 9-tka :
6,7,24,26,34,46,48,49,75
a to chybił-trafił z +
6,18,47,57,72,75,76-moje ulubione 70-tki
6,7,24,26,34,46,48,49,75
a to chybił-trafił z +
6,18,47,57,72,75,76-moje ulubione 70-tki
ja wysłałem kilka zakładów na szcz.numerka i je przepiszę na expres-jeśli wystąpi jakaś liczba powyżej 42 to zmieniamy na inną i taka robota,zobaczymy jakie będą efekty
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
6/6 z plusem to chyba płacą w sumie 4300 to jak na 3 stawki wyjdzie 14900
MATYCZ pamiętasz,liczby 19,59,63 poszły po 3 dniach,wiadomo że przypadek,uzyskałem je z kodu dostępu na przelewy,a dziś zobaczymy na express