Wpisy 3 703 – 3 802
7 października 2007 15:27 → 8 października 2007 14:48, 100 wpisów
witaj broda no ja gram na ciag liczb w 1 przedziale ,dwa dni temu wpadlo mi 6/7 kurcze o malo by bylo 7/7 zamiast 15 dac 18...no coz trudno.tera obstawiam na 6 kuponach ciag liczb od 59 do 70 mam nadzieje ze wejdzie jak nie to od jutra bede w plusie je typowal
to gratuluję Adam_Rudasl. Jest to jakaś metoda. Zauwazyłem że dość szęsto wpada właśnie ciąg taki jak wczoraj 7/10. Ma ktoś jakies informacje czy weszło 10 liczb w jednym ciągu. Wydaje mi się że najwięcej było 8.
Adam_Rudasl powiedz jak chcesz grac w ML plus. Mi się wydaje że to dopiero sztuka trafić w plusa. No i koszt jest duży.Narazie w to nie wchodzę.
od dzisiaj do MATYCZa prosze sie zwracac panie profesorze lub mistrzu. Prze-gosc z niego:)
PANIE PROFESORZE może jakieś liczby na dzisiaj? Ja swoje podałem. Podaj jak możesz swoje.
Karusek, Broda nie przesadzajmy, ale jak ktoś dzięki komuś wyciągnie jakieś wnioski to ok. Tu profesorem, może wkrótce informatyki:) jest Pasko. Jemu należy się tytuł profesora. Pozdrawiam
Witam Opa30. Z plusem będzie ciężko trafić a koszty sa duże. Nie wiem czy to nie będzie lipa. Zobaczymy. Jakie liczby na dzisiaj?
Wiadomo że zrobili to po to żeby kusiła kwota na wygranie,mnie się wydaje,że łatwiej będzie trafić np. 9 liczb,w razie wejdzie plus to się zwróci
witam to moj pierwszy wpis czytam was od miesiaca moje typy na dzis to 12 50
Cześć Magnolio. Te liczby masz z jakiejs statystyki czy takie masz przeczucie?
najmądrzejsze słowa jakie dziś padły to od matycza właśnie wszyscy co grają i typują, sami niech się podzielą swoimi spostrzeżeniami ,bo to w nas jest siła, ziarnko do ziarnka i zbirze się miarka .im więcej w nas tym więcej dla nas.pozdrawiam wszystkich ,pozytywnie zakręconych.a na dl.5,8,11,19,27,46 do małej analizy.
witam wszystkich,dzisiaj pierwszy raz wytypowałem na tej stronie liczby,choć w multi gram już długo.Zobaczymy wieczorkiem.Pozdrawiam odwiedzających i redakcje
witam wszystkich,dzisiaj pierwszy raz wytypowałem na tej stronie liczby,choć w lotka gram już długo.Zobaczymy wieczorkiem.Pozdrawiam odwiedzających i redakcje
Dzięki Mila. Broda nie podaje tu liczb, bo ostatnio jak zauważyłem najlepiej wchodzą mi wpisy:):) Paso -GOOD LUCK!
Hej broda dzis niedziela wiec troche przed kompem z doskoku,mi siew wydaje ze najrozsadniejszymi systemami w plusa bedzie 7,9 tak ze wstepnego spojrzenia,jasne ze sie moge mylic.jesli dzis wpadnie 1-2 60 to zamierzam rozpisac 2 kupony jeden na siedem skreslen 60 drugi na 9 skreslen.prawdopodobienstwo wylosowania jak mi sie zdaje liczb 60 oraz plusa jest duze choc roznie to bywa
Adam_Rudasl jest to logiczne podejście więc powinno coś z tego być. poczekamy zobaczymy! Ja narazie typuje 10 liczb i chciałbym coś wyższego trafić np 9/10. Jak trafie to zajme się plusem. a narazie ostrożnie bo jeszcze obstawiam 12 zakladów w DL. O sukcesach i porażkach będe informował na bieżąco.
Najczęściej Kaczora można zobaczyć w telewizorze :-) często tam się pojawia z Gregorem, a nawet z greg-iem :-). Witam wszystkich bardzo serdecznie.
jutro puszcze sobie tego plusa zobacze jak nic nie wygram to nie gram w to juz!
ja tam do KACZORA nic nie mam,w sumie za jego kadencji to zle sie nie powodzi-tylko trzeba choć troszkę chcieć
Adi chodzi o dzień wielkiej wygranej? Mam nadzieje że tak będzie. Powodzenia! Może podasz jak typujesz? Będzie ciekawiej.
mnie i tak nie słuchacie,ale podam wam takie głupie liczby na multi 12,13,14,22,23,78,79,80
Nie są takie złe myślę nawet ze coś wejdzie może tak śladami Kazika_T?- 10/10. Trzymam kciuki.
Sorki to nie możliwe bo typujesz tylko 8 liczb. Troche się zagalopowałem. ale jak wejdzie 8/8 to też rewelacja.
Broda to by był naprawdę cud, gdyby z 8 wytypowanych liczb weszło 10:) Ale kiedyś na innej stronce ktoś wytypował 3, a weszło mu 4:) Cuda się zdarzają, pozdro Opa
witam wszystkich - opa jeżeli nie weidą dzisiaj 12,22,78,79,80 to polecam ci tę 5 do przemyślenia na najbliższe 5 losowan
Broda moje liczby sa w dziale "typowania na żywo". Zachęcam do zpoznania się z moimi przemyśleniami. Pozdrawiam.
Matycz odwaznie z tym 42,43 ale to mozliwe choc jak dla mnie mało prawdopodobne. ale to tak jest że często liczby które wydaja się ze nie wejda to wchodza bez problemu.Zycze powodzenia i komentarz po losowaniu.
troche tego masz Adi. Cos wejdzie. mam nadzieje że będziesz się cieszył jak te słoniki.
Tak Broda, w większości losowań wypadają liczby najmniej przewidywane, gdyby było inaczej już nie byłoby tej gry. Trzeba ryzykować. Powodzenia także.
czy zauwazyliscie ze jesli wylosowana jest tylko jedna liczba z danej diesiatki np.20 i nie ma juz innych 22 czy 28 to wowczas czesto ta liczba przechodzi na kolejny dzien ewentualnie do trzech kolejnych losowan
nie wiem ile ludzi czyta te strone ale mozna by przeprowadzic maly eksperyment mam pewien pomysl co Wy na to ?
jestem nowicjuszka i nie chce komus cokolwiek narzucac ale o realizacji marzen decyduja ostatnie 3 minuty przed zasnieciem wiec gdyby spora liczba ludzi pomyslalaby np. o tych samych liczbach na raz powiedzmy na poczatek jakis trzech to bylaby wielka sila
tak 50 zero przyznaje ale skorzystalam z czyjejs rady aby grac 4/4 i troche pokombinowalam z waszymi typami i jestem o 84 do przodu
...ja już jestem w tym wieku,że przed zaśnięciem myślę tylko o jednym......żebym się rano obudził...:)
Ja snów nie pamiętam ale jak komuś się przyśni coś np 6/6 w DL to proszę o liczby. Podobno komuś się przyśniły ale ich nie wysłał.
trzeba byc otwartym na nowe ja nie mam ochoty typowac do emerytury
Gratulacje Magnolio, ale wygrałaś przez typowanie, a nie przez "myślenie" o liczbach przed zaśnięciem, tak myślę...
wolalabym z Wami pogadac na stronie Szczesliwi Zdrowi i Bogaci co sie zisci
Wy ciągle o liczbach, teoriach spiskowych, stratach i zyskach, a mnie się seksu chce xD
...bo widzisz Luca, tu niektórzy są w fazie gry wstępnej, a już chcieliby dojść do orgazmu...:) A przecież gra wstępna też ma swoje uroki...:) he,he
moze slyszeliscie cos o polu morfogenetycznymmRuperta Szedraka /nie wiem czy poprawnie/tam jest to wytlumaczone dlaczego takie wspolne dzialanie cos daje ale musi to byc spora grupa
ja tam moge myśleć o liczbach może to jest metoda na sukces w lotto. Tylko może niech 10 osób myśli, każdy o innej liczbie. Zobaczymy kto się przyłoży a kto nie.
teraz w tych czasach sex trwa 20 minut lacznie z dojazdem i prysznicem to i wygrana chce sie szybko
te pole elektromagnetyczne to jest od twojego sąsiada z osiedla-magnolia
Kochana Magnolio, mnie przed zaśnięciem zawsze przychodzi na myśl liczba 69:) taki "seans" byłby wypaczony przez moje przedsenne marzenia...:)
sorry ze wam zaproponowalam ale probowac bylo warto bo stawki sa ogrome
Przybliż trochę tą teorię o tym polu bo w szkole troche chorowałem i opuszczałem zajęcia :)Jak ta teoria Szedraka pomoże w wytypowaniu 10/10 to wchodzę.Kiedy zaczynamy?
moze cos wy zaproponujecie ibedziemy nad tym pracowac powiedzmy przez tydzien zobaczymy na efekty
chyba ze jutro to ustalimy jak bedzie wiecej osob bo dzis jest joz pozno
Oki -jutro pobawimy się w zbiorową hipnozę, dzięki Magnolia, pozdrawiam i kolorowo-liczbowych snów życzę. Dobranoc
ok jutro stworzymy silne pole nad Polską. Oj będzie się dzialo. dobranoc i zbierajcie siły bo będa potrzebne.
Super sprawa, to sposób na zbiorowe szczęście. Niech kazdy zapamięta te numerki, łącznie z 69 :)i liczby i ile razy przed snem, też te dodatkowe o których śnił.Taka zbiorowa gra wstępna, skumulowana numerkowo potęcja o duże stawki może spowodować potężny orgazm... szczyt... tj 10/10 ;)
Witam!
Poszukuje programu do multilotka, ktory typowalby 60 liczb w ktorych co najmniej 17 byloby trafionych.
Wiecie moze gdzie cos takiego znalezc.
Z gory dzieki
Poszukuje programu do multilotka, ktory typowalby 60 liczb w ktorych co najmniej 17 byloby trafionych.
Wiecie moze gdzie cos takiego znalezc.
Z gory dzieki
witam....tez sie pobawie w typowanie zbiorowe,bo mysle ze szsanse sa wielkie...mozna jeszcze zrobic cos takiego:zobaczyc jakie liczby obstawiamy najczesciej,i przed 18 ulozyc z nich dziesiatke...co wy na to??....ja podaje dwie liczby,ktore chodza za mna juz od paru dni...bedzie to :2 i 18 .Pozdrawiam-w jednosci sila,co wiele glow to nie jedna!!
...o,i jeszcze tak sobie mysle:ze moze warto taka wspolna dziesiatke poscic na 7 losowan?!...od dzis do niedzieli,i zobaczyc co wyjdzie?wiec...do dziela...typujemy!!
gdzie padla wygrana w DL z soboty?? nigdy nie moge obejzec losowanai
Czy ktoś wie, jak to jest z plusem, czy liczby są losowane z tej samej maszyny co ML i czy jeżeli kiedyś z 10 liczb wpadło 9 , to jakie jest prawdopodobieństwo, że szybko wpadnie 10?
w moim pomysle o zbiorowj jednosci chodzi oto aby nie gonic kroliczka/typowanie liczb/ tylko go stworzyc
skoro jest troche osob tym zainteresowanych to dogramy szczegoly jak to fachowo na pol mozgowo na pol szalono rozegrac ale poki co Was zegnam bo jeszcze niestety pracuje bede po 20- stej ,Pozdrowienia
maniek50 szóstka padła w oddziale opolskim totalizatora sportowego, nie powiedzieli w jakiej miejscowości - gracz zagrał na chybił trafił
dołanczam się do zbiorowego typowania myśle że jest to super pomysl .
zdarzało mi się że gdzieś zobaczyłem jakąś liczbe i coś poczułem że ona dzisiaj wpadnie i tak się stało .
To może się udać i coś wspólnie zgarniemy.
zdarzało mi się że gdzieś zobaczyłem jakąś liczbe i coś poczułem że ona dzisiaj wpadnie i tak się stało .
To może się udać i coś wspólnie zgarniemy.
dla magnoli,jesli moge,liczby na dzis,5,56,71-cos w nich jest.pozdrawiam.
A mi się sniły dzisiaj...7,9,10,20,30,50...może coś pomogą...pozdrawiam
piterex a o czym byl ten sen bo u mnie jak niekiedy śnią się liczby to dopiero wchodzą wszystkie po paru dniach
W sumie taki zakrecony byl...siedzialem sobie w ławce szkolnej...skreslaem kupony..i mialem trafione 3 10tki, 7ke,5ke...i głownie sie te liczby przewijały...ale np w 10 tce to bylo 3x9 ...9,9,9...itd...zamotany sen..ale sny bywaja prorocze lol
Zaszalałem, dwa zakłady na multilotek plus oraz trzy na multilotek...
3500642 to moje gg prosze o napisanie bo nie wiem jak grac tego plusa pliska