Wpisy użytkownika ojciec
Łącznie 368 wpisów w archiwum, pokazane od nr 171 073. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale wy macie problem. Jak nie potraficie grac to nie wygrywacie, A ja gram. Strajk
diecinna zabawa.
diecinna zabawa.Ale nie wygracie. To sa tylko marzenia i trzeba sie z tym pogodzic.
ja juz od wrzesnia przegralem ponad 800zl. nie ma sie czym podniecac.
Ja tam wlasciwie jeszcze nic nie stracilem swojego, przegralem jedynie to co wygralem. wygralem od wrzesnia 970zl. a na kupony z tego wydalem 900zl.
dziwnie piszesz. strasznie krotkie wersy. piszesz wiersze? Moze Szymborska?
Ten sposob to najwieksza ***ola jaka kiedykolwiek slyszalem,

Bezsens wymyslony przez dzieciaka do zabawy.

Bezsens wymyslony przez dzieciaka do zabawy.bo dla mnie to jest smieszne, to nie jest zaden sposob, tylko ***oly.
to zuc kostka sobie w muzg, moze znormalniejesz. albo bedzie chybil albo trafil

ale wy to macie papiery, jak to czytam to niedobrze mi sie robi,jak dzieci z podstawowki
Żartowałem, narazie wcale nie gram bo już mnie to w***ia ale typowania pewniaków, par i trujek idą mi całkiem nieżle.
trzeba dobrze typowac i wtedy zaden system nie jest potrzebny, wlasnie na graniu systemami lotto najwiecej zarabia bo ludzie w ten sposób najwiecej przegrywaja.
A jaką Ty mala557 masz fajną fote. Tylko pozazdroscic Twojemu chłopakowi.
Ale mi zab na***ala, muszę isc do dentysty, nie wiecie moze czy leczenie kanałowe 4 refunduje NFZ.
Od dzis zaczynam, bo piatki i trojki mnie juz w***iaja, Sprawdz jak stoje w rankingu na pewniakach, parach, i trujkach. Calkiem niezle.
Ale to nie jest takie proste, w kazdej chwili moge spasc. Moim zdaniem dobrego typera poznac po tym jak typuje pewniaki, pary i trojki, bo w dziesiatkach czasmi fuksem wejdzie 8/10 i juz jestes na pierwszym miejscu, a pewniaki , pary i trojki to jest wyzwanie.
dzis puscilem pare 4,79 na dwa losowania stawka razy 5. i Trujke 4,52,79 na pojedynczej stawce, mam nadzieje ze wejdzie.
A ty wujas idz do swoich pajacow na wasze msrotto. Wyjebali mnie ze strony.
Ja niestety musze juz konczyc, bo moja malutka siostra idzie spac, a ja nie bede jej przeszkadzal. Dobranoc. Innym razem porozmawiamy.
nie wiem nawet nie patrzylem w mapy, dawno nie gralem, musze splacac cudze dlugi.
takich pajaców to ja bym nigdy nie zrobił, to nie z mojego nasienia.
Jakas nowa gra?