Wpisy użytkownika opa30
Łącznie 681 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 523. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam, jestem byłym kolektorem, dawno tu nie byłem. Kto chce wygrać, proszę o głosy, pozdrawiam PASKO
Zaraz pokaże wam z wczoraj kupony moje Multi z PLUS, piję kawę, miejcie cierpliwość
Wejdzcie na mój profil, bede miał czas to się odezwę, wczoraj trafiłem plusa, wytłumaczę jak grać w gry T.S.
Jesli powinny wejsc, wyslij je z PLusem,delikatnie ma 1x, nie wiem co o 14, mysle ,że może to być stra kasy, albo grać tylko na 14 lub 21.40, sami patrzcie, ja nie mam czasu
Podam ci gotowce, potem sami kombinujcie, 1,11,6,16,9,19 wczoraj były niektóre,ale ja i tak miałem inne,wysłałem 10,9, i 2 trójki te co podałem , trójki wysłałem na 3x zeby zwróciło sie za kupony, tu było 1,6,9 ...2 z 3 z plus
Na razie graj za 1x, jesli wygrasz zainwestujesz wiecej, spokojnie,cierpliwosc wynagradza
Dziś bawiłem się w keno, w multi 2 dni temu mialem do przodu,a dziś chyba ponad 100 w keno na plus
Ja przyjechałem do Polski po kasę z TS, nie bede brać prawników, po co
ja piwo,musze pospac, ale szykuje główne walniecie na sobote, na EX i DL w srodę rozgrzewka, jesli w piatek wygram w Jacpota to 600 plus i keno ,moze multi się nie wypłaci ,to będzie kara
I panowie z TS zobaczycie jaki jest dochodowy wasz pomysł,za to że okradliscie mnie z moich pomysłow
Wyobrazcie sobie jesli sie ma poteżne kwoty do inwestycji,mam systemy ,sposoby i nadszedł czas na tą firmę
Ja dzisiaj wysłałem jeszcze w Keno tutaj w Niemczech zobaczymy mam piątkę ósemkę i dziesiątkę
DZieki Tris.Jeśli dzisiaj trafię jakoś kwotę to może pojadę jeszcze do Polski po świętach
u mnie takie jaja się wydarzyły że podczas wichury skasowało mi auto przednia szyba do wymiany i wgniecenia na karoserii brawo
tutaj w Niemczech lotto jest w środę i w sobotę, keno codziennie po 19tej
na pewno jeśli w tym czasie ktoś by znajdował się obok auta i dostał głowę to mogłoby to źle się skończyć
ale zobaczymy .Jeśli bym pojechał do Polski, nie zagrał bym w Keno
Gosiu ,do 19 tej można grać a po 19 jest losowanie, ja patrzę na necie stronie lotto.de o 19:30 i już są
na stronie lotto.de mozna sprawdzic wszystkie gry losowe, nie ogladam losowań ,nie mam ochoty
w Niemczech jest Keno ale jest losowane tylko raz wieczorem 19:10 chyba
tylko trzeba zarejestrować się bez tego nie ma szans, potem przyślą do domu kartę lotto, kolektor najpierw wydaje taki wydruk, ktory musisz przedstawić za każdym razem kiedy chcesz zagrać w KENO, do czasu przysłania karty
w de lotto kosztuje 1,20 a keno 1,00 euro plus 50 cent za wydruk kuponu
Ja i gość, szkoda ,bo kupiłbym mieszkanie wtedy w PL ,zebym sam to trafił
Gosiu, pamietam ze pisałaś tu już wcześniej,tak mi sie wydaje, ale nie wazne...
bo są promocje że się wysyła za 10 euro plus minus dwa systemy 8 w Lotto Dwa systemy w 9 i 4 proste
nie trafiłem dwie trójki ale nie trafiłem w systemie nie wiem jak oni płacą czy Płacą tylko za jedną trójkę czy za system pełny Jeśli by płacili za system pełny to byłoby zajebiście
Przepraszam trafiłem dzisiaj dwie trójki ale w systemie tylko dwie liczby
ja nie proponuję wam grać na tej stronie tylko chciałem się dowiedzieć może ktoś wie o coś o tym
bo jest dobra okazja fakt kosztuje trochę to na polskie pieniądze ale dwie ósemki i dwie dziesiątki w systemie i do tego jeszcze 24 zakłady proste za 12,90 euro to myślę że to nie jest dużo