Wpisy użytkownika ojciec
Łącznie 368 wpisów w archiwum, pokazane od nr 169 376. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak i na 6 zakladow wchodzi ci 3,4. To zagraj na 60 zakladow. Wtedy wejdzie ci 30,40.
Myslisz ze ja nie wiem. Poto zeby prysnac facetowi po oczach, w samoobronie. Albo ze zlosci jak macie PMS.
Mam pytanie jak zagram na piatki, system 25 liczb na 100 zakladow to jaka mam gwarancje trafienia piatki przy np.7 liczbach trafionych?
kazdy system jest dobry tylko trzeba dobrze wytypowac liczby. Ale im wiecej liczb typujesz tym latwiej trafic.
Narazie nie mam, ale moze takie: 38,51,56,3,32,63,10,26,22,24,53,45,59,50,65,43,78,61,60,80,13,9,6,40,15
to niech 5 osob poda liczby swoje, te piec liczb ktore sie najwiecej powtarzaja trzeba skreslic na piatke.
Ide sie kapac. Bo jak mowicie ze odemnie smierdzi, to sie umyje. Ja mam MOS. Miedzy okresowy stres. Jest on wtedy kiedy stoje pomiedzy dwiema dziewczynami ktore maja okres.
W***iam sie bo jebana telewizja nie pokaze meczu lecha. Tylko w platnych kanalach. Do ***a.
Tylko polowa polski juz wie. Ale mam taka moc ze tylko ty mozesz czytac moje wypowiedzi. Dla innych sa niewidzialne.
Spicie? Widze ze nie da sie z wami rozmawiac. Ciagle gadacie o jakichs ***olach. Nawet nie potraficie żartowac.
Chociasz ja ogladam losowania z zamknietymi oczami i tez dobrze widze.
Co to za ***oły? To chyba tobie placa za naciaganie ludzi na ta strone.
Nic zlego nie robie. A jesli tobie to nie pasuje, to juz nie moj problem.
tak w tamtym miesiacu 5/5 w multi, 3 w mini. 2/2 stawka razy 3 w multi.
Bo to trzeba grac, a nie ty jeden kupon skreslisz i myslisz ze cos wygrasz. Ja w tamtym miesiacu wygralem 800zl. ale na kupony wydalem 200zl.
Nie lepiej posiedziec poanalizowac i puscic 10 dobrych zamiast 1 lipny.

Nie widze mam za duzy wytrzeszcz oczu. Az mi monitor rozwalilo.